fbpx

mere end bare fødselsforberedelse

Forkæl dig selv og bliv medtalt klar til både fødslen og din baby.

En klub hvor jordemoder Berit og onlinekurser vil hjælpe dig med, at føle tryghed og ro i din graviditet og som nybagt mor.

Få selvtillid og selvværd til at klare graviditeten og fødslen. Endda hjemme i egne hyggelige omgivelser.

Bliv en del af Gravidklubben for
kun kr. 119,- pr. md.

Ingen binding – ingen opsigelsesperiode

Jordemoder Berit

Det siger medlemmerne

Jordemoder Berit
Sundhedsplejerske Dorte
Sundhedsplejerske Dorte
Yogalærer Christina
Psykomotorisk terapeut Tanja
Fysioterapeut Rikke

Mød nogle af underviserne

Undervisning af høj faglig kvalitet

Vores mest populære kurser

Kursus i babymassage

Babymassage

Lær hvordan du kan masserer din baby. Du kan bruge massagen både til at afhjælpe ondt i maven eller besværligheder med søvn,...

Læs mere om kurset
Kursus i babyrytmik

BabyRytmik

Et kursus som stimulerer og styrker dit barns forskellige sanser. Her giver du dit barn en nærværende stund og får god inspiration...

Læs mere om kurset

Er du i tvivl?

Kontakt jordemoder Berit

77 34 77 32

Mellem 10:00 – 17:00

Address 3212 River Rd, Frankfort, MI, 49635

E-mail: klubben @ gravid.dk

Bliv medlem nu

Opret et medlemskab nu og få adgang til samtlige kurser, e-bøger, webinarer samt jordemoder og sundhedsplejerske. Det tager under 1 minut.

VIP-Medlem

Bliv en del af hele Gravidklubben
119,-
kr/mnd.
  • Alle kurser
  • Alle webinarer
  • Alle e-bøger
  • Privat jordemoder
  • Privat sundhedsplejerske

F A Q

Ja, er det korte svar. Vores klub er langt mere nærværende end et stort auditorium med 2-300 deltagere. Der er en ægte jordemoder og sundhedsplejerske du kan spørge til hver en tid. Du er IKKE overladt til dig selv, og samtlige kurser, eBøger og webinarer er lavet af fagfolk hvor hele online delen er tænkt ind.
Læs udtalelserne fra vores medlemmer – de taler deres klare sprog.

Nej, du kan tage kurserne igen og igen. Fx kan du tage hele kurset først, og så bagefter springe rundt mellem modulerne som du vil. Så er der noget bestemt du vil have gentaget, er det blot at se dette modul igen.

Nej! Lidt forberedelse er bedre end ingen forberedelse. Vores store fødselsforberedelseskursus, Vejen til en Fantastisk Fødsel, tager normalt 4 uger at gennemføre, men skriv til os så kan vi gøre det hurtigere for dig.
Der er desuden mange andre kurser der er med til at forberede dig, og når du har født har vi kurser for nybagte mødre, samt en sundhedsplejerske som står parat til at guide dig.
Forberedelse giver viden, og viden giver tryghed. Tryghed er VIGTIGT for din fødsel!

Du kan opsige lige når du vil! Vi går ikke ind for at binde folk til noget de ikke ønsker at betale for. Derfor er der ingen bindingsperiode, opsigelsesvarsler eller lign.
Ved opsigelse løber dit medlemskab indtil den dag du har betalt for, og stopper herefter. Ganske simpelt. Du kan altid melde dig ind igen, hvis du ønsker det.

Det med småt

Al betaling i Gravidklubben.dk er inklusiv moms. Ved et VIP-medlemskab er der tale om en månedlig betaling, som trækkes automatisk på det oplyste betalingskort, medmindre en fast månedspakke er købt.

Ved indmelding i klubben er der ingen binding eller gebyrer og du kan til enhver tid opsige dit medlemskab.
Ved opsigelse af dit VIP-medlemskab fortsætter din adgang indtil den betalte periode ophører. Opsigelse af klubben skal ske min. 48 timer inden udgangen af indeværende periode.

Læs mere i vores privatlivspolitik og medlemsbetingelser.

Har du spørgsmål?

Så ring 77 34 77 32