Online kursus

Hvad er en fødsel?

Kursuset som helt basalt forklarer dig, hvad der sker i din krop, når du er i fødsel, samt hvordan en fødsel sættes igang. Du bliver også forberedt på fødslens opstart samt signaler på dette.

Hvad er en fødsel?
Onlinekurser for gravide

Derfor skal du vide, hvad en fødsel er

Når du får en basal viden om, hvad der sker i din krop og hvad du kan forvente dig rent fysisk under din fødsel, vil du være mere tryg og have ro i din krop under fødslen, hvilket vil give bedre veer. 

Igennem forklaring om fødslens forskellige faser og tidsperspektiv herpå, vil I opnå et realistisk billede af, hvad der venter jer. Det vil berige jer med tålmodighed, hvilket er noget af det vigtigste både du og din partner kan tage med jer på fødestuen. 

Du vil blive forberedt på hvordan din fødsel kan starte og du lære om de forskellige veer, så de ikke overrasker dig og gør dig utryg. Som en del af en god forberedelse, vil du også få et indblik i hvordan jordemoderen vil passe på dig og din baby under fødslen, samt hvad der kan ske i tilfælde af afvigelser fra det normal.

På kurset får du også alt den nødvendige viden om igangsættelse af en fødsel, hvilket kan være gavnligt, hvis du går over termin. 

Hvad er en fødsel er for dig som ønsker

Gravid online

Efter at have gennemført kurset vil du

Hvad er en fødsel

Kom i gang i dag!

Indmeldelse kræver MobilePay eller kreditkort. Du er ikke bundet af noget. Opsig når du vil.