Gør badeværelset klar til baby

af | 16.03.2019 | Blog

Når graviditetstesten har vist to streger, er der en masse ting at forholde sig til. ”Kan vi blive boende i vores lejlighed”, ”Hvor skal det her stå?”, og ”Hvilket udstyr skal vi anskaffe os?”.

Et rigtig godt råd i den forbindelse er, at I tager et rum ad gangen, og fokuserer på det. I den forbindelse er soveværelset (børneværelset) og badeværelset de to vigtigste rum.

Når I skal gøre badeværelset baby-klar, er der et par enkelte større ting, man kan anskaffe – og en helt masse små og billige ting derudover.

Et eksempel på større ting af badeværelsestilbehør kunne være en pusleplads. Alt efter jeres hjems størrelse, kan det være oplagt at placere puslepladsen på badeværelset. På den måde har I som forældre også tilgang til de nødvendige midler, som f.eks. vand, når I skal skifte baby.

Den anden større ting af badeværelsestilbehør, som I kan overveje at anskaffe er et lille badekar. På den måde bliver det rigtig nemt at bade baby.

Når I har de ting på plads, kan I anskaffe jer de mindre ting som en blespand, vaskeklude, parfumefri sæber, cremer og salver. Så er I allerede langt, og kan glæde jer endnu mere til babys ankomst.

Hvor nyttig var dette?

Følg din graviditet uge for uge.

Emailen findes i forvejen Klik her for at logge ind

Udregn min termin

Indtast din sidste menstruations første dag


Vælg den region du skal føde i

Pin It on Pinterest