Kreative løsninger til dig som gravid

take away

Tiden som gravid er en spændende og speciel tid i de fleste menneskers liv. Du bærer rundt på dit lille vidunder, og venter spændt på, at du skal til at være forælder. Måske for allerførste gang? Men inden din baby kommer til verden, så er der mange ting både du og din krop skal vænne sig til, blandt andet dét at skulle være gravid, for det kan nemlig sætte nogle begrænsninger.

Det er okay at slappe af og hvile sig

Især som førstegangsgravid kan det kræve en del tilvænning at skulle vænne sig til, at du er gravid og derved ikke helt er i stand til at lave ligeså meget, som du kunne for blot få måneder siden. Selvfølgelig er der nogle ting du ikke kan lave når du er gravid, men mange af de ting du kunne lave før, kan du stadigvæk nu, du skal blot finde en anden måde at gøre det på. Du har som gravid måske allerede bemærket, at mobiliteten ikke er helt hvad den har været, og dét at skulle gå meget rundt kan være lidt af en udfordring. Selvom det er en fordel at få noget motion at bevæge sig som gravid, så skal du også være opmærksom på, at du skal have masser af hvile og tid til at slappe af. Det er derfor take away Valby er en god idé at overveje.

Få bugt med både cravings og træthed

Hvis du har gået rundt hele dagen og du kan mærke hvor træt både du og din krop er, så er det helt okay at slappe af og tage den lidt med ro. Her kan take away Valby være den helt perfekte idé, hvis ikke du hverken ønsker at tage ud at handle eller at skulle til at stå og lave mad i køkkenet. Der findes tonsvis af forskellige både fastfood kæder og almindelige restauranter som har take away, som du frit kan vælge imellem, alt efter hvad du har lyst til at spise på den givne dag. Som gravid kan der både følge træthed og cravings med, og her er take away derfor den ideelle løsning til dig!

Om forfatteren

Prøv Gravidklubben gratis

Få jordemoderhjælp, kurser, e-bøger, lynguides, ugentlige live sessioner – ALT SAMMEN FOR GRAVIDE OG NYBAGTE FORÆLDRE

Læs mere om Gravidklubben her eller prøv den gratis i 7 dage

Halvårligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 99,- / MÅNED Betal kr. 595,- nu og spar 50% ift. et månedsmedlemskab
  • Få alt: Kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • Én-til-én sparring med jordemoder Berit
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser
Anbefalet

Månedligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 199,- / MÅNED Betal kr. 199,- pr. måned du er medlem
  • Få alt: Kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • Én-til-én sparring med jordemoder Berit
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser

Seneste artikler