Søg
Close this search box.
Sådan indretter du hjemmet
Er jeres hjem klar til baby?

Sådan indretter du hjemmet praktisk og sikkert

Picture of Af sponsor
Af sponsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Tips til indretningen, inden babyen kommer

Det er et væld af praktiske ting, man skal have styr på som gravid – og når først barnet er kommet, er der uundgåeligt endnu flere ting man skal have styr på. Derfor vil det være en god tidsmæssig prioritering, hvis du i god tid inden terminen får kastet et blik på indretningen i hjemmet.

Vi bringer derfor her en guide til, hvilke praktiske og smarte ting, du kan forberede i det mere oversete, men praktisk set centrale rum, gangen – så hverdagen kan glide og du kan fokusere fuldt på babyen efter fødslen. Mangler du stadig praktiske ting, som kan gøre det nye liv med barnet nemmere, kan du med gode besparelser sammenligne priser på babyting online, da priserne på de helt samme produkter varierer meget fra det ene sted til det andet.

Hold hjemmet ryddeligt og sikkert

Uanset om man venter, eller har barn i forvejen. Så er det vigtigt at holde hjemmet nydeligt og rent. Man kender godt den situationen.: Man kommer ind af døren efter en lang arbejdsdag, og det er ikke til at komme frem for sko, overtøj og diverse poser med pant, som af en eller anden mærkværdig grund aldrig kommer længere end foran hoveddøren og står i vejen.

Man kan starte med at holde gangen og stuen ryddelig og tilgængelig både for dig selv, men også for barnet. Man kan vel lige så godt se det i øjnene med et proaktivt forhold for at undgå ulykker.

Senere hen vil din kravletrold begynde at lære at gå. Det betyder flere farer og flere ulykker, af den grund skal du være særlig opmærksom, da balanceevnen ikke er helt perfekt endnu.

Langt de fleste babyer kan selv tage de første skridt når man har rundet de 9-12 måneder. Det betyder at benene er ved at være så udviklede at de nogenlunde kan holde vægten. Dette styrker sig meget hurtigt igennem de næste par måneder.

Tip: Du kan hjælpe barnet på vej ved at stille dem op på dit skød og holde dem oppe i begge hænder, det er både sjovt og dejlig hyggetid med mor eller far.

Herfra tager det meget hurtigt fart og nu skal der leges og prøves af. Op og ned af trapper, holde fast i genstande for at rejse og sætte sig. Det er en spændende proces og er ren leg for den lille!