Om os

Hvem står bag Gravid.dk?

Som bruger af Gravid.dk synes vi at det er vigtigt at du ved hvem der egentlig står bag en af Danmarks største websider for gravide. Måske tror du at det er en kæmpe mediekoncern som har hundredvis af andre websider, mulighederne er mange. Men rent faktisk er det mig, en vaskeægte jordemoder der blev træt af forholdende på de danske fødegange, og derfor er jeg nu er gået selvstændig sammen med min mand. Altså Gravid.dk er en lille familie ejet virksomhed.

Min motivation for at varetage den daglige drift på Gravid.dk, er mit altid bankende hjerte for mit fag. I dag findes der mange muligheder på de sociale medier, hvor gravide og småbørnsfamilier kan sparre med hinanden. Men mange steder mangler der professionel rådgivning, det er netop her, Gravid.dk er et fantastisk supplement til de sociale medier.
Udover altid at være klar til at svare på dine spørgsmål har min mand og jeg formet siden ud fra den kommende mors interesse og behov for oplysninger om alt, hvad der vedrører ønsker om graviditet, graviditet og livet med det nyfødte barn. 

Vores historie

Mit navn er Berit og jeg har igennem de sidste 10 år beskæftiget mig med gravide og forberedelsen af gravide til deres forestående fødsel. Så har jeg selvfølgelig også igennem årene brugt en del tid på at bistå fødende kvinder til deres fødsel. Privat har jeg selv bragt 3 drengebørn til verden. Det har været 3 meget forskellige fødsler på 3 meget forskellige tidspunkter i mit liv.

Igennem mine mange fødselsforberedelseshold, og de mange fødsler jeg har været med til, samt selvfølgelig mine egne 3 meget forskellige fødsler, stod det med årene, mere og mere klart, hvor stor en forskel det gør til fødslen, at den gravide kvinde har brugt tid på at forberede sig til hendes forestående fødsel.
I takt med min bevidsthed herom, kunne jeg konstatere at det offentlige har skåret mere og mere ned og forringet de tilbud som findes til at gravide kvinder kan få hjælp til at forberede sig til deres forestående fødsel.

I slutningen af 2016 nåede jeg selv til et punkt, hvor alle de offentlige besparelser gjorde mig så trist, at jeg mistede glæden ved mit arbejde som jordemoder. Det var omkring det tidspunkt, at jeg blev klar over, at jeg ikke længere ville vente på at det offentlige skulle blive bedre. Derfor valgte jeg for et halvt år siden at opsige min stilling som hospitalsjordemoder for at hellige mig, at hjælpe gravide kvinder med at få viden og med at forberede sig til den forestående fødsel. Jeg opstartede derfor, sammen med min mand, vores egen lille virksomhed til formålet.

Min mand er it-nørd og har igennem de sidste 20 år beskæftiget sig med it og internettet. Det betyder at han har, alt det jeg ikke har, for at nå mit mål. Sammen har vi mange ideer og ønsker til hvordan vi kan hjælpe bedst muligt. En af vores ideer resulterede i at vi købte websitet gravid.dk.
En anden stor beslutning i processen kom da vi besluttede at flytte virksomhed og familie til udlandet. Her rækker vores opsparede pengene nemlig længere og vi har mulighed for, begge to, at udleve vores drøm, om at forberede gravide til deres forestående fødsel, på fuldtid.

Vores tanker og koncept

Vores tanke og koncept er, at de tilbud vi laver skal være nemt tilgængelige. Vi er nemlig selv trådt ud af hamsterhjulet og forladt en hektisk hverdag med 2 fuldtidsjob, egen virksomhed ved siden af samt 3 børn, der alle har krævet forskelligt af os. Så vi ved hvor svært det kan være, at finde tid i en travl kalender til at afsætte 8 tirsdage aftener eller lign. ”bare” for at gå til fødselsforberedelse. Derfor lægger vi stor vægt på, at vores produkter skal være let tilgængelige 24/7, altså online.

Gravid.dk er en blanding mellem seriøse og mere underholdende artikler, direkte til de som ønsker at opnå graviditet, de som er gravide samt de med små børn. Med tanke på den store investering der ligger i at få og have små børn, gør vi hos Gravid.dk vores ypperste for altid at erhverve os forskellige ting som udloddes i konkurrencer eller som giveaway. Med andre ord, der er mange investeringer at gøre som forælder.

Vores kursus portal består af forskellige kurser som vil hjælpe dig og din partner med at forberede jer til din forestående fødsel. Dette kan du blandt andet gøre igennem vores helt unikke BIRTH metode, eller du kan købe nogle af vores e-Bøger som vil fodre dig med den viden som kan hjælpe dig til at træffe de rigtige valg for dig til din fødsel.

De allerbedste hilsner,

Michael og Berit

Familien Gravid.dk