Skriv til jordemoder
og bliv hurtig tryg

En personlig jordemoder gennem hele graviditeten

E-konsultation

Kræver Plus medlemskab

Skriv til jordemoder info 23

Få online hjælp fra jordemoder

Når usikkerhed eller spørgsmål melder sig, har du altid en jordemoder lige ved hånden. Alt du skal gøre er at skrive dit spørgsmål i vores lukkede system, så får du svar inden for få timer. Det er nemmere, hurtigere og billigere end du tror. Så er der naturligvis 100% fortrolighed og tavshedspligt imellem dig og din jordemoder eller sundhedsplejerske fra Gravid.dk. 

Skriv til jordemoder

Skriv til sundhedsplejerske

Vores eksperter sidder klar

Alle døgnets 24 timer kan du, via din helt personlige medlemsside, stille dine spørgsmål. Svaret fra os kommer hurtigt og er altid baseret på forskning og de nationale retningslinjer på området.

Jordemoder Berit svarer på alle dine spørgsmål

Berit er grundlægger af Gravid.dk. Ideen opstod efter mange år som jordemoder i offentligt regi, med mangel på tilstrækkelig tid og mulighed for at sætte ind med tryghed, forberedelse og bedst mulig hjælp til at danne en ny familie.

Berit blev uddannet jordemoder i 2010. Siden da har hun været jordemoder på sygehuse i Holbæk, Roskilde og Hvidovre.

Missionen er at efterleve det som det offentlige ikke formår – og give jer den bedste start som forældre.

Medlemsdelen blev skabt i 2018, ud fra ideen om at ingen gravide skal efterlades alene. Som medlem har du ikke længere brug for at spørge Google eller terminsgruppen, du kan i stedet søge viden hos en fagperson, som ikke efterlader dig med spørgsmål men med tryghed og ro.

Skriv til jordemoder info 23
Skriv til jordemoder info 23

Sundhedsplejerske Dorthe besvarer dine spørgsmål så snart baby er født

Dorthe har en højt specialiseret viden inden for de forskellige faser i graviditeten, komplikationer i forbindelse med graviditet og fødsel samt ekspertise i at vejlede i pleje og pasning af spædbørn.
At være med til at give en god start på familielivet, er essensen af hendes arbejde. Med hendes baggrund som både jordemoder, scanningsjordemoder og sundhedsplejerske er Dorte den helt perfekte rådgiver. 

Bliv medlem nu helt gratis

Opret en gratis bruger her, uden betalingskort og få begrænset adgang

Opret et gratis medlemskab

og få ugentlige gravidmails, din personlige gravidside og live sessioner samt 7 dages adgang til alle artikler.

Tilmelding Level1