Privatlivspolitik

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan Gravid.dk og Gravidklubben.dk (”vi” eller ”os”) behandler og sikrer dine personoplysninger.

1. Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:
Michael Roed
212 Triq il-Mithna l-Gdida
MLH 1103, Mellieha
Malta
CVR: MT 24367721

2. Formål

Vi behandler personoplysninger til disse formål:

Personalisering

  • For at optimere din brugeroplevelse og personalisere den til dig, herunder f.eks. analyse af din brugeradfærd, valgte artikler og andet indhold, interesser og på baggrund deraf give dig anbefalinger til indhold, f.eks. artikler, videoer mm., som vi tror har relevans og er interessante for dig
  • For at personalisere indholdet ud fra din geografiske placering, f.eks. hvilke sygehuse der er for det område, som du opholder dig i
  • For at personalisere annoncer, f.eks. banner- og video-reklamer, der vises fra eksterne annoncører (markedsføring på vegne af tredjeparter)

Direkte markedsføring mv.

  • For at sende e-mail-nyhedsbreve med markedsføring af indhold på gravid.dk’s tjenester (baseret på din permission, hvor det er et lovkrav)
  • For at sende dig tilbud og anbefalinger på gravid.dk’s produkter (baseret på din permission, hvor det er et lovkrav)
  • For at sende push-beskeder på apps og browsere, f.eks. om nye artikler (baseret på din permission, hvor det er et lovkrav)

Forretningsudvikling

  • Statistiske og analysemæssige formål, så vi kan forbedre gravid.dk’s produkter og gøre dem nemmere og bedre for vores brugere. Dette indebærer bl.a., forbedring af teknologiske løsninger og brugeroplevelsen og eller til udvikling af helt nye tiltag og tjenester

Overholdelse af lovgivning og andre legitime formål

  • Overholdelse af gældende lovgivning (f.eks. EU’s Databeskyttelsesforordning og databeskyttelsesloven) og andre legitime formål, f.eks.
  • Dokumentationspligt
  • Overholdelse af basale principper for behandling af personoplysninger og juridisk hjemmel for behandlingen
  • Iværksættelse og vedligeholdelse af tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, herunder for at sikre driftsstabilitet og vores mulighed for at forsvare vores produkter mod eventuelle fjendtlige angreb, f.eks. hacking-angreb
  • Varetagelse af gravid.dk’s juridiske interesser, f.eks. undersøgelse af misbrug af gravid.dk’s produkter, herunder bl.a. overtrædelse af brugsrettigheder samt lovgivning om f.eks. personoplysninger og immaterielle rettigheder
  • Undersøgelser af mistanke eller viden om sikkerhedsbrud og rapportering til individer og myndigheder
  • Håndtering af forespørgsler og klager fra registrerede og andre
  • Håndtering af tvister med registrerede og tredjeparter
  • Statistiske undersøgelser og opgørelser

Fusioner, overtagelser, afhændelser, salg af selskabet eller dele heraf, inkl. udarbejdelse af information memorandum, forberedelse og gennemførelse af due diligence, vurdering af investeringer og andre aktiviteter i sådanne processer.

For alle brugere med login til Gravid.dk samt Gravidklubben.dk

Vi behandler personoplysninger til disse formål (i tillæg til de ovenfor nævnte):

Personalisering

  • For at analysere din alder, køn, geolokation, brugeradfærd, besøgte arikler og andet indhold, interesser og på baggrund deraf give dig anbefalinger til indhold, f.eks. artikler, videoer og kurser, som vi tror har relevans og er interessante for dig
  • For at huske og genkende dig på tværs af produkter og enheder
  • For at målrette og personalisere vores kommunikation til dig

Aktiv kontakt

  • For at yde kundeservice, hvis du henvender dig til os med spørgsmål
  • For at du kan stille spørgsmål eller på anden måde indsende kommentarer og indhold via vores tjenester

For betalende brugere med et login til Gravidklubben.dk:

Vi behandler personoplysninger til disse formål:

Betalinger

  • For at gennemføre betaling og sikre korrekt fakturering af de produkter, der kræver et tilkøb.

Annoncering

Vi kan bruge tredjeparter, fx annonceringsnetværk, reklamebureauer, annoncebørser mv. til at levere annoncer til dig. Disse tredjeparter kan bruge cookies, pixel eller lignende teknologi til at indsamle oplysninger om din adfærd på sitet eller andre steder på nettet. Da kan også indsamle dit enheds id, ip-adresse. De oplysninger som disse tredjeparter indsamler, kan bruges til at vise dig mere relevante annoncerer, både på vores site men også andre steder på nettet.

Du kan læse mere om tredjeparts annonceringsrelaterede cookies og annoncering på internettet, samt få informationer om hvordan du framelder dig dette på følgende links:

http://www.youronlinechoices.eu/
http://optout.aboutads.info/?c=2#!/

3. Konsekvenser ved behandlingen

Når vi behandler personoplysninger om dig til brug for markedsføring vil vi analysere og profilere dig på baggrund af dine interesser og adfærd, for at gøre vores markedsføring og øvrig kommunikationen så relevant som muligt for dig.

4. Overførsler til lande udenfor EU/EØS

Vi kan overføre dine personoplysninger til lande udenfor EU/EØS herunder USA.

Overførsler til tredjelande vil kun ske til specifikke formål, som nævnt under afsnit 2, og vi vil altid sikre, at der er fornødne garantier på plads der sker en overførsel til et land uden for EU/EØS, som følger af nedennævnte:

    1. Landet/landene eller virksomheden/virksomhederne er af Kommissionen vurderet, som lande, der generelt enten via lovgivning eller via andre foranstaltninger sikrer et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau af personoplysninger, f. eks. til amerikanske virksomheder vi samarbejder med, som er certificerede under EU-US Privacy Shield (https://www.privacyshield.gov/list).
    2. Landet/landene eller virksomheden/virksomhederne er ikke af Kommissionen vurderet, som lande, der sikrer et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau af personoplysninger. Vi vil derfor sikre, at der er fornødne garantier ved brug af Kommissionens standardkontrakter, som publiceret af Kommissionen eller ved andre kontrakter godkendt af kompetente myndigheder.

5. Pligtmæssig information

Følgende oplysninger er obligatoriske:

  • Navn, e-mail-adresse, termin, fødselsdato ved brug af vores ugemails.
  • Navn, adresse, e-mail-adresse, terminsdato, fødselsdato og evt. betalingsinformation – såfremt du ønsker at blive medlem af Gravidklubben.dk

6. Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Du har ret til at blive glemt og få dine data slettet/anonymiseret.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring, herunder målrettet markedsføring. Det kan du gøre ved at henvende dig til support (snabel-a) gravid.dk.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du har altid mulighed for at afmelde en ugemail, nyhedsbrev eller anden kommunikation modtaget via e-mail/sms ved at anvende afmeldingslinket direkte i udsendelsen. Herudover kan du gøre brug af dine rettigheder ved at sende en mail til: support (snabel-a) gravid.dk.

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via denne hjemmeside og via email, hvis det er muligt. Den til enhver tid gældende version af denne politik kan findes på vores hjemmeside www.gravid.dk/brugerbetingelser

Sidst opdateret: [28.05.2018]

Link til cookie politik

gravid.dk favicon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Et must for enhver gravid og familie med småbørn.

Tak fordi du tilmeldte dig

Pin It on Pinterest