Jordemoder Berit

Jordemoder berit

Berit Wolff Roed er født i 1977 og har 3 drenge med sin mand.

I 1995 blev Berit uddannet SoSu-assistent og startede sit arbejde med mennesker. Efter forskellige udfordringer i erhvervsverdenen fik Berit endeligt sit kald, og blev uddannet jordemoder fra professionhøjskolen i København i 2010. Siden da har hun været jordemoder på sygehuse i Holbæk, Roskilde og Hvidovre.

Allerede nogle år inden hun blev uddannet jordemoder, gik hun i gang med at forberede gravide på deres fødsel. Derved har hun trænet flere tusinder kvinder i fødselsforberedelse, samt taget imod mere end 500 børn.

I 2018 oprettede hun klubben, Gravidklubben, som er en online klub hvor gravide kan få al den fødselsforberedelse de ønsker sig, i håb om at nå ud til endnu flere gravide end hvad der er muligt via fysisk fremmøde. Gravidklubben er ikke det eneste online forum hvor du kan finde hende, hun har tidligere været tilknyttet min-mave.dk som deres faste jordemoder, hvor hun har besvaret spørgsmål fra gravide.

Hvordan arbejder jordemoder Berit med gravide kvinder?

Jordemoderkonsultation hjemme hos dig selv

I 2018 besluttede Berit sig for at bidrage til det etablerede system og den information, der kan tilgås online og på sociale medier. Ofte kan informationen være mangelfuld, ligesom den kan være svær at finde rundt i, hvorfor Berit fandt det vigtigt at oplyse fra et professionelt perspektiv.

Gravid.dk er derfor en blanding af gode, professionelle råd til gravide (seriøse som underholdende), ligesom vores koncept, Gravidklubben, består af diverse kurser, E-bøger, webinarer og sidst men ikke mindst online jordemoderkonsultation.

Gravidklubben er noget, vi gerne vil fremhæve her, for det kan bare være anbefalelsesværdigt for de kvinder, der har et supplerende behov under graviditeten. Her deler Berit ud af sin viden som jordemoder i form af videoer, værktøjer, guidede øvelser og meget mere.

Det unikke er også, at du har mulighed for at booke al den personlige sparring og rådgivning, du måtte ønske – direkte af jordemoder Berit. Særligt den sidstnævnte mulighed er fantastisk som et supplement til den jordemoder, du bliver tildelt af det offentlige.

Derfor kan en jordemoder være guld værd i din graviditet

Her på siden vil vi gerne forklare lidt mere om, hvorfor det kan være guld værd at inddrage en jordemoder i din graviditet. Som udgangspunkt vil du kun blive tilbudt et begrænset antal scanninger igennem det offentlige sundhedsvæsen. Det individuelle behov varierer dog ofte, og derfor finder vi det vigtigt at kaste lys over, at der altså er muligheder ved siden af det offentlige tilbud.

Vi ved, hvor sårbar man som kvinde kan være i graviditeten, og derfor kan det være fuldstændig enestående for en mor (og far) at have flere muligheder, når det kommer til fødselsforberedelse. Når din jordemoder har en dyb forståelse for, hvad der er vigtigt for dig, er jordemoderen bedre i stand til at hjælpe dig med at opnå det. I din graviditet og i din fødsel er det vitalt at have tillid til din jordemoder, og at du føler dig sikker i jordemoderens selskab.

Ønsker du mere tid med en jordemoder?

Jordemoder Berit kender om nogen til det danske sundhedsvæsen og har på egen hånd oplevet trykket på sygehusene på fødeafdelingerne og som jordemoder. Jordemødrene i det offentlige får flere og flere opgaver, der også er mere komplekse, ligesom man arbejder bredere, ifølge Danmarks Radio. Berits egne erfaringer er også, at der bliver sparet helt ind til benet i forhold til jordemoder konsultationer.

Det er vigtigt, at man som gravid føler sig tryg, rolig og tilpas omkring sin graviditet og fødsel. Derfor kan det være relevant for mange gravide at få mere tid sammen med en jordemoder. Det er dog rigtig svært, hvis det offentlige ikke tilbyder mere tid, og man måske ikke føler sig prioriteret. I det offentlige kan man hurtigt nå op over 100 fødsler om året, hvilket presser de danske jordemødre. Du skal have det bedste ud af din graviditet, hvor tryghed og herunder tålmodighed er noget af det mest essentielle i din proces.

Glad gravid kvinde

Skulle du have behov for mere tid med en jordemoder, har gravid.dk massere muligheder for dette. Berit tilbyder både online jordemoder konsultationer, graviditetskurser, fødselsforberedelse, babykurser og endda forberedelse til far.

Vi har en masse muligheder her på gravid.dk, som hjælper dig og jer før, undervejs og efter fødslen. Som gravid er man ofte efterladt til sig selv med mange tanker, følelser og beslutninger. Berit og gravid.dk vil gerne gøre op med dette, hvis du som gravid har behov for det. Vi håber, at du vil nyde vores univers her på siden. 

Vil du vide endnu mere om Berit’s historie og mission med Gravid.dk, kan du læse meget mere her.

Her finder du jordemoder Berit