Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder 25+ online videokurser videokonsultationer
Gravid.dk logo
Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder Berit 25+ online videokurser online videokonsultation

Gør badeværelset klar til baby

badekar

Når graviditetstesten har vist to streger, er der en masse ting at forholde sig til. ”Kan vi blive boende i vores lejlighed”, ”Hvor skal det her stå?”, og ”Hvilket udstyr skal vi anskaffe os?”.

Et rigtig godt råd i den forbindelse er, at I tager et rum ad gangen, og fokuserer på det. I den forbindelse er soveværelset (børneværelset) og badeværelset de to vigtigste rum.

Når I skal gøre badeværelset baby-klar, er der et par enkelte større ting, man kan anskaffe – og en helt masse små og billige ting derudover.

Et eksempel på større ting af badeværelsestilbehør kunne være en pusleplads. Alt efter jeres hjems størrelse, kan det være oplagt at placere puslepladsen på badeværelset. På den måde har I som forældre også tilgang til de nødvendige midler, som f.eks. vand, når I skal skifte baby.

Den anden større ting af badeværelsestilbehør, som I kan overveje at anskaffe er et lille badekar. På den måde bliver det rigtig nemt at bade baby.

Når I har de ting på plads, kan I anskaffe jer de mindre ting som en blespand, vaskeklude, parfumefri sæber, cremer og salver. Så er I allerede langt, og kan glæde jer endnu mere til babys ankomst.

Del artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Andre læste også:
Tigerspring
Baby
De 10 Tigerspring

Tigerspring er en måde at dele babys udvikling op i nogle trin. Forskning på området har vist, at børns udvikling

Babysvøb
Baby
3 ting du skal vide om babysvøb

Babysvøb betyder, at du svøber din baby stramt ind i et klæde. Det er en teknik, som har været brugt