Alle disse kurser får du adgang til som medlem. Opret dig i dag.

Kurser til dig som er gravid

Find vejen til en Fantastisk Fødsel

11  moduler

Hjælp jeg har veer

0/0 Steps
Forbered dig på hvad der sker når veerne begynder. Få overblik over hvad der sker i fødslens første fase, og hvad du kan gøre for at holde det bedre ud.

Vejrtrækningsøvelse

0/0 Steps
Vejrtrækningsøvelse til den gravide. Der findes mange måder at trække vejret på under en fødsel. Det er lidt som en religion, for nogen er det rigtigt at trække vejret på en måde og for andre er det bedre på en anden.

Forbudt for gravide

0/0 Steps
Fødselsforberedelse til far og partner. På kurset her får du redskaber til, hvordan du som kommende forælder kan støtte din gravide partner bedst muligt under fødslen, så I får en fantastisk fødsel.

0/0 Steps
Rebozo er en teknik hvor man bruger et sjal til at opnå afspænding, ro, massage og veer. På kurset bliver du og din partner guidet igennem forskellige øvelser så I selv kan bruge Rebozo hjemme i stuen.

Træn din bækkenbund

0/0 Steps
Træn din bækkenbund er det kursus som kan hjælpe dig med styrke i din graviditet, hvilket kan afhjælpes gennem simple effektive øvelser, som udføres regelmæssigt.

9  moduler

Yoga for gravide

0/0 Steps
Yoga for gravide er ikke som almindelig yoga. Derfor har vi lavet et Yogakursus som er udviklet til dig som er gravid. Kurset indeholder yogastillinger som er specielt udvalgt til den gravide krop.

1  modul

Gravid i job & på barsel

0/0 Steps
Hvilke rettigheder har du som gravid når det kommer til dit job? Hvornår har din arbejdsgiver krav på at høre om din graviditet og hvilke krav kan du som gravid stille?

Visualiseringsøvelse

0/0 Steps
Gennem en visualiseringsøvelse vil du få hjælp til at træne din hjerne til at være god til at takle veer, være god til at takle smerte eller at undgå at gå i panik når du skal føde.

1  modul

Gode råd mod gener i graviditeten

0/0 Steps
Jordemoder Berit gennemgår nogle af de gængse graviditetsgener, såsom bækkengener, væske i kroppen og andre gener som kan opstå i den gravid krop.

Kejsersnit – Planlagt eller akut

0/0 Steps
På webinaret får du mulighed for at tilegne dig viden, om hvilke årsager der kan være til et kejsersnit. Dette gælder både når det kommer til de planlagte og de akutte kejsersnit.

Boost dit indre

0/0 Steps
3 steps til at booste dit indre. Her får du 3 konkrete trin til at opbygge et godt selvværd. Bliver du i tvivl om du er god nok, giver du dig selv skylden og har svært ved at sige fra, så kan det være en ide at få kigget på selvværdet.

Tapping mod hovedpine

0/0 Steps
Slip af med hovedpinen via tapping. Livsglædementor Vibe Bendix forklarer hvorledes du på få minutter får en metode til at komme hovedpinen til livs, endda helt uden brug af piller.

Hvad er en fødsel?

Hypnoterapi: Kontakt til dig selv

0/0 Steps
Med denne hypnose lydfil kan du på kun 9 minutter, give dig selv og din familie, en mor eller far med mere overskud og ro i kroppen. Helt klart værd at bruge tiden på, når den lille sover.

Dit 1. jordemoderbesøg

0/0 Steps
Dette webinar er for dig der for nyligt har fundet ud af du er gravid. Det vil give dig viden om hvilke kontroller du, som gravid, har ret til og hvornår de finder sted.

1  modul

Hjemmefødsel – Skal/Skal ikke?

0/0 Steps
På dette webinar vil jordemoder Berit fortælle dig, alt hvad du behøver at vide, inden du tager stilling til, hvor din fødsel skal foregå.

Amning

0/0 Steps
Jordemoder Berit fortæller om fordelene ved amning, samt hvad du skal være opmærksom på under din amning. Du får undervisning i forskellige ammestillinger, samt hvilke hjælpemidler der kan være nyttige når du ammer.

0/0 Steps
Jordemoder Berit gennemgår de smertelindrings muligheder, du får mulighed for at gøre brug af til din fødsel. Både derhjemme samt på sygehuset.

Kurser til dig med baby

Amning

5  moduler

BabyRytmik

0/0 Steps
Et kursus som stimulerer og styrker dit barns forskellige sanser. Her giver du dit barn en nærværende stund og får god inspiration til små lege.

Barnevognstræning

0/0 Steps
Sådan kommer du i gang med træning der har fokus på hele kroppen og tager hensyn til din krop efter en graviditet.

Bær med Rebozo

0/0 Steps
Lær hvordan du kan bruge din Rebozo til at bære dit barn som en vikle eller slynge. I samarbejde med Rebozo Copenhagen får du et par let tilgængelige videoer som viser dig hvordan du gør.

Boost dit indre

Den første tid med baby

0/0 Steps
Jordemoder Berit fortæller om hvad du kan forvente de første 24 timer af dit barns liv, hvilke reflekser dit lille barn fødes med samt hvordan du forholder dig til vigtige emner såsom babypleje og gulsot.

Efterfødselsyoga

0/0 Steps
Kurset her er et kort kursus som vil hjælpe din krop med at komme i balance ligeefter din graviditet og fødsel.

1  modul

Hjælp baby af med mavekneb

0/0 Steps
Hjælp til mavekneb er et kursus som vi har lavet i samarbejde med Lotte Raahauge som er uddannet jordemoder og babymassør. Kurset er udviklet med henblik på at give jer som forældre nogle redskaber i kan bruge hvis jeres lille baby døjer med mavegener.

Hypnoterapi: Kontakt til dig selv

19  moduler

Lær Babymassage

0/0 Steps
Lær hvordan du kan masserer din baby. Du kan bruge massagen både til at afhjælpe ondt i maven eller besværligheder med søvn, men også blot som ren velvære for dit lille nye vidunder.

11  moduler

Lær Tegn til Baby

0/0 Steps
Sådan kommer du i gang med tegn til baby (0-12mdr.) Når du laver tegn, vil du ud fra babys perspektiv i højere grad “snakke” til din baby og give din baby forståelse og ikke mindst opmærksomhed for dig og omverdenen. Tegn og fagter er din babys naturlige måde at kommunikere og skabe forståelse og relationer på.

Tapping mod hovedpine

Træn din bækkenbund