Online jordemoder Fødselsforberedelse hjemme i stuen
Har du brug for at snakke med en jordemoder om din fødselsforberedelse?

Ammehjælp og barselsbesøg hjemme hos dig selv

Picture of Af Jordemoder Berit
Af Jordemoder Berit

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Når man er nybagte forældre, kan man nemt få brug for råd, vejledning og ammehjælp. Hos Gravid.dk tilbyder vi alt den hjælp du har brug for online. For mange fungere det rigtig godt med online hjælp, men for andre er der brug for mere “hands-on hjælp”, og i de situationer kan det være en stor hjælp af få amme- og barselsbesøg fra en fagperson hjemme hos dig selv.

I artiklen her, kan du se hvad I som familie får ud af at invitere en fagperson indenfor hjemme hos jer selv, som kan give råd og vejledning til jer som nybagt familie.

Ved amme- og barselsbesøg kan du få ammehjælp fra en erfaren jordemoder

I dag sendes man meget hurtigt hjem fra hospitalet, hvis man har haft en ukompliceret fødsel. Men det betyder ikke, at man føler sig klar og rustet nok, til at klare de udfordringer man møder med et lille nyfødt barn. Derfor kan der være behov for at have en fagperson, som står til rådighed for råd, støtte og vejledning. Det betyder at flere og flere nybagte familier vælger at betale af egen lomme, for at booke et besøg fra en erfarne og kompetente jordemoder eller anden fagperson.

ved et barselsbesøg fra en jordemoder vil du altid opleve, at jordemoderen har god tid, til at hjælpe jer med de udfordringer i har efter hjemkomsten med den lille ny.
uanset om I har behov for ammehjælp eller har brug for vejledning og tryghed i de situationer, som kan opstå hjemme, vil I opleve, at der er mere tid og overskud til jeres familie, når man vælger at betale for at kompetente jordemødre stå klar, til at give jer lige det I har brug for, for at blive tryg i situationen.

Amning- og barselsbesøg med fokus på ammehjælp

De fleste familier som vælger at booke et privat barselsbesøg, vælger også at der skal være fokus på amning. Det betyder at en jordemoder med god erfaring i ammehjælp komme hjem til jer. I jeres egne omgivelser vil i få vejledning og rådgivning med udgangspunkt i de udfordringer I oplever under amning.

Jordemoderen har rigtig god tid til at sikre sig, at I anvender den rette sutteteknik under amningen, samt finde en eventuel årsag til jeres ammeudfordringer.

Inden hun går, er I blevet vist flere forskellige mulige ammestillinger, som kan hjælpe jer igennem den svære fase en ammeetablering kan være.

Derfor skal I vælge at få et amme- og barselsbesøg:

 • Fordi I vil være på forkant med de udfordringer der kan opstå
 • Fordi I står med ammeudfordringer som kræver professionel hjælp og vejledning
 • Fordi jeres familie fortjener den bedste start
 • Fordi I har brug for hjælp til selvhjælp

Amme- og barselsbesøg er for jer der:

 • Har brug for ammehjælp
 • Har brug for at blive guidet i amning og barselspleje
 • Der gerne vil være på forkant med de udfordringer man kan møde i barselsperioden
 • Fortjener en god start på familielivet

Alt dette for i med ved et amme- og barselsbesøg

 • Hjælp til at få etableret amningen
 • Hjælp til alle de udfordringer I står i med den lille
 • Tryghed og viden, så I selv bliver klar til at give den lille en god start
 • Adgang til et kæmpe online univer

Er I i tvivl, kan I altid spørger vores jordemødre til råds

Du skal altid have svar fra en kompetent fagperson, det er noget vi vægter højt her hos Gravid.dk. Derfor kan du altid kontakte os, hvis du er i tvivl om hvad I stiller op med jeres udfordringer, eller om et hjemmebesøg er noget for jeres familie, eller om online vejledning kan hjælpe jer videre med de udfordringer I står med.

Du har mulighed for at kontakte Jordemoder Berit her fra Gravid.dk via vores medlems del, som er et online univers for gravide og nybagte familier.

I vores medlems univers har I en masse muligheder, som kan hjælpe jer med både amning, og andre udfordringer med en nyfødt.

Det er også herigennem I får mulighed for at spare med både jordemoder og sundhedsplejerske. Det skal hjælpe jer til at få hurtigt svar, hvis I oplever flere udfordringer i amme- og barselsperioden.

I vores online univers for I også adgang til en masse online kurser. I finder blandt andet kurser med masser af gode råd omkring alt med den lille ny baby. I får også et helt særligt kursus, hvor I lære hvordan I kan afhjælpe mavekneb hos den lille.
Når I har mod på det, kan I også lære alt om babymassage og på vores “Babyrytmik kursus” finder i svar på hvordan I stimulere den lilles sanser igennem leg.

Få en kort og uforpligtende snak med jordemoder Berit, hvis du er i tvivl.