Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder Berit 25+ online videokurser online videokonsultation
Gravid.dk på Trustpilot

Følg babys udvikling med ugentlige babymails

Uge for uge mails baby

Tilmeld dig jordemoder Berits GravidGuide

Få en opdatering hver uge på hvordan din baby udvikler sig og vokser i din mave. Den kommer direkte i din indbakke fra jordemoder Berit, som står klar til at følge dig tæt gennem hele din graviditet.

GravidGuide Babymail side

Du modtager hver uge, når du går ind i din næste graviditetsuge, en mail som fortæller dig om hvad der sker i den komme uge med dig, og med din baby. Ingen spam, kun nyttig information som altid kan afmeldes.

Er du gravid og ønsker du at følge med i hvordan din baby, og du selv, udvikler jer gennem graviditeten?
Så tilmeld dig Gravid.dk’s babymails. Her får du hver uge en mail fra jordemoder Berit, som forklarer hvad der sker i den kommende uge både med baby i maven og forandringerne i den gravide krop. Kender du ikke din eksakte terminsdato endnu, kan vi udregne denne for dig. Du skal blot kende datoen for den dag din sidste menstruation startede, altså sidste menstruations første dag.

Ellers skal du blot indtaste navn, mail og terminsdato, og så får du hver uge en babymail.

Ønsker du at blive fulgt helt personligt af jordemoder Berit?

Vil du gerne have endnu mere viden og tryghed i din graviditet?

Så kan du få jordemoder Berit som din egen private jordemoder. Jordemoder Berit står til enhver tid klar til at hjælpe dig med at finde svar på alle de spørgsmål du måtte have samt hjælpe dig med at blive stærk og klar til din fødsel.

Alt du skal gøre er at melde dig ind i vores klub. Her står jordemoder Berit altid klar med råd og vejledning. Derudover får du også en masse hjælp i form af kurser, webinarer, eBøger og meget andet. Det kan du læse meget mere om her.

Del artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
Jordemoder Berit
Jordemoder Berit
Hele Danmarks jordemoder, Berit Wolff Roed (1977) har arbejdet som jordemoder på sygehuse i Holbæk, Roskilde og Hvidovre, siden hun blev uddannet fra professionshøjskolen i 2010. I 2017 gik hun fuld tid ind på at gøre Gravid.dk til Danmarks bedste informationsside for gravide, og året efter startede hun medlemsklubben som er online forberedelse af gravide og nybagte forældre.
Andre læste også:
Påvirk din chance for at blive gravid
Bliv gravid
Påvirk din chance for at blive gravid

Der kan være mange forskellige grunde til, at det ikke lige lykkes at blive gravid omgående. Alder, vægt, motion og rygning har alt sammen en betydning for din evne til at blive gravid. Det er her, du selv kan gøre en aktiv indsats for at øge dine chancer

Vind chiliplastre
Anmeldelser
Chiliplastre som smertelindring

OBS VEDR. CHILIPLASTER! Vær opmærksom på at chiliplaster er på lægemiddelstyrelsens hjemmeside over ulovlige lægemidler, vær envidere opmærksom på at det på nogle fødesteder kan blive en hindring for anlæggelse af Epidural og kejsersnit udført i lokalbedøvelse. Så overvej helt at undgå chiliplaster. Chiliplaster til fødslen Chiliplaster henvender