Jordemoder berit

Berit Wolff Roed er Danmarks mest erfarne online jordemoder

Jordemoder Berit

Allerede i 90’erne startede Berit sit arbejde med mennesker. Efter forskellige udfordringer i erhvervsverdenen fik Berit endeligt sit kald, og blev uddannet jordemoder fra professionshøjskolen i København i 2010. Siden da har hun været jordemoder på sygehuse i Holbæk, Roskilde og Hvidovre. Nogle år inden hun blev jordemoder, gik hun i gang med at forberede gravide på deres fødsel. Derved har hun trænet flere tusinder kvinder i fødselsforberedelse, samt taget imod mere end 500 børn.

En mission om at tilbyde mere

Efter mange år i offentlig regi kunne mit hjerte ikke bære mere. Besparelser, der førte til utrygge, bange og uforberedte gravide var ikke til at leve med. Derfor opstod medlemsdelen på Gravid.dk. Her får du alt den jordemoderkontakt, som kan hjælpe dig med at få bugt med bekymringer, stress og for nogen frygten for at miste barnet. Noget, der i sidste ende kan få betydning for tilknytningen til din baby.

Om jordemoder berit

Hvordan arbejder jordemoder Berit med gravide kvinder?

Missionen er at efterleve det som det offentlige ikke formår – og give jer den bedste start som forældre.

Derfor blev medlemsdelen skabt i 2018, da ingen gravide skal efterlades alene. Som medlem har du ikke længere brug for at spørge Google eller terminsgruppen, du kan i stedet søge viden hos en fagperson, som ikke efterlader dig med spørgsmål men med tryghed og ro.

I medlemsdelen får du professionel individuel rådgivning, præcis når du har brug for det. Det foregår enten på skrift eller via videokonsultationer. Herudover har du mulighed for at tilgå et helt univers af videokurser og ebøger, samt live sessioner og babykurser.

Derfor kan en online jordemoder være guld værd i din graviditet

Her på siden vil vi gerne forklare lidt mere om, hvorfor det kan være guld værd at inddrage en online jordemoder i din graviditet. 

Som udgangspunkt vil du kun blive tilbudt et begrænset antal besøg igennem det offentlige sundhedsvæsen. Det individuelle behov varierer dog ofte, og derfor finder vi det vigtigt at kaste lys over, at der altså er muligheder ved siden af det offentlige tilbud.

Vi ved, hvor sårbar man kan være i graviditeten, og derfor kan det være fuldstændig enestående for en mor (og far) at have flere muligheder, når det kommer til faglig kontakt og fødselsforberedelse. 

Når din jordemoder har en dyb forståelse for, hvad der er vigtigt for dig, er jordemoderen bedre i stand til at hjælpe dig med at opnå det. I din graviditet og i din fødsel er det vitalt at have tillid til din jordemoder, og at du føler dig sikker i jordemoderens selskab.

Om jordemoder berit

Ønsker du mere tid med en jordemoder?

Faktisk får du mere end blot en jordemoder. 

Jordemoder Berit, som står for de fleste video- og E-konsultationer, er nemlig også uddannet coach og mentaltræner. Det betyder, at der ikke bare lægges vægt på at informere dig fagligt, men at have en coachende approach på at løse dine udfordringer. 

Det er vigtigt, at man som gravid føler sig tryg, rolig og tilpas omkring sin graviditet og fødsel. Derfor kan det være relevant for mange gravide at få mere tid sammen med en kvalificeret jordemoder. Det er dog rigtig svært, hvis det offentlige ikke tilbyder mere tid, og man måske ikke føler sig prioriteret. 

Om jordemoder berit

Følg Berit på sociale medier: