Fødselsforberedelseskurser

Fødselsforberedelses kurser

Hos Gravid.dk har vi en bred vifte af fødselsforberedelse. Fælles for dem alle er, at gøre dig HELT klar på hvad der kommer til at ske fra når du mærker din første ve, til du ligger med dit barn i armene.

Så kan du selv vælge om du vil tage de kortere kurser (måske har du snart termin), eller om du vil med på den 4 uger lange rejse hvor du også mentalt bliver gjort klar.

Der er frit valg på alle hylder, da du som medlem har adgang til det hele. Er du i tvivl er jordemoder Berit kun et skriv fra at vejlede dig i, hvad det rette er for dig.

Forbudt for gravide

Fødselsforberedelse til far og partner. På kurset her får du redskaber til, hvordan du som kommende forælder kan støtte din gravide partner bedst muligt under fødslen, så I får en fantastisk fødsel.

Visualiseringsøvelse

Gennem en visualiseringsøvelse vil du få hjælp til at træne din hjerne til at være god til at takle veer, være god til at takle smerte eller at undgå at gå i panik når du skal føde.

Vejrtrækningsøvelse

Vejrtrækningsøvelse til den gravide. Der findes mange måder at trække vejret på under en fødsel. Det er lidt som en religion, for nogen er det rigtigt at trække vejret på en måde og for andre er det bedre på en anden.

Find vejen til en Fantastisk Fødsel

3  moduler

Rebozo er en teknik hvor man bruger et sjal til at opnå afspænding, ro, massage og veer. På kurset bliver du og din partner guidet igennem forskellige øvelser så I selv kan bruge Rebozo hjemme i stuen.

7  moduler

Hvad er en fødsel?

11  moduler

Hjælp jeg har veer

Forbered dig på hvad der sker når veerne begynder. Få overblik over hvad der sker i fødslens første fase, og hvad du kan gøre for at holde det bedre ud.

Hypnoterapi: Kontakt til dig selv

Med denne hypnose lydfil kan du på kun 9 minutter, give dig selv og din familie, en mor eller far med mere overskud og ro i kroppen. Helt klart værd at bruge tiden på, når den lille sover.

Amning

Jordemoder Berit fortæller om fordelene ved amning, samt hvad du skal være opmærksom på under din amning. Du får undervisning i forskellige ammestillinger, samt hvilke hjælpemidler der kan være nyttige når du ammer.

1  modul

Jordemoder Berit gennemgår de smertelindrings muligheder, du får mulighed for at gøre brug af til din fødsel. Både derhjemme samt på sygehuset.

Den første tid med baby

Jordemoder Berit fortæller om hvad du kan forvente de første 24 timer af dit barns liv, hvilke reflekser dit lille barn fødes med samt hvordan du forholder dig til vigtige emner såsom babypleje og gulsot.

Kejsersnit – Planlagt eller akut

På webinaret får du mulighed for at tilegne dig viden, om hvilke årsager der kan være til et kejsersnit. Dette gælder både når det kommer til de planlagte og de akutte kejsersnit.

1  modul

Hjemmefødsel – Skal/Skal ikke?

På dette webinar vil jordemoder Berit fortælle dig, alt hvad du behøver at vide, inden du tager stilling til, hvor din fødsel skal foregå.