Søg
Close this search box.
boligindretning til dig som er gravid
Er din bolig praktisk indrettet?

Praktisk boligindretning til dig som gravid

Picture of Af sponsor
Af sponsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Tiden som gravid kan engang imellem føles som en evighed. Jo tættere på termin du kommer, jo mindre mobil er du også. Derfor kan det være lidt af en opgave at finde på noget at fordrive tiden med. Meget af tiden bruges på at sidde og slappe af, så hvorfor ikke gå i gang med at planlægge noget praktisk boligindretning?

Nye møbler til hjemmet

Det er ikke nogen hemmelighed at man som gravid tilbringer meget tid i hjemmet. Nogle gange kan det være enormt kedeligt, hvis ikke man har noget at tage sig til. Her kunne en god mulighed være at kigge nærmere på noget boligindretning. Det smarte ved dette er, at du ikke behøver bevæge dig for meget rundt samtidig, hvis du oplever problemer med dette. Du kan faktisk sidde på din sofa og derfra planlægge hvad for nogle nye ting der ville pynte i hjemmet. Det kunne være en ny vasketøjskurv, så find din vasketøjskurv i oversigten her.

Tøjstativ og opslagstavle

Der er mange nye møbler der kunne være en fordel at overveje som gravid. Udover alle de praktiske ting til babyen, så kan andre møbler godt blive glemt lidt hen ad vejen. Et tøjstativ er for eksempel en god idé, da du garanteret vil mangle plads til at hænge tøjet til tørre. Find dit tøjstativ i oversigten her. Her findes der tøjstativer i massevis og de er både flotte og praktiske. Det er dog ikke kun tøjstativer du bør overveje, men også noget som en opslagstavle. En opslagstavle kan være med på at huske dig på vigtige datoer og begivenheder, eftersom det ikke altid er nemt at huske det hele, når babyen selvfølgelig bliver det centrale fokus. Find din opslagstavle i oversigten her.

Få mest muligt ud af pladsen

Som sagt så bliver der selvfølgelig mindre plads i hjemmet, når først familien bliver forøget. Derefter handler det i den grad om at være praktisk, og boligindretning kan sagtens både være praktisk og stilfuld! En stumtjener er også en god mulighed, da du kan hænge en masse overtøj på, og den pynter i ethvert hjem. Skulle det have interesse så find din stumtjener i oversigten her. Den sidste og måske en af de mest essentielle møbler du som gravid kan mangle, er en vægreol. Med alle de mange børnebøger du pludselig har kan det være en stor fordel at have sådan en. Find din vægreol i oversigten her. Selvom man er gravid kan man sagtens lave noget, og praktisk boligindretning kan give dig et nyt miljø at sidde i, samt give dig noget at lave i mens du venter på, at dit vidunder kommer til verden.