fbpx

Webinarer

I Gravidklubben afholder vi forskellige webinarer. Et webinar er et online seminar, hvor du direkte fra din pc, tablet eller telefon kan følge med i forskellige former for fødsels og/eller forældreforberedelse.

Vores webinarer er altid efterfulgt af en spørgerunde, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til den af vores fagpersoner, som afholder webinaret.

Alle vores afholdte webinarer vil efterfølgende være at finde herunder. På den måde kan du, hvis du ikke nåede at være med, altid se et replay af alle vores webinarer når det passer dig.

Hvis du ser et replay af et webinar, kan du selvfølgelig ikke stille spørgsmål til fagpersonen. Men husk at du som VIP medlem altid kan stille spørgsmål til vores eksperter.

Næste event: Smertelindring til din fødsel

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

På torsdag kl. 20:00 afholder jordemoder Berit et gratis online webinar til dig som snart skal føde. Her vil hun snakke om de muligheder du har for smertelindring derhjemme inden du tager på hospitalet, samt de muligheder der findes når du er kommet ind her.
Efter webinaret har du mulighed for at stille hende spørgsmål om alt hvad der måtte berøre din graviditet og fødsel.
Tilmeld dig gratis herunder.

Afholdte webinarer du kan gense

Kun for medlemmer

Dit 1. jordemoderbesøg

Dette webinar er for dig der for nyligt har fundet ud af du er gravid. Det vil give dig viden om hvilke kontroller du, som gravid, har ret til og hvornår de finder sted. Du kan også blive klogere på hvilke kosttilskud du bør få, samt hvilken kost du anbefales, nu når du er gravid. Også motion som gravid er et af de emner jordemoder Berit vil kigge nærmere på.

Kun for medlemmer

Gravid i job & på barsel

Hvilke rettigheder har du som gravid når det kommer til dit job. Hvornår har din arbejdsgiver krav på at høre om din graviditet og hvilke krav kan du som gravid stille? Det er alt sammen, noget af det vil skal snakke om på dette webinar. Barselsreglerne, gennemgås så I kan få jer et overblik over, hvordan jeres fordeling af barsel skal se ud efter fødslen.

Kun for medlemmer

Smertelindring til din fødsel

Her gennemgår Jordemoder Berit de smertelindrings muligheder, du får mulighed for at gøre brug af til din fødsel. Du får en masse brugbar information, så du selv kan smertelindre hjemme samt hvilken smertelindring du kan vælge imellem, når du er på fødegangen. Denne information vil gøre dig bedre forberedt og i stand til at træffe et valg om hvilken smertelindring der er den rigtige for dig.

Kun for medlemmer

Gode råd mod gener i graviditeten

På dette webinar gennemgår jordemoder Berit nogle af de gængse graviditetsgener, så som bækkengener, væske i kroppen og andre gener som kan opstå i den gravid krop. Du får viden om hvorfor generne opstår, samt redskaber til hvordan du bedst muligt kan lindre dem. På den måde vil du, efter dette webinar, have de bedste forudsætninger for at lindre og forebygge de graviditetsgener, du måske går og døjer med.

Amning

Med ammeetablering følger, for de fleste, nogle udfordringer. På dette webinar får du mulighed for at blive forberedt så godt som muligt, så du kan få en god ammestart med mindst mulige udfordringer.

Jordemoder Berit vil fortælle om fordelene ved amning, samt hvad du skal være opmærksom på under din amning. Du får undervisning i forskellige ammestillinger, samt hvilke hjælpemidler der kan være nyttige når du ammer.

Gode råd til fødslens første fase

I fødslens første fase er I på normal vis alene. Det er en fase, som for nogen, kan føles lang og utryg, fordi I ikke er i selskab med en fagperson. På dette webinar får I gode råd og redskaber, som I kan bruge til at komme godt og trygt igennem fødslens første fase.

Det er blandt andet redskaber som smertelindring, forskellige stillinger samt hvornår i skal kontakte jordemoderen.

Den første tid med baby

På dette webinar får du en masse nyttig viden om babys første tid. Helt konkret kommer jordemoder Berit ind på hvad du kan forvente de første 24 timer af dit barns liv, hvilke reflekser dit lille barn fødes med, samt hvordan du forholder dig til vigtige emner såsom babypleje og gulsot.

Du vil også få nogle brugbare redskaber til hvad du gøre når dit nyfødte barn græder eller har mavekneb.

Kejsersnit – Planlagt eller akut

På opfordring af et medlem har jordemoder Berit tilrettelagt dette webinar om kejsersnit. På webinaret får du mulighed for at tilegne dig viden, om hvilke årsager der kan være til et kejsersnit. Dette gælder både når det kommer til de planlagte og de akutte kejsersnit.

Vi kommer også nærmere ind på hvem der er med til et kejsersnit og hvad man kan forvente under og efter et kejsersnit.

Hjemmefødsel – go/no-go?

I de seneste år er antallet af par som ønsker at deres fødsel skal foregå hjemme steget eksplosivt. På dette webinar vil jordemoder Berit fortælle dig, alt hvad du behøver at vide, inden du tager stilling til, hvor din fødsel skal foregå.

Du vil få viden om fordele og ulemper ved hjemmefødsel, samt hvordan I bedst muligt kan gøre jer klar til en hjemmefødsel når I har besluttet jer for dette.

Fødslens faser

Fødslens faser er et webinar, som beskriver hvad en fødsel er. Du får viden om, hvordan fødslen er delt ind i 4 faser, samt hvad der sker i din krop under hver fase.

Forskningen viser med alt sin tydelighed, at viden som denne er med til at skabe tryghed for en fødende kvinde.

Så efter dette webinar har du en helt basal viden, som kan hjælpe dig under din fødsel.

Få adgang til alt dette

Som VIP-medlem af Gravidklubben får du adgang til alle disse webinarer, samt dem som måtte komme efterfølgende.