Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål

Alle kurser ligger online, og du kan tage dem præcist når du vil. Du kan også pause dem, som du vil og fortsætte når du igen har tid.

Du kan til hver en tid stille vores jordemødre spørgsmål. Som Plusmedlem har du adgang til at spørge døgnet rundt og du vil indenfor kort tid få et svar også i weekenden. 

Du kan spørge om alt hvad der vedrører din graviditet, din fødsel og din baby. 

Som Tryg kunde behøver du ikke tænke på at opsige dit abonnement, det udløber automatisk 14. dage efter din fødsel. Hvis du ønsker, det skal fortsætte, har du selvfølgelig mulighed for dette, men det kræver, du aktivt tilvælger det. 

Din adgang til Videokonsultationer vil være betinget af dit medlemskab. Det er derfor individuelt, om du “kun” har ret til en konsultation, eller om du har ret til en hver måned. 
Du kan til enhver tid opgradere dit medlemskab, her får du et overblik over hvad der følger med i de enkelte medlemskaber

Ja, så frem du minimum har et Basis medlemskab, vil du få adgang, så snart vi tilføjer nyt materiale.

Nej, du kan tage kurserne lige så mange gange du vil. Når du har taget hele kurset, kan du springe rundt mellem modulerne, som du vil. 

Som Tryg kunde har du mulighed for at opgradere din adgang. Det betyder, at du får adgang til alle kurserne og at du også får svar fra jordemoderen i weekenderne. Perioden du er medlem er uændret. Det vil sige, at dit medlemskab automatisk udløber 14. dage efter fødslen. 

Med mindre dit medlemskab er via Tryg forsikring, kan du opsige dit medlemskab når som helst. Du bestemmer altså selv, hvor længe du vil være medlem.

Under punktet “Min konto” har du, til enhver tid,  mulighed for at opsige dit medlemskab.

Har du nogle andre spørgsmål så kontakt os, så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.