fbpx

Yoga for gravide

Yoga for gravide er ikke som almindelig yoga. Derfor har vi lavet et Yogakursus som er udviklet til dig som er gravid. Kurset indeholder yogastillinger som er specielt udvalgt til den gravide krop.

Det er almindeligt kendt at det er gavnligt at dyrke Yoga som gravid. Yoga for gravide er ikke som almindelig yoga. Derfor har vi lavet et Yogakursus som er udviklet til dig som er gravid. Kurset indeholder yogastillinger som er specielt udvalgt til den gravide krop. Hvis vi starter med de fysiske fordele får du en sundere, stærkere og mere smidig krop som vil være bedre i stand til at bære den vægtstigning en graviditet medfører.

Derudover kan yoga være med til at reducerer graviditetsgener så som lægkramper, væske i kroppen, lændesmerter og meget mere.

Der er fokus på åndedrættet, som vil øge din kropsbevidsthed og øver dit sind i at være rolig og fokuseret hvilket du kan få god fordel af til din fødsel.

Kurset er lavet så du kan følge med uanset om du før har dyrket yoga. Det som er vigtig at huske på for både nybegyndere og erfarne yoga dyrkere er at du altid lytter til dig selv og sin krop og slap af hvis du føler behov for det. Du kan med fordel lade dit åndedræt guide hvor meget du kan ”presse” dig selv. Så længe du kan bevare et roligt, rytmisk og kontrolleret åndedræt kan du blive i positionen.

+249 Tilmeldt
Ikke startet
Få adgang til dette kursus, og alle andre, som medlem for kun 199,- pr. md.
Bliv medlem nu

Kursus detaljer

  • I hele graviditeten
  • 60 min.
  • 9  moduler

Vurderinger af kurset

0.0
Gennemsvurdering
0 vurderinger
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Vurdér kurset...
Ingen vurderinger endnu...
Vis flere anmeldelser
Vurdér kurset...
Adgang til klubben

log ind

Velkommen tilbage
Du har været savnet😍