Om Gravid.dk

Gravid.dk er et af Danmarks ældste webistes til gravide, de som forsøger at blive det samt nybagte familier.

Vi er et seriøst medie, som stræber efter at være et altfavnende vidensunivers og en klub hvor gravide og forældre, som kan finde tryghed og give hjælp til at danne eller udvide en familie med ro og tryghed i højsædet.

Siden, som den ser ud i dag, er skabt af jordemoder Berit Wolff Roed. På siden finder du Gravidklubben, samt en masse artikler skrevet af fagpersoner dog primært jordemoder Berit.

Jordemoder berit

Mission med Gravid.dk & Gravidklubben er at give forældre, og deres babyer, den bedste start på den nye tilværelse som familie. Den mission har vi, fordi vi ved, at starten er vigtig for resten af livet for dit lille barn.

Gravidklubben opstod ud fra en stigende tendens til utryghed hos gravide kvinder, samt mangl på grundig forberedelse ingen fødslen. Dette skyldes formentlig, at sparekniven har ramt hårdt ned på de offentlige tilbud til gravide.

De store besparelser har betydet, at unge mennesker nu selv skal bruge penge på fødselsforberedelse og jordemoder kontakt, som kan blive en bekostelig affære.

Med udgangspunkt i at fødselsforberedelse af en høj faglig kvalitet, bør være tilgængelig for såvel dem med en stor som lille pengepung, slog Gravid.dk i juni 2018 ”dørene” op for Gravidklubben, som er medlemsportalen af Gravid.dk.

Siden åbningsdagen i 2018 har mange hundrede gravide kvinder haft stor glæde af og opnået god tryghed gennem klubben.

Ud fra stor efterspørgsel på hjælp til barnets første leveår, blev klubben i oktober 2019 udvidet med kompetence fra en sundhedsplejerske. Ligesom vi ofte henter hjælp af høj faglig kvalitet udefra, når vi udvikler alle vores kurser og andet materiale i klubben som hele tiden får mere og mere materiale. DU kan se alle vores instruktøre her.

I klubben har vi haft medlemmer fra hele verden. Idet alt foregår online, er der ingen geografiske begrænsninger og alt ligger klart til dig når du har tid, Du kan se alle vores kurser her, og vores mange e-bøger og lyn-guides her.

Hvis du har brug for kontakt med jordemoder eller sundhedsplejerske finder du dem her.

Ønsker du at læse mere om jordemoder Berits rejse med Gravid.dk og hvordan hun endte som online jordemoder, så læs med her.

Gravid.dk er:

Jordemoder berit
Berit Wolff Roed, jordemoder & CEO
Mail: berit@gravid.dk
Michael roed
Michael Roed, CTO & webmaster
Mail: michael@gravid.dk
Louise fuursted
Louise Fuursted, marketing
Mail: louise@gravid.dk
Kathrine nielsen
Kathrine Bach, Social Media
Mail: kathrine@gravid.dk