Graviditetskurser

Alt dette får du adgang til som medlem af Gravidklubben. Bliv medlem i dag.

Find vejen til en Fantastisk Fødsel

11  moduler

Hjælp jeg har veer

0/0 Steps
Forbered dig på hvad der sker når veerne begynder. Få overblik over hvad der sker i fødslens første fase, og hvad du kan gøre for at holde det bedre ud.

Vejrtrækningsøvelse

0/0 Steps
Vejrtrækningsøvelse til den gravide. Der findes mange måder at trække vejret på under en fødsel. Det er lidt som en religion, for nogen er det rigtigt at trække vejret på en måde og for andre er det bedre på en anden.

Forbudt for gravide

0/0 Steps
Fødselsforberedelse til far og partner. På kurset her får du redskaber til, hvordan du som kommende forælder kan støtte din gravide partner bedst muligt under fødslen, så I får en fantastisk fødsel.

3  moduler

0/0 Steps
Rebozo er en teknik hvor man bruger et sjal til at opnå afspænding, ro, massage og veer. På kurset bliver du og din partner guidet igennem forskellige øvelser så I selv kan bruge Rebozo hjemme i stuen.

7  moduler

Træn din bækkenbund

0/0 Steps
Træn din bækkenbund er det kursus som kan hjælpe dig med styrke i din graviditet, hvilket kan afhjælpes gennem simple effektive øvelser, som udføres regelmæssigt.

9  moduler

Yoga for gravide

0/0 Steps
Yoga for gravide er ikke som almindelig yoga. Derfor har vi lavet et Yogakursus som er udviklet til dig som er gravid. Kurset indeholder yogastillinger som er specielt udvalgt til den gravide krop.

1  modul

Gravid i job & på barsel

0/0 Steps
Hvilke rettigheder har du som gravid når det kommer til dit job? Hvornår har din arbejdsgiver krav på at høre om din graviditet og hvilke krav kan du som gravid stille?

Visualiseringsøvelse

0/0 Steps
Gennem en visualiseringsøvelse vil du få hjælp til at træne din hjerne til at være god til at takle veer, være god til at takle smerte eller at undgå at gå i panik når du skal føde.

1  modul

Gode råd mod gener i graviditeten

0/0 Steps
Jordemoder Berit gennemgår nogle af de gængse graviditetsgener, såsom bækkengener, væske i kroppen og andre gener som kan opstå i den gravid krop.

Kejsersnit – Planlagt eller akut

0/0 Steps
På webinaret får du mulighed for at tilegne dig viden, om hvilke årsager der kan være til et kejsersnit. Dette gælder både når det kommer til de planlagte og de akutte kejsersnit.

3  moduler

Boost dit indre

0/0 Steps
3 steps til at booste dit indre. Her får du 3 konkrete trin til at opbygge et godt selvværd. Bliver du i tvivl om du er god nok, giver du dig selv skylden og har svært ved at sige fra, så kan det være en ide at få kigget på selvværdet.

2  moduler

Tapping mod hovedpine

0/0 Steps
Slip af med hovedpinen via tapping. Livsglædementor Vibe Bendix forklarer hvorledes du på få minutter får en metode til at komme hovedpinen til livs, endda helt uden brug af piller.

7  moduler

Hvad er en fødsel?

Hypnoterapi: Kontakt til dig selv

0/0 Steps
Med denne hypnose lydfil kan du på kun 9 minutter, give dig selv og din familie, en mor eller far med mere overskud og ro i kroppen. Helt klart værd at bruge tiden på, når den lille sover.

Dit 1. jordemoderbesøg

0/0 Steps
Dette webinar er for dig der for nyligt har fundet ud af du er gravid. Det vil give dig viden om hvilke kontroller du, som gravid, har ret til og hvornår de finder sted.

1  modul

Hjemmefødsel – Skal/Skal ikke?

0/0 Steps
På dette webinar vil jordemoder Berit fortælle dig, alt hvad du behøver at vide, inden du tager stilling til, hvor din fødsel skal foregå.

Amning

0/0 Steps
Jordemoder Berit fortæller om fordelene ved amning, samt hvad du skal være opmærksom på under din amning. Du får undervisning i forskellige ammestillinger, samt hvilke hjælpemidler der kan være nyttige når du ammer.

0/0 Steps
Jordemoder Berit gennemgår de smertelindrings muligheder, du får mulighed for at gøre brug af til din fødsel. Både derhjemme samt på sygehuset.