Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder Berit 25+ online videokurser online videokonsultation
Gravid.dk på Trustpilot

Priser

Her finder du priser på medlemskab & holdforløb

Som medlem får du adgang til alt i medlemsdelen, uanset om du vælger at betale månedligt eller halvårligt, se hvad du får med et medlemskab her.

Du kan også vælge at komme med på et holdforløb, som foregår online i små grupper. Hvis du vælger både medlemskab og holdforløb sparer du, som medlem, 50% på alle vores holdforløb.

Medlemskab

Halvårigt

Betal hver 6. måned og spar 35%
kr. 83
/mdr
Betal kr. 498,- nu og få mere end 2 måneder gratis
  • Én-til-én sparring med jordemoder Berit
  • Omfangsrig fødselsforberedelse
  • Kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • Hjælp fra sundhedsplejerske
  • Nakkefoldsgaranti *
Mest solgte

Månedligt

Betal hver måned
kr. 129
/mdr
Betal kr. 129,- pr. måned du er medlem
  • Én-til-én sparring med jordemoder Berit
  • Omfangsrig fødselsforberedelse
  • Kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • Hjælp fra sundhedsplejerske
  • Nakkefoldsgaranti *
*Nakkefoldsgaranti : Skulle det sjældne ske, at du mister barnet inden eller lige omkring nakkefoldsscanningen (uge 13+6), så betaler vi alle dine penge tilbage. Det er oftest i starten af graviditeten at du har ekstra meget brug for støtte og vejledning, og penge skal ikke holde dig tilbage for at opnå dette.

Holdforløb

Glad gravid

Varighed: 4 uger

Bliv glad, tryg og minimer usikkerhed i din graviditet. Det er ikke hokus pokus, men ren og skær bygget på at du har den rette viden og masser af jordemoder kontakt.

Glad gravid krop

Varighed: 7 uger

Den ultimative opskrift til hvordan du kommer i fysisk form og får en god kropsbevidsthed.

Mental fødsels boot camp

Varighed: 4 uger

22 priserMental Fødsels Boot Camp er et 4 ugers online undervisningsforløb, hvor du bliver fulgt tæt af Jordemoder Berit, der er klar til at guide dig gennem din mentale træning så alle kan være med.

Ofte stillede spørgsmål

Alle kurser ligger online, og du kan tage dem præcist når du vil. Du kan også pause dem som du vil og fortsætte når du igen har tid.

Du kan altid stille jordemoder Berit spørgsmål. Som medlem har du adgang til at spørge døgnet rundt og du vil indenfor kort tid få et svar. Når vi afholder webinarer foregår det hele live, og du vil få svar omgående.

Du kan spørge om alt hvad der vedrører din graviditet, fødsel og babys første tid. Har du andre typer af spørgsmål er du også velkommen til at forhøre dig om vi kan svare dig, eller om dette hører under en anden faggruppe.

Fra dit Dashboard trykker du på “Administrer konto” og går ind under menupunktet “Mit medlemskab”. Her finder du en knap hvor du kan opsige dit medlemskab.

Ja, så snart vi tilføjer nyt materiale vil du helt automatisk få adgang til dette.

Nej, du kan tage kurserne igen og igen. Dvs. at du kan tage hele kurset først, og så bagefter springe rundt mellem modulerne som du vil. Så er der noget bestemt du vil have gentaget, er det blot at se dette modul igen.

Du kan være medlem lige så længe du ønsker det. Vi har ingen minimumsperiode og du kan opsige det når du ønsker det. Ved opsigelse løber abonnementet indtil den dag du har betalt for, og vil herefter lukke ned. Du kan altid tilmelde dig igen på et senere tidspunkt hvis du ønsker dette.

Har du nogle andre spørgsmål så kontakt os, så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.