Få din egen personlige jordemoder

Både i og efter graviditeten

Alt sammen hjemme hos dig selv, lige når det passer dig

Medlemskab

Du får adgang til alt
199 DKK pr. måned
  • Personlig Jordemoder
  • Samtlige Online Kurser
  • Live Sessions
  • E-bøger
  • Personlig Sundhedsplejerske
Fordelsklub

Hej. Jeg er Jordemoder Berit og jeg sidder klar til at guide dig om graviditet og baby.

Jordemoder Berit, stifter af Gravid.dk

Jordemoder Berit
Louise
Louise Lyngbye, 1. gangsgravid

Hør hvordan Louise fik tryghed

Jeg vidste slet ikke, at det kunne lade sig gøre online

“Jeg vidste slet ikke, at det kunne lade sig gøre, at man kunne få alt samlet på et sted, og så ovenikøbet sidde hjemme hos sig selv og blive hjulpet og forberedt til fødslen, det var lige noget for mig.

Jeg synes pengene er givet rigtig godt ud, fordi jeg fik både faglig viden og information, som giver tryghed for især 1. gangsforældre.

Det var super nemt at jeg på en hurtig måde, altid kunne gå ind og finde lige det, jeg manglede som f.eks yogaøvelser, vejrtrækning mm.

Før jeg blev medlem, var jeg lidt forbeholden på, hvor hurtig man fik svar på sine spørgsmål, og om onlinekommunikation overhovedet kunne fungere, men det fungerer faktisk super godt.

Faktisk har jeg et par gange meldt mig ud, men hver gang fandt jeg ud af, at jeg alligevel fortsat kunne bruge klubben til noget, og meldte mig ind igen.”

Mere end 30 timers video til hele graviditets-forløbet og efter

Hos Gravidklubben får du Danmarks bedste, største og mest omfangsrige kursusudvalg for gravide.
Vi dækker alt fra den dag du bliver gravid, til når du vil træne i graviditeten, vil forberede dig til fødslen og til når baby er i dine arme og virkelig har brug for rådgivning.

Gravidklubben følger dig, og baby, hele vejen….

Klar til mor rollen

Mere end 1.500 glade kunder

Mere end 1.500 glade kunder

Gravid maver

Deltag i live sessions og stil spørgsmål direkte til jordemoderen

Deltag i et af vores live sessions og stil spørgsmål direkte til jordemoderen eller underviseren. – Du kan også gennemse alle vores tidligere lives.

Vores mest populære kurser

5/5

Fødselsforberedelse til far. På kurset her får du redskaber til, hvordan du som kommende far kan støtte din gravide partner bedst muligt under fødslen, så I får en fantastisk fødsel.

FAQ

Ja. Målet med Gravid.dk er at have en så personlig klub som overhoved muligt. Til sammenligning med et auditorium med 2-300 deltagere synes vi at det giver mere mening at du direkte kan kontakte vores jordemoder og sundhedsplejerske eller deltage i et mere intimt online webinar. Hos os er du ikke overladt til dig selv og alt hvad du finder på siden er lavet af de dygtigste fagfolk.

Som regel indenfor få timer, og formentlig kun en. Dog går der aldrig mere end 24 timer før du har et svar.

Ja absolut! Faktisk viser vores statistik at de gravide som får mest ud af sit medlemskab er dem som har meldt sig ind tidligt.

De får masser af ro og tryghed da de hele tiden har muligheden for at spørge en jordemoder i stedet for at Google sig til svar som aldrig rigtig passer helt på sin egen situation.

Lidt forberedelse er bedre end ingen. Vi har kurser som “Hvad er en fødsel” og “Hjælp jeg har veer” som forbereder dig godt på kun et par timer. Der er desuden mange andre kurser der er med til at forberede dig, og når du har født har vi kurser for nybagte mødre, samt en sundhedsplejerske som står parat til at guide dig.

Du kan sende os en opsigelse lige når du vil!

Ved opsigelse løber dit medlemskab indtil den dag du har betalt for, og stopper automatisk herefter. Ganske simpelt.

Så dit opsigelsesvarsel er løbende indeværende periode. Du kan altid melde dig ind igen, hvis du ønsker det.

FAQ ikon

Har du nogle spørgsmål?
Så kontakt os endelig

Alle hverdage mellem 8:30 – 17:00

Få fuld adgang til fordelsklubben nu

Få ubegrænset adgang til jordemoder og sundhedsplejerske, samt mange onlinekurser

pr. måned

5/5

Få fuld adgang til vores fordelsklub og find inspiration til livet som gravid samt livet med baby.