Få din egen personlige jordemoder

Før, under & efter din graviditet

Få ubegrænset adgang til jordemoder og sundhedsplejerske, samt mange onlinekurser i fx fødselsforberedelse, ammevejledning, yoga, rebozo, den første tid med baby og meget mere.

Alt sammen hjemme hos dig selv, lige når det passer dig.

Medlemskab

Du får adgang til alt
199 DKK pr. måned
  • Online kurser
  • Live Sessions
  • E-bøger
  • Personlig jordemoder
  • Sundhedsplejerske
Fordelsklub

Deltag i webinarer og stil spørgsmål direkte til jordemoderen

Deltag i et af vores live sessions og stil spørgsmål direkte til jordemoderen eller underviseren. – Du kan også gennemse alle vores tidligere lives.

15+ onlinekurser til hele graviditets forløbet og efter

Om baby er i tankerne, maven eller nyfødt betyder ikke noget. Vi har onlinekurser der dækker alt hvad du har brug for som nybagt eller kommende forældre.

Mere end 1.500 glade kunder

Hør hvordan Louise fik tryghed

Jeg vidste slet ikke, at det kunne lade sig gøre online

“Jeg vidste slet ikke, at det kunne lade sig gøre, at man kunne få alt samlet på et sted, og så ovenikøbet sidde hjemme hos sig selv og blive hjulpet og forberedt til fødslen, det var lige noget for mig.

Jeg synes pengene er givet rigtig godt ud, fordi jeg fik både faglig viden og information, som giver tryghed for især 1. gangsforældre.

Det var super nemt at jeg på en hurtig måde, altid kunne gå ind og finde lige det, jeg manglede som f.eks yogaøvelser, vejrtrækning mm.

Før jeg blev medlem, var jeg lidt forbeholden på, hvor hurtig man fik svar på sine spørgsmål, og om onlinekommunikation overhovedet kunne fungere, men det fungerer faktisk super godt.

Faktisk har jeg et par gange meldt mig ud, men hver gang fandt jeg ud af, at jeg alligevel fortsat kunne bruge klubben til noget, og meldte mig ind igen.”

Vores mest populære kurser

5/5

Fødselsforberedelse til far. På kurset her får du redskaber til, hvordan du som kommende far kan støtte din gravide partner bedst muligt under fødslen, så I får en fantastisk fødsel.

FAQ

Ja. Målet med Gravid.dk er at have en så personlig klub som overhoved muligt. Til sammenligning med et auditorium med 2-300 deltagere synes vi at det giver mere mening at du direkte kan kontakte vores jordemoder og sundhedsplejerske eller deltage i et mere intimt online webinar. Hos os er du ikke overladt til dig selv og alt hvad du finder på siden er lavet af de dygtigste fagfolk.

Som regel indenfor få timer, og formentlig kun en. Dog går der aldrig mere end 24 timer før du har et svar.

Ja absolut! Faktisk viser vores statistik at de gravide som får mest ud af sit medlemskab er dem som har meldt sig ind tidligt.

De får masser af ro og tryghed da de hele tiden har muligheden for at spørge en jordemoder i stedet for at Google sig til svar som aldrig rigtig passer helt på sin egen situation.

Lidt forberedelse er bedre end ingen. Vi har kurser som “Hvad er en fødsel” og “Hjælp jeg har veer” som forbereder dig godt på kun et par timer. Der er desuden mange andre kurser der er med til at forberede dig, og når du har født har vi kurser for nybagte mødre, samt en sundhedsplejerske som står parat til at guide dig.

Du kan sende os en opsigelse lige når du vil!

Ved opsigelse løber dit medlemskab indtil den dag du har betalt for, og stopper automatisk herefter. Ganske simpelt.

Så dit opsigelsesvarsel er løbende indeværende periode. Du kan altid melde dig ind igen, hvis du ønsker det.

Har du nogle spørgsmål?
Så kontakt os endelig

Alle hverdage mellem 8:30 – 17:00

Få fuld adgang til fordelsklubben nu

pr. måned

5/5

Få fuld adgang til vores fordelsklub og find inspiration til livet som gravid samt livet med baby.