Tre gode gaveidéer til soveværelset

3 idéer til soveværelset

Artiklen er lavet i samarbejde med bedrenætter.dk og botex.dk

Skal du på årets helt store gaveindkøb, og vil du gerne give en gave til soveværelset, som du måske også kan få glæde af, så er du landet det helt rigtige sted. For når det kommer til gaveindkøb, så er det ofte lettere sagt end gjort. Vi kommer derfor med tre gode bud på, hvad du kan købe af gaver, der passer ind i et af hjemmets vigtigste rum, nemlig soveværelset. Selvom du kun sover i dit soveværelse, så er det altafgørende, at du har de helt rette ting i rummet. Din nattesøvn bliver nemlig hurtigt påvirket, hvis komforten ikke er god nok, eller hvis soveværelset er for lyst.

En ny madras til sengen

Et sikkert gavehit, som kan være med til at skabe glæde i mange år, er en ny madras til sengen. Har du en seng med en madras, der er ved at være nogle år gammel, så kan det være en god idé at overveje, om den trænger til en udskiftning. Du finder et væld af forskellige typer, når det handler om madrasser, og derfor kan du ofte få en god madras til en rigtig god pris. Du finder et stort udvalg af madrasser hos bedrenætter.dk, og her kan du også få kyndig vejledning om, hvilken madras du bør købe. Fordelen ved at handle på nettet er, at du har mulighed for at sende madrassen retur, hvis ikke den lever op til dine forventninger. På den måde er du sikker på, at du gør det rigtige køb i sidste ende.

Sov godt i mørket

En anden investering til soveværelset er nye gardiner, der sørger for at holde sommerens lys ude i de tidlige morgener. Selvom du normalt ikke bliver påvirket af sollys eller lys fra gaden, når du skal sove, så har det alligevel en stor betydning for din nattesøvn. For ligeså snart kroppen registrerer lys, så er den designet til at vågne. Du kan derfor opleve, at du sover meget let eller vågner mange gange om natten, hvis dine øjne bliver generet af gadelys eller solens stråler. Du bør kigge dig om efter nogle gode mørklægningsgardiner, der passer perfekt til dit vindue. Se her, hvad Botex har at tilbyde dig, for hos dem finder du et stort udvalg af forskellige modeller med forskellige mål.

Nye dyner og puder

Fejler sengen ikke noget, og har du styr på gardinerne, så kan det være, at du skal overveje de bløde tekstiler. Der findes i dag et hav af gode dyner og puder på markedet, og det er altid en god idé at købe noget ordentligt at sove med. For med tiden vil både dyner og puder trænge til en udskiftning, da dunene bliver flade, så hvorfor ikke benytte lejligheden til at få lidt ekstra kvalitet og komfort ind i soveværelset.

Om forfatteren

Prøv Gravidklubben gratis

Få jordemoderhjælp, kurser, e-bøger, lynguides, ugentlige live sessioner – ALT SAMMEN FOR GRAVIDE OG NYBAGTE FORÆLDRE

Læs mere om Gravidklubben her eller prøv den gratis i 7 dage

Halvårligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 99,- / MÅNED Betal kr. 595,- nu og spar 50% ift. et månedsmedlemskab
  • Personlig sparring med jordemoder Berit
  • Få kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser
Anbefalet

Månedligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 199,- / MÅNED Betal kr. 199,- pr. måned du er medlem
  • Personlig sparring med jordemoder Berit
  • Få kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser

Seneste artikler