Logo Gravid.dk
Søg
Close this search box.
uge for uge mails baby
uge for uge mails baby

Følg babys udvikling med ugentlige babymails

Picture of Af Jordemoder Berit
Af Jordemoder Berit

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Tilmeld dig jordemoder Berits GravidGuide

Få en opdatering hver uge på hvordan din baby udvikler sig og vokser i din mave. Den kommer direkte i din indbakke fra jordemoder Berit, som står klar til at følge dig tæt gennem hele din graviditet.

Kontakt os

Du modtager hver uge, når du går ind i din næste graviditetsuge, en mail som fortæller dig om hvad der sker i den komme uge med dig, og med din baby. Ingen spam, kun nyttig information som altid kan afmeldes.

Er du gravid og ønsker du at følge med i hvordan din baby, og du selv, udvikler jer gennem graviditeten?
Så tilmeld dig Gravid.dk’s babymails. Her får du hver uge en mail fra jordemoder Berit, som forklarer hvad der sker i den kommende uge både med baby i maven og forandringerne i den gravide krop. Kender du ikke din eksakte terminsdato endnu, kan vi udregne denne for dig. Du skal blot kende datoen for den dag din sidste menstruation startede, altså sidste menstruations første dag.

Ellers skal du blot indtaste navn, mail og terminsdato, og så får du hver uge en babymail.

Ønsker du at blive fulgt helt personligt af jordemoder Berit?

Vil du gerne have endnu mere viden og tryghed i din graviditet?

Så kan du få jordemoder Berit som din egen private jordemoder. Jordemoder Berit står til enhver tid klar til at hjælpe dig med at finde svar på alle de spørgsmål du måtte have samt hjælpe dig med at blive stærk og klar til din fødsel.

Alt du skal gøre er at melde dig ind i vores klub. Her står jordemoder Berit altid klar med råd og vejledning. Derudover får du også en masse hjælp i form af kurser, webinarer, eBøger og meget andet. Det kan du læse meget mere om her.

Logo Gravid.dk
Søg
Close this search box.