Online kurser

Kursusoversigt

Her ser du samtlige af vores kurser, som samlet set giver dig alt, hvad du behøver, for at få den nødvendige forberedelse, som gør dig tryg og klar til fødslen og baby.

Vil du have adgang til alle kurser?

Opgradér til GravidPlus medlemskab få alle kurser, e-bøger og artikler mm.

Træn din bækkenbund
Kurser
Jordemoder berit

Træn din bækkenbund

Online kursus Træn din bækkenbund Træn din bækkenbund er kursuset som hjælper dig med styrke i dækkenet under din graviditet. Ved hjælp af simple effektive

Læs mere »

Gravid

Onlinekurser om graviditet

Boost dit indre

Boost dit indre

tre steps til at booste dit indre. Her får du tre konkrete trin til at opbygge et godt selvværd. Bliver du i tvivl om du er god nok, giver du dig selv skylden og har svært ved at sige fra, så kan det være en ide at få kigget på selvværdet.

Kursusoversigt

Gode råd mod gener

Her får du råd mod de gængse gener, såsom væske i kroppen, kvalme og andre gener som kan opstå i den gravid krop.

Gravid i job og på barsel

Gravid i job & på barsel

Hvilke rettigheder har du som gravid når det kommer til dit job? Hvornår har din arbejdsgiver krav på at høre om din graviditet og hvilke krav kan du som gravid stille?

Hypnose: kontakt til dig selv

Hypnoterapi

Med denne hypnose lydfil kan du på kun 9 minutter, give dig selv og din familie, en mor eller far med mere overskud og ro i kroppen. Helt klart værd at bruge tiden på, når den lille sover.

Lær rebozo massage

Lær Rebozo Massage

Rebozo er en teknik hvor man bruger et sjal til at opnå afspænding, ro, massage og veer. På kurset bliver du og din partner guidet igennem forskellige øvelser så I selv kan bruge Rebozo hjemme i stuen.

Øget kropsbevidsthed

Øget kropsbevidsthed

Opnå mere ro i graviditeten med en øget bevidsthed i din krop, til gavn for både dig og din baby.

Tapping mod hovedpine

Tapping mod hovedpine

Hvis du lider af ondt i hoved, vil dette kursus hjælpe dig med at slip for dette via tapping. Du får værktøj og forklaring af Livsglædementor Vibe Bendix. På blot få minutter får en metode til at komme hovedpinen til livs, endda helt uden brug af piller.

Træn din bækkenbund

Træn din bækkenbund

Træn din bækkenbund er det kursus som kan hjælpe dig med styrke i din graviditet, hvilket kan afhjælpes gennem simple effektive øvelser, som udføres regelmæssigt.

Yoga for gravide

Yoga for gravide

Yoga for gravide er ikke som almindelig yoga. Derfor har vi lavet et Yogakursus som er udviklet til dig som er gravid. Kurset indeholder yogastillinger som er specielt udvalgt til den gravide krop.

Gravid

Onlinekurser om fødsel

Alt om smertelindring

Alt om smertelindring

Få et overblik over de muligheder du har når det kommer til at lindre dine ve-smerter. På webinaret gennemgåes både smertelindring I kan bruge hjemme samt den der tilbydes på sygehuset.

Forbudt for kvinder

Forbudt for gravide

Fødselsforberedelse til far og partner. På kurset her får du redskaber til, hvordan du som kommende forælder kan støtte din gravide partner bedst muligt under fødslen, så I får en fantastisk fødsel.

Hjælp jeg har veer

Hjælp jeg har veer

Forbered dig på hvad der sker når veerne begynder. Få overblik over hvad der sker i fødslens første fase, og hvad du kan gøre for at holde det bedre ud.

Hjemmefødsel - skal/skal ikke?

Hjemmefødsel?

Webinar med viden, der hjælper dig med at tager stilling til, hvor din fødsel skal foregå.

Hvad er en fødsel?

Hvad er en fødsel?

Et kursus som helt basalt forklarer dig, hvad der sker i din krop, når du er i fødsel. Bliv forberedt på hvordan din fødsel kan starte og signalerne på dette.

Kejsersnit

Kejsersnit – Planlagt eller akut

På webinaret får du mulighed for at tilegne dig viden, om hvilke årsager der kan være til et kejsersnit. Dette gælder både når det kommer til de planlagte og de akutte kejsersnit.

Lær rebozo massage

Lær Rebozo Massage

Rebozo er en teknik hvor man bruger et sjal til at opnå afspænding, ro, massage og veer. På kurset bliver du og din partner guidet igennem forskellige øvelser så I selv kan bruge Rebozo hjemme i stuen.

Kursus i vejrtrækningsøvelse

Vejrtrækningsøvelse

Der findes mange måder at trække vejret på under en fødsel. Det er lidt som en religion, for nogen er det rigtigt at trække vejret på en måde og for andre er det bedre på en anden.

Kursus i visualisering

Visualiseringsøvelse

Øvelse som hjælper dig til at blive god til at takle veer. Via visualisering af veerne bliver du god til at takle smerte og undgår at gå i panik når du skal føde.

Til forældre

Onlinekurser til forældre

Disse åbnes efter fødslen

Amning

Alt om Amning

Få viden om de udfordringer du kan møde, samt gode stillinger og hvad der kan være nyttigt af hjælpemidler. Herudover hører du om fordelene ved amning, samt hvad du skal være opmærksom på.

Kursus i babyrytmik

BabyRytmik

Et kursus som stimulerer og styrker dit barns forskellige sanser. Her giver du dit barn en nærværende stund og får god inspiration til små lege.

Barnevognstræning

Barnevognstræning

Sådan kommer du i gang med træning der har fokus på hele kroppen og tager hensyn til din krop efter en graviditet.

Bær med rebozo

Bær med Rebozo

Lær hvordan du kan bruge din Rebozo til at bære dit barn som en vikle eller slynge. I samarbejde med Rebozo Copenhagen får du et par let tilgængelige videoer som viser dig hvordan du gør.

Den første tid med baby

Den første tid med baby

Jordemoder Berit fortæller om hvad du kan forvente de første 24 timer af dit barns liv, hvilke reflekser dit lille barn fødes med samt hvordan du forholder dig til vigtige emner såsom babypleje og gulsot.

Kursus i efterfødselsyoga

Efterfødselsyoga

Kurset her er et kort kursus som vil hjælpe din krop med at komme i balance ligeefter din graviditet og fødsel.

Hjælp mod mavekneb

Hjælp baby af med mavekneb

Hjælp til mavekneb er et kursus som vi har lavet i samarbejde med Lotte Raahauge som er uddannet jordemoder og babymassør. Kurset er udviklet med henblik på at give jer som forældre nogle redskaber i kan bruge hvis jeres lille baby døjer med mavegener.

Kursus i babymassage

Lær Babymassage

Lær hvordan du kan masserer din baby. Du kan bruge massagen både til at afhjælpe ondt i maven eller besværligheder med søvn, men også blot som ren velvære for dit lille nye vidunder.

Lær tegn til baby

Lær Tegn til Baby

Sådan kommer du i gang med tegn til baby (0-12mdr.) Når du laver tegn, vil du ud fra babys perspektiv i højere grad “snakke” til din baby og give din baby forståelse og ikke mindst opmærksomhed for dig og omverdenen. Tegn og fagter er din babys naturlige måde at kommunikere og skabe forståelse og relationer på.

FAQ om kurserne

Alle kurser ligger online, og du kan tage dem præcist når du vil. Du kan også pause dem, som du vil og fortsætte når du igen har tid.

Fra kursusoversigten vælger du det kursus du gerne vil deltage i blot ved at trykke på billedet eller evt. via knappen. På næste side kan du læse lidt om kurset samt starte via knappen til dette her.
Lige efter dette er gjort får adgang til modulerne og kan starte kurset ved at klikke på det første modul.

Årsagen til at videoerne ikke starter af sig selv er en ændring som Google, og nu flere andre producenter, har lavet i deres internetbrowser. Det bevirker at videoer som starter af sig selv får slået lyden fra automatisk, og så skal du i stedet selv slå denne lyd til på hver enkelt video. Det kan drille specielt på mobiler, og derfor har vi valgt at man selv skal trykke play, da dette oftest er en lettere tilgang, da lyden så ikke bliver slået fra.
Hvis der på et tidspunkt kommer en ændring fra mastodonterne som styrer hvordan nettet virker, vil vi naturligvis meget gerne ændre dette, så de starter automatisk, vi synes nemlig også det er irriterende.

Nej, alle kurser foregår online, og du kan tage dem præcist når du vil. Du kan også pause dem som du vil og fortsætte når du igen har tid til dette.

Ja, så snart vi tilføjer nyt materiale vil du helt automatisk få adgang til dette, så længe du er medlem.

Nej, du kan tage kurserne igen og igen. Dvs. at du kan tage hele kurset først, og så bagefter springe rundt mellem modulerne som du vil. Så er der noget bestemt du vil have gentaget, er det blot at se dette modul igen.

HURRA... Stort tillykke!

Angiv fødselsdag

Hvorfor skal jeg gøre det?

Det er vigtigt du angiver at du har født, samt hvilken dato.
Uden denne information kan vi ikke vise den relevante information for dig som nybagt mor.

Tilføj fødselsdato

Opdater terminsdato

Er din terminsdato ændret? Opdater den her, så tilretter kurser og mails sig din nye dato.

Ret terminsdato