fbpx

Hjælp mod mavekneb

Hjælp til mavekneb er et kursus som vi har lavet i samarbejde med Lotte Raahauge som er uddannet jordemoder og babymassør. Kurset er udviklet med henblik på at give jer som forældre nogle redskaber i kan bruge hvis jeres lille baby døjer med mavegener.

Hjælp til mavekneb er et kursus som vi har lavet i samarbejde med Lotte Raahauge som er uddannet jordemoder og babymassør. Kurset er udviklet med henblik på at give jer som forældre nogle redskaber i kan bruge hvis jeres lille baby døjer med mavegener. Udover at lindre eventuelle mavegener vil kurset kunne bidrage til en dejlig hyggestund imellem jer og jeres barn og jeres barn vil opleve dejlig velvære i kroppen efter øvelserne.

Kurset er til dig som ønsker:

  • At skabe hyggeligt sammenværd med din lille baby
  • At lindre eventuelle mavegener hos dit barn
  • At motionerer barnet mavefunktion
  • At skabe velvære hos dit lille barn

Øvelse 1, 2 og 4 kan udføres på det helt nyfødte barn ved behov for lindring af mavekneb. En seance hvor alle øvelser udføres som en form for massage seance anbefales at udføres på dit barn fra 8 ugers alderen og så længe det ønskes. I tilfælde af mavegener/kolik anbefaler vi, at i laver seancen 3 gange dagligt og gerne en halv til en hel time før barnet sædvanligvis starter på sin grædetur.

Hvis dit barn er for tidlig født anbefaler vi at du ikke udfører seancen før 3 måneder efter barnets oprindelige termin, da for tidligt fødte børn godt kan være mere sensible.

Kurset er lavet i samarbejde med jordemoder Lotte Raahauge.

Rigtig god fornøjelse.

Kursus indhold

+172 Tilmeldt
Få adgang til alle kurser Bliv VIP-medlemeller kr. 49,-

Kursus Inkluderer

  • En del af VIP-pakken
  • 5 min.
  • 1  modul

Det synes vores brugere

0.0
Gennemsnit
0 bedømmelser
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Vurdér dette kursus!
Ingen vurderinger endnu!
Vis flere anmeldelser
Vurdér dette kursus!