Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder Berit 25+ online videokurser online videokonsultation
Gravid.dk på Trustpilot

Spørg jordemoderen

Online jordemoder - både via skrift og video så meget du vil

En personlig jordemoder gennem hele graviditeten

Jordemoder berit
Par med ipad

Er Google din ven?

En graviditet kan godt være ukendt land, specielt når det er første gang. Det betyder, at du kan komme i tvivl om alt fra vitaminer, til hvad du må spise eller gøre. Kender du det?

For at komme tvivlen til livs, begynder de fleste at søge svar på nettet. For nogen betyder det, at de får masser af information, som kan være svært at sortere i, og det resultere i endnu mere forvirring og fortvivlelse.

Derfor er det bedste råd, at du altid søger svar fra en fagperson, og derfor har vi hos Gravid.dk altid en online jordemoder til din rådighed nemt og bekvemt.

Vi tager over der hvor det offentlige stopper

Mange tror f.eks. at det offentlige giver en fyldestgørende forberedelse, som gør dig klar til fødslen og baby, men det du får er langt fra nok. Ligesom der kan være langt mellem besøgene hos din jordemoder.
Derfor er vores mission at støtte dig med det der mangler i offentlig regi. 

Gravid online
Jordemoder berit

Online jordemoderJordemoder Berit: Coach, mentaltræner og stifter af Gravid.dk’s medlemsportal.

Berit - din online jordemoder

Berit er grundlægger af Gravid.dk. Ideen opstod efter mange år som jordemoder i offentligt regi, med mangel på tilstrækkelig tid og mulighed for at sætte ind med forberedelse og bedst mulig hjælp til at danne en ny familie.

Berit blev uddannet jordemoder i 2010. Siden da har hun været jordemoder på sygehuse i Holbæk, Roskilde og Hvidovre. Allerede nogle år inden hun blev uddannet jordemoder, begyndte hun at forberede gravide på deres fødsel og nye familieliv. I dag er Berit også uddannet Mentaltræner, og derfor er der stor fokus på den mentale forberedelse hos Gravid.dk.

Ofte stillede spørgsmål

Ja det kan man faktisk godt.
Hos en online jordemoder er der fokus på tvivl, bekymringer og den mentale forberedelse. Det betyder, at du kan få ro til at nyde graviditeten og være sikker i, at de beslutninger du tager, er godt for både dig og din baby.

Du kan spørge om alt hvad der vedrører din graviditet, fødsel og baby. Har du andre typer af spørgsmål, er du også velkommen til at forhøre dig. Svaret fra vores jordemødre er altid baseret på forskning og de nationale retningslinjer på området . 

Når du booker en online konsultation, får du tilsendt et link, hvor du og jordemoderen kan mødes online. Når det bliver tidspunktet for din konsultation, trykker du på linket og så dukker jordemoderen op på din skærm. Der er altid god tid til dig ved en online konsultation. 

 

Du kan altid stille et spørgsmål. Som medlem har du adgang til at spørge døgnet rundt. Vores jordemødre sidder klar til at svare på dine spørgsmål alle hverdage imellem 8:00 – 20:00. Vi garantere svar inden for 24 timer og du kan stille alle de spørgsmål du vil

Via din helt personlige side, kan du stille spørgsmål igennem et lukket system. Dette sikre, at kun du og jordemoderen ser hvad du spørger om .Vores jordemødre har selvfølgelig tavshedspligt, så alle spørgsmål er helt fortrolige imellem dig og jordemoderen. 

Du kan få hjælp til alt hvad der vedrører din graviditet, fødsel og barsel under en video konsultation med Gravid.dks jordemødre. Så længe det kan gøres gennem skærmen og det kan mere end man tror. Vi har f.eks. flere gange ydet ammevejledning igennem skærmen. 

Du bestemmer selv om du ønsker at jordemoderen kan se dig under konsultationen. Din jordemoder vil altid være at se, uanset hvad du vælger. Vi anbefaler at du også går på kamera, da det giver en bedre kontakt imellem dig og din jordemoder.

 

Når du booker en konsultation, kan du vælge om den skal foregå via Zoom eller Google Meet. Vælger du Zoom, skal det downloades til din telefon, Ipad eller pc. Det kan være en god ide at gøre inden det aftalte tidspunkt, så du kan få hjælp fra Gravid.dk forinden, hvis teknikken driller.

Har du nogle andre spørgsmål så kontakt os, så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.