Anmeldelse af varmepuder fra Kreamind
En god varmepude er et must have under en graviditet.

Anmeldelse af varmepuder fra Kreamind

Picture of Af sponsor
Af sponsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Varmepude gravid – Selv om de hurtigt og nemt kan laves ud af fx stofbleer eller varme grødris, er der nu noget helt specielt ved at forkæle sig selv med en lækker og smuk varmepude.

Derfor har jeg kigget varmepuder fra butikken Krea Mind efter i sømmene og det er nogle virkelig flotte nogle de har, må jeg konstatere.
Krea Mind er en lille butik på Østerbro i København. Butikken er leveringsdygtig i diverse kreative håndlavede produkter. Ejer og produktudvikler i butikken er også uddannet jordemoder, hvilket gør, at mange af varerne i butikken henvender sig til gravide kvinder og nyfødte børn. Men alle kan få glæde af de lækre produkter fra butikken.

De produkter, jeg har set nærmere på, er alle kommet med en udførlig brugsanvisning, som fortæller dig, i hvilke situationer puden kan være god at anvende. Derudover kan man også læse sig til, hvad det enkelte produkt er lavet af.

Varmepude gravid til de sarte maver

Alle, som har haft en lille nyfødt baby, kender til det med, at den lille er utidig og måske endda skrigende på grund af mavekneb. Her har Krea Mind udviklet en pude, som er specielt designet til den lille babymave. Puden som kaldes “babymave varmepude” er udviklet i samarbejde med en zoneterapeut og kan bruges imod fordøjelsesproblemer samt til afslapning og velvære for den lille ny.

Anmeldelse af varmepuder fra kreamind

Babymave varmepuden er 20 x 20 cm, så den passer perfekt til at dække en lille babymave. Den er fyldt med hvedekerner og lavet ud af økologisk bomuld. Den er inddelt i separate rum, som sikrer, at alle kornene hele tiden er jævnt fordelt. Der er aftageligt betræk på, som kan tages af og maskinevaskes. Der medfølger en lille fin pose til at opbevare puden i, hvilket gør den nem at putte i pusletasken, så du sikrer dig, at du altid har den lige ved hånden.

Puden kan bruges på den helt lille baby, men den kan også anvendes på større børn, som helt sikkert vil elske at putte med puden en hyggestund i vinterkulden. Hvis du har et ørebarn, kan denne varmepude gravid lægges på et smertefuldt øre og lindre smerten.  Alt i alt en rigtig god idé at give væk eller ønske sig som barselsgave. Pude med tilhørende pose koster 180,00 kroner.

En varmepude som dækker det meste

Krea Mind varmepude er en stor og lækker varmepude med målene 40 x 15 cm. Den er ligeledes fyldt med hvedekerner og lavet i økologisk bomuld samt inddelt i separate rum, som sikrer, at alle kornene hele tiden er jævnt fordelt. Størrelsen på puden gør den meget anvendelig imod vesmerter af enhver slags samt brystspændinger og brystbetændelse. Men der er oceaner af muligheder i forhold til, hvor denne pude kan anvendes.

Nogle af de forslag Krea Mind kommer med i brugsanvisningen, er alt fra ømme muskler og led til opvarmning af seng, vugge eller barnevogn. Så der er altså tale om en varmepude gravid, der dækker de fleste behov. Med til denne varmepude medfølger hele 2 brugsanvisninger: Den ene henvender sig til gravide/fødende/barslende, imens den anden er en mere “almindelig” brugsanvisning, der henvender sig til alle.

Det betyder, at du får helt specifikke forslag, som dækker de behov, der kan opstå i præcis den situation, du er i. Puden kan købes for 179,00 kroner.

Ren velvære til din krop og sjæl

En tredje lille pude er øjenpuden. Denne lille pude er intet mindre end fantastisk og et “must have” for alle trætte kvinder. At være en træt kvinde er noget langt de fleste gravide eller nybagte mødre kender til. Derfor er det min varmeste anbefaling, at du forkæler dig selv med denne lille pude fyldt med velvære til krop og sjæl.

Anmeldelse af varmepuder fra kreamind

Puden er fyldt med hørfrø og beroligende og afslappende lavendel, hvilket gør at du rammes af en skøn duft, når du bruger den. Den fås i to forskellige størrelser. Den lille størrelse, som går under betegnelsen “øjenpude” måler 22 x 12 cm og koster 90,00 kroner. Den store størrelse, som går under betegnelsen “maxi øjenpude” måler 40 x 11 cm og koster 110,00 kroner. Maxi øjenpuden er inddelt i aflukkede rum, som sikrer, at det lækre fyld hele tiden er jævnt fordelt.

Den kan bruges til afslapning i al sin enkelthed, eller under meditation og yoga afspænding. Men den kan også bruges til at lindre migræne eller hovedpine. Det er, i modsætning til de andre puder, ikke en pude, som skal varmes, men derimod køles ned. Den kan komme i køleskab eller fryser, alt efter hvor kold du ønsker den. Præcis som de andre puder fra Krea Mind er den fremstillet i økologisk bomuld og betrækket kan tages af og vaskes i maskinen.

Hvor kan du købe puderne?

Hvis du kunne tænke dig at få fingrene i nogle af de lækre produkter fra Krea Mind kan du finde Krea Mind på Facebook. Her kan du sende en privat besked og på den måde bestille, det du ønsker. Alle produkter sendes hjem til dig, så selvom du ikke bor på Østerbro, kan du nemt få mulighed for at købe det du ønsker. Ud over de ovennævnte puder kan du hos Krea Mind købe mad- eller frugtposer, sutteposer, puslesæt og meget mere.

I Værkstedet/butikken på Østerbro produceres alle produkter. Derfor kan du engang imellem være heldig, at der er åbent, så du kan gå ind og shoppe.