Undgå at miste alle jeres graviditets- og babybilleder

Billede af smuk lille pige

Graviditeten er en dejlig tid, som mange ønsker at forevige med flotte fotos af den kommende mor og hendes smukke mave. Og når først den lille guldklump er kommet til verden, tager fotograferingen for alvor fart, når ethvert lille særligt øjeblik naturligvis skal foreviges. Det er dejligt for både forældre og andre familiemedlemmer at have billeder af barnets første smil, den første tand og det første skridt, for tiden med børn går så hurtigt, at man ofte har brug for billeder til at kunne mindes de vigtigste øjeblikke i barnets første år.

Men har I overvejet, hvor I opbevarer disse værdifulde billeder? Og kender I til de mange vigtige hjælpemidler, der sørger for, at I ikke pludseligt mister billederne?

På computeren

Mange af os har alverdens filer liggende på vores computere, og opbevarer I ligesom de fleste andre også jeres billeder her, er det vigtigt, at I sørger for, at I har installeret et antivirusprogram, så alle de betydningsfulde billeder ikke pludselig går tabt på grund af en virus. Download antivirusprogrammet Mackeeper til din Mac for at sikre, at dette ikke sker! Programmet beskytter ikke kun din Mac mod virus men renser og optimerer den desuden, og så indeholder programmet derudover en smart backup -og krypteringsfunktion, så intet går tabt, lige meget hvad der sker.

Har I en Windows-computer, kan et antivirusprogram som Norton benyttes.

På digitalkameraet

Selvom mange af os i dag tager de fleste billeder med vores mobiltelefoner, får man ofte et super godt resultat af at fotografere med digitalkamera. Har I jeres værdifulde billeder liggende på et kamera, bør I downloade DriverScanner. DriverScanner er et program, der finder gamle og manglende drivers på jeres computere og efterfølgende installerer de korrekte og nyeste drivers, så jeres computere altid er opdaterede. DriveScanner sørger for, at jeres installerede hardware-enheder, som eksempelvis digital kamera eller USB-stik, ikke pludselig holder op med at virke, og billederne på den måde går tabt.

Fremkald

Hvis I vil være helt sikre på ikke at miste de værdifulde billeder af graviditeten og jeres babys første særlige øjeblikke, er det en god idé at fremkalde dem. På den måde forsvinder billederne aldrig på grund af koks i elektronikken, og I kan tilmed lave kopier til resten af familien, så alle kan få glæde af dem. Det er desuden en god mulighed til at få sorteret i de mange billeder og udvælge de alle bedste til indramning.

Om forfatteren

Prøv Gravidklubben gratis

Få jordemoderhjælp, kurser, e-bøger, lynguides, ugentlige live sessioner – ALT SAMMEN FOR GRAVIDE OG NYBAGTE FORÆLDRE

Læs mere om Gravidklubben her eller prøv den gratis i 7 dage

Halvårligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 99,- / MÅNED Betal kr. 595,- nu og spar 50% ift. et månedsmedlemskab
  • Personlig sparring med jordemoder Berit
  • Få kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser
Anbefalet

Månedligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 199,- / MÅNED Betal kr. 199,- pr. måned du er medlem
  • Personlig sparring med jordemoder Berit
  • Få kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser

Seneste artikler