Hvad skal jeg lave, når jeg er gravid?

Hvad skal jeg lave

Går du og er lidt begrænset i din hverdag over din babybule? Måske du allerede er gået på barsel og blot venter på, at dit lille mirakel ankommer. Dog kan det være svært at finde ud af, hvad man skal lave i den sidste tid inden babyen kommer, og du måske er en smule begrænset af din store mave. Her i artiklen kommer der forslag til, hvad du kan lave, når du er gravid.

Bevæg dig og lav stræk

Når du er gravid, kan det være svært at træne som du plejer, og du er måske en smule begrænset. Dog er det en god ide at holde kroppen frisk og sund, ved at foretage dig en form for motion. En slags motion, som er fordelagtig for dig som gravid, er yoga. Du kan læse mere om her, hvorfor yoga er godt for gravide. Derudover kan du gå korte ture og lave små udstræk, for at holde din krop i gang. En anden mulighed er at tage en tur ud og svømme, som er en skånefuld motionsform, og som derfor er god for dig.

Hyg dig med dine veninder

Du har utvivlsomt ikke lige så meget tid i hverdagen, når din lille nye først er ankommet. Derfor kan du udnytte din sidste tid, ved at lave en masse hyggelige ting med dine veninder, som du måske ikke får lige så meget at se til i babyens første tid. Tag på cafe eller en hyggelig shoppetur med veninderne. Ellers kan I tage en tur i biografen, en wellness-tur eller noget helt tredje. Den vigtige ting er at I har tid til at nyde hinandens selskab.

Se om der foregår noget i det lokale

Hvis du keder dig, så kan du måske tage en veninde under og armen og finde ud af, om der foregår noget i dit lokalområde, som I kan foretage jer. Dette kunne eventuelt være et loppemarkedet, hvor du måske kunne være heldigt at finde noget til din baby i maven. Det kan også være, at der foregår en fodboldkamp, som du kan tage din kæreste med til. Hvis du bor i København, er der masser af ting at foretage sig, som du kan få inspiration til her.

 

Nyd den sidste tid inden babyen kommer

Ja, det kan godt være det lyder kedeligt – men ikke desto mindre, kan du bruge den sidste tid på at nyde roen og din gode nattesøvn. Med en lille ny kan der nemlig godt være en masse larm samt en masse forstyrret nattesøvn. Derfor kan du nyde den sidste tid med at sove længe og nyde stilheden, og ellers bare gå i gang med at gøre klar til din baby ankommer.

Om forfatteren

Prøv Gravidklubben gratis

Få jordemoderhjælp, kurser, e-bøger, lynguides, ugentlige live sessioner – ALT SAMMEN FOR GRAVIDE OG NYBAGTE FORÆLDRE

Læs mere om Gravidklubben her eller prøv den gratis i 7 dage

Halvårligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 99,- / MÅNED Betal kr. 595,- nu og spar 50% ift. et månedsmedlemskab
  • Få alt: Kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • Én-til-én sparring med jordemoder Berit
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser
Anbefalet

Månedligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 199,- / MÅNED Betal kr. 199,- pr. måned du er medlem
  • Få alt: Kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • Én-til-én sparring med jordemoder Berit
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser

Seneste artikler