Studentermedhjælp søges til at varetage SoMe mm.

Studentermedhjælp søges

Vil du kombinere dit studie med praktisk erfaring i en lille virksomhed? Vil du prøve kræfter med dine kommunikative evner og have frihed til at arbejde når det passer dig bedst? Så er du måske den helt rigtige studentermedhjælper til Gravid.dk

Gravid.dk er en internetportal, som dagligt hjælper flere tusinde med at finde information indenfor kategorierne fertilitet, graviditet, fødselsforberedelse og småbørnsfamilier.
Herudover findes også Gravidklubben som giver gravide og deres familie, hjælp, vejledning og fødselsforberedelse.

Gravid.dk er en lille familieejet virksomhed, som pt. holder til på Malta. Det betyder derfor at du skal kunne arbejde hjemmefra, og have al kommunikation med den øvrige del af virksomheden online.

Som studentermedhjælper hos Gravid.dk er dine arbejdsopgaver:

  • Udarbejde opslag til Facebook
  • Udarbejde opslag til Instagram
  • Udarbejdelse af artikler
  • Evt. opsætning af mail og mailflow

Da vi er en virksomhed i rivende udvikling, kan dine arbejdsopgaver variere og ændre sig, ligesom der kan komme flere til.

Vores forventninger til dig:

  • Det er afgørende at du formår at begå dig på de sociale medier, ligesom det er afgørende, at du har sans for visuel formidling og kan formulere dig godt og korrekt på skrift.
  • Du har gåpåmod, er omstillingsparat og klar til at komme med på en rejse i en virksomhed i udvikling.
  • Du er pligtopfyldende og har selvdisciplin og i stand til at arbejde på egen hånd.
  • Du kan begå dig i Canva og WordPress, evt. ActiveCampaign

Stillingen som studentermedhjælper vil i første omgang være tidsbegrænset på 6 måneder, men med mulighed for forlængelse.

Vi ser gerne, at dine studier bla. består af Kommunikation eller en Jordemoderfaglig uddannelse, men opfordrer alle uanset studie, køn og religion til at søge stillingen.

Løn & ansættelse

Jobbet vil være 4 timer ugentligt, evt. mere på sigt. Fordelingen af timerne vil være efter aftale parterne imellem, dermed vil du have stor medindflydelse på tilrettelæggelsen af din arbejdstid. Alle arbejdstimer vil foregå hjemme hos dig selv.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om stillingen eller Gravid.dk, kan du kontakte Jordemoder Berit Wolff Roed på tlf. 77 34 77 32.

Ansøgning

Send din ansøgning til berit@gravid.dk så vi har den senest mandag d. 15. juni kl. 12:00.

Ansættelsessamtaler vil ske løbende og online.