Følg babys udvikling med 40 ugentlige babymails

Uge for uge mails baby

Tilmeld dig jordemoder Berits ugemails

Du modtager hver uge, når du går ind i din næste graviduge, en mail som fortæller dig om hvad der sker i den komme uge med dig, og med din baby. Ingen spam, kun nyttig information som altid kan afmeldes.

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY

Vil du rette i din terminsdato eller stoppe disse mails, så blot svar tilbage på en af de mails du allerede har modtaget.

Er du gravid og ønsker du at følge med i hvordan din baby, og du selv, udvikler jer gennem graviditeten?
Så tilmeld dig Gravid.dk’s ugemails. Her får du hver uge en mail fra jordemoder Berit, som forklarer hvad der sker i den kommende uge både med baby i maven og forandringerne i din krop. Kender du ikke din eksakte terminsdato endnu, kan vi udregne denne for dig. Du skal blot kende datoen for den dag din sidste menstruation startede, altså sidste menstruations første dag.

Ellers skal du blot indtaste navn, mail og terminsdato, og så får du hver uge en babymail.

Ønsker du at blive fulgt helt personligt af jordemoder Berit?

Vil du gerne have endnu mere viden og tryghed i din graviditet?

Så kan du få jordemoder Berit som din egen private online jordemoder. Jordemoder Berit står til enhver tid klar til at hjælpe dig med at finde svar på alle de spørgsmål du måtte have samt hjælpe dig med at blive stærk og klar til din fødsel.

Alt du skal gøre er at melde dig ind i Gravidklubben.dk. Her står jordemoder Berit altid står klar med råd og vejledning. Herudover får du også en masse hjælp i form af kurser, webinarer, eBøger og meget andet. Klik videre til Gravidklubben for at læse mere om den her.