Gravidklubben.dk

Alle vores onlinekurser og jordemoder rådgivning er rykket over til Gravidklubben. Her får du alle vores kurser, e-bøger, events, elektronisk dagbog og personlig rådgivning af jordemoder Berit.

Alt dette for kun 88,- om måneden

OnlineKurser for gravide

Online fødselsforberedelse

Der findes ikke smertefri fødsler, men på kurset her vil du få redskaber, som hjælper dig på vejen til en Fantastisk Fødsel. Du lærer at bevare din selvkontrol, og vil derved opleve mindre smerte under din fødsel.

Online jordemoder konsultation

Som gravid kan du føle, at du af systemet ofte er overladt til dig selv med mange tanker og beslutninger. Her får du mulighed for at spare med en jordemoder, når DU har brug for det.

Fødselsforberedelse til far

Kurset til “rigtige mænd” som ønsker at tage stilling til fødslen, og få fyldt værktøjskassen op med værktøj, som kan bruges til kampen med veerne.

Træn dig hurtigt til din fødsel

Her får du mulighed for at snyde din hjerne ved hjælp af mentaltræning, på den måde bliver du i stand til at få lige præcis den fødsel, som du ønsker dig!

Lydfiler med øvelser til en god vejrtrækning

Nøglen til et godt ve-arbejde ligger i vejrtrækningen. Her får du mulighed for at blive guidet igennem forskellige vejrtrækningsøvelser af en ekspert.

Online fødselsforberedelse

For gravide kvinder og deres partner

En graviditet og fødsel er blandt de største ting vi oplever her i livet. Hvorfor så ikke investere lidt tid og få den bedste oplevelse? Hos Gravid.dk ved vi, at god forberedelse altid betaler sig. Vi har derfor en række kurser og online materiale, som du kan få stor gavn af, uanset om du har børn i forvejen eller ej. Vi har sørget for, at alle kurser og alt materiale altid er let tilgængeligt. På den måde får travle familier også mulighed for at være med. Forbered dig til din fødsel, som skulle du løbe et maraton. Lav den bedste præstation og få de bedste minder!

Læs mere om Gravidklubben

Få alle disse kurser og meget mere. Abonnér på Gravidklubben for kun 88,- pr. md.

Pin It on Pinterest