fbpx

Træn din bækkenbund

Træn din bækkenbund er det kursus som kan hjælpe dig med styrke din graviditet, hvilket kan afhjælpes gennem simple effektive øvelser, som udføres regelmæssigt.

Din bækkenbund belastes under både graviditet og når du føder. Belastningen på bækkenbunden kan påvirke din evne til at holde på vandet, hvilket kan afhjælpes gennem simple effektive øvelser, som udføres regelmæssigt.

Under en graviditet skabes der, i takt med den voksende mave, en øget belastning og tyngde på bækkenbundens muskler. Den øgede belastning kan medfører inkontinens, hvorfor det er en god idé, at du, allerede når du bliver gravid, har en god kontakt til din bækkenbund og fortsat holder den stærk, sund og elastisk med regelmæssig træning under hele din graviditet.

Med dette kursus får du netop en vejledning til EFFEKTIVE bækkenbundsøvelser, der foruden selve knibet, vil fokusere på samspillet mellem din bækkenbund, musklerne omkring dit bækken og dit åndedræt.

Du får en indgående viden om bækkenbundens opbygning og funktion, hvordan en graviditet og fødsel kan påvirke din bækkenbund samt et helt vidensmodul omkring begrebet inkontinens. Du får naturligvis også en hel bunke af simple råd og redskaber til, hvordan du kan optimere din bækkenbund og forebygge/mindske risici for inkontinens under graviditet og efter fødsel.

Dette kursus er lavet af FysioDanmark. Se mere på www.ditknib.dk.

+135 Tilmeldt
Ikke startet
Du har ikke adgang til dette kursus pt.Kun for medlemmer

Kursus detaljer

  • I hele graviditeten og efter
  • 8 uger, eller behov
  • 7  moduler
  • 31 Lektioner

Bedøm kurset

0.0
Gennemsnitlig bedømmelse
0 anmeldelser
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Har du været glad for kurset? Det vil vi rigtig gerne vide.
Ingen vurderinger endnu…
Show more reviews
Har du været glad for kurset? Det vil vi rigtig gerne vide.