Livesessioner som giver dig tid med jordemoder

Din mulighed for at få relevant viden og stille spørgsmål til en jordemoder

Livesessioner

Kræver gratis medlemskab

Livesessioner info 23

Din mulighed for at få relevant viden og stille spørgsmål

En graviditet kan skabe en masse usikkerhed, tanker og bange anelser. Men du er ikke den eneste med de spørgsmål og bekymringer, der kommer i takt med at maven vokser.

Vores livesessioner giver svar på nogle af de spørgsmål, der kan opstå som gravid og forælder. Emnerne breder sig over en bred vifte, lige fra den psykologiske del af det at være gravid og forældre, over til mere konkrete emner som amning, baby søvn, graviditetsgener samt hvilken vitaminer du skal tage og hvorfor du skal bruge solcreme.

Både for gravide og forældre

Stil jordemoderen spørgsmål

Foregår hver 14 dag

Nyt emne hver gang

Livesessioner til gravide og forældre

Er du forvirret eller i vildrede over, hvor du skal søge hen efter den rette information? Så er du landet det rigtige sted her på gravid.dk. Her får du nærværende undervisning hver 2. uge, helt uden det koster dig en krone. 

Mød vores jordemoder live hver anden uge

I mødet med den gravide og hendes partner, høre vi ofte, at der ikke var tid nok ved de forskellige undersøgelser, til at stille de spørgsmål der fylder. Dertil kommer, at forberedelsen de fleste steder ikke er nærværende og i trygge rammer. Derfor har vi indført livessessioner. 

Det giver alle mulighed for at møde en jordemoder hver anden uge. Her får du nærværende undervisning og mulighed for at få svar på dine relevante spørgsmål. 

Livesessioner info 23

Bliv medlem nu helt gratis

Opret en gratis bruger her, uden betalingskort og få begrænset adgang

Opret et gratis medlemskab

og få ugentlige gravidmails, din personlige gravidside og live sessioner samt 7 dages adgang til alle artikler.

Tilmelding Level1