Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder Berit 25+ online videokurser online videokonsultation
Gravid.dk på Trustpilot

Online kurser af professionelle fagfolk

Online kurser til dig med baby

Bliv klog på babyrytmik, babymassage og hvordan I hjælper baby af med mavekneb og meget mere.

Glad baby
Kursusoversigt - baby
Mobil

Online kurser

Du finder et stort udvalg af videokurser , som samlet set giver dig, hvad du har brug for, hvis usikkerheden som forælder melder sig.  

Vores kurser hjælper dig med:

  • Hvordan du kan hjælpe baby af med mavekneb
  • Alt du skal vide om amning
  • Hvordan du bedst muligt stimulere din babys udvikling
  • At lære baby kommunikation i form af tegn
  • At komme i fysisk form efter fødslen
  • Hvad en baby kræver af dig i den første tid

Mentaltræning

Med fokus på at være i balance som forælder

Amning

Få hjælp til både udfordringer og ammestillinger

Fysisk i form

Både med yoga, bækkenbunds- og barnevognstræning

Kurser til dig med baby

Amning

Jordemoder Berit fortæller om fordelene ved amning, samt hvad du skal være opmærksom på under din amning. Du får undervisning i forskellige ammestillinger, samt hvilke hjælpemidler der kan være nyttige når du ammer.
3 moduler

BabyRytmik

Et kursus som hjælper dig med at stimulere og styrke dit barns forskellige sanser. Du får indblik i, hvorfor det er vigtigt at stimulere sanserne, samt en masse øvelser, som inspiration til små lege.
5 moduler

Barnevognstræning

Sådan kommer du i gang med træning der har fokus på hele kroppen og tager hensyn til din krop efter en graviditet.
Øvelserne kan gennemføres når du er ude og trille med barnevognen.
2 moduler

Bær med Rebozo

Lær hvordan du kan bruge din Rebozo, til at bære dit barn som en vikle eller slynge. I samarbejde med Rebozo Copenhagen får du et par let tilgængelige videoer, som viser dig hvordan du gør.
3 moduler

Boost dit indre

3 trin til at booste dit indre. Her får du 3 konkrete råd til at opbygge et godt selvværd. Bliver du i tvivl om du er god nok, giver du dig selv skylden og har svært ved at sige fra, så kan det være en ide at få kigget på selvværdet.
3 moduler

Den første tid med baby

Du får en gennemgang af de vigtige emner i barnets første uger. Du bliver b.la. klogere på, hvornår og hvordan babybadet bør foregå. Men også hvad du gør, hvis baby græder meget eller har ondt i maven.
1 modul

Efterfødselsyoga

Et kursus som hjælper dig med at komme i balance og igang igen efter fødslen. Alle øvelserne i kurset er lette øvelser, som gør, at du kan komme blidt og hurtigt igang igen allerede kort efter fødslen, med kun få minutter ugentligt.
1 modul

Hjælp baby af med mavekneb

Hjælp til mavekneb er et kursus, vi har lavet i samarbejde med Lotte Raahauge, som er uddannet jordemoder og babymassør. Kurset er udviklet med henblik på, at give jer som forældre nogle redskaber, I kan bruge hvis jeres lille baby døjer med mavegener.
1 modul

Hypnoterapi: Kontakt til dig selv

Med denne hypnose lydfil kan du på kun 9 minutter, give dig selv og din familie, en mor eller far med mere overskud og ro i kroppen. Helt klart værd at bruge tiden på, når den lille sover.
1 modul

Lær Babymassage

Lær hvordan du kan masserer din baby. Du kan bruge massagen både til at afhjælpe ondt i maven eller besværligheder med søvn, men også blot som ren velvære for dit lille nye vidunder, eller en hyggelig tilknyttende stund mellem barn og forælder.
19 moduler

Lær Tegn til Baby

Kom i gang med tegn til baby. Når du laver tegn, vil du ud fra babys perspektiv i højere grad “snakke” til din baby og give din baby forståelse og ikke mindst opmærksomhed for dig og omverdenen. Tegn og fagter er din babys naturlige måde at kommunikere og skabe forståelse og relationer på.
11 moduler

Tapping mod hovedpine

Slip af med hovedpinen via tapping. Livsglædementor Vibe Bendix forklarer en metode, som på få minutter hjælper dig til at komme hovedpinen til livs, endda helt uden brug af piller.
2 moduler

Træn din bækkenbund

Træn din bækkenbund er det kursus, som kan hjælpe dig med at genvinde styrken efter din graviditet. En styrke som kroppen har brug for, for at blive sig selv igen. Gennem simple effektive øvelser, som udføres få minutter om ugen, bliver dette muligt.
7 moduler

Med alle kurserne, følger også adgang til jordemoder og sundhedsplejerske

Jordemoder berit