fbpx

FAQ

Kurser

 • Hvordan starter jeg et kursus?
  Fra kursusoversigten vælger du det kursus du gerne vil deltage i blot ved at trykke på knapper “Læs mere om kurset”. På denne side er der allernederst en knap “Start kursus” som du derefter trykker på, for at blive tilmeldt som deltager på kurset.
  Lige efter dette er gjort får adgang til modulerne og starter kurset ved at klikke på det første modul. Første gang du deltager i et kursus kan du ikke springe nogle af modulerne eller lektionerne over, de SKAL tages i rækkefølge. Når du har fuldført kurset og gerne vil se det igen, kan du springe mellem alle lektioner og moduler som du har lyst til.
 • SKAL jeg trykke på Fuldført knappen hver gang?
  Ja, det skal du. Det er denne måde vores system kan holde rede på om du tager kurset i den rækkefølge det er opbygget. De fleste kurser er lavet så det giver bedst mening når man følger rækkefølgen det ligger i.
 • Videoerne starter ikke automatisk – Hvorfor?
  Årsagen til at videoerne ikke starter af sig selv er en ændring som Google, og nu flere andre producenter, har lavet i deres internetbrowser. Det bevirker at videoer som starter af sig selv får slået lyden fra automatisk, og så skal du i stedet selv slå denne lyd til på hver enkelt video. Det kan drille specielt på mobiler, og derfor har vi valgt at man selv skal trykke play, da dette oftest er en lettere tilgang.
  Hvis der på et tidspunkt kommer en ændring fra Google, vil vi naturligvis meget gerne ændre dette, så de starter automatisk, vi synes nemlig også det er irriterende.

Events

 • Jeg har tilmeldt mig et webinar, men kan ikke deltage alligevel. Hvad gør jeg?
  Når du tilmelder dig et webinar er det blot en tilkendegivelse af, at du har interesse i dette. Der er ingen tvang og er du blevet forhindret går det nok. Vi optager vores webinarer så du på et senere tidspunkt kan se det. Du behøver ikke framelde dig et webinar du er tilmeldt.

Generelt

 • Er der nogen bestemte tider hvor kurserne foregår på?
  Nej, alle kurser foregår online, og du kan tage dem præcist når du vil. Du kan også pause dem som du vil og fortsætte når du igen har tid til dette.
 • Hvornår kan jeg stille spørgsmål til jordemoderen?
  Du kan altid stille jordemoder Berit spørgsmål. Som medlem har du adgang til at spørge døgnet rundt og du vil indenfor kort tid få et svar. Når vi afholder webinarer foregår det hele live, og du vil få svar omgående.
 • Hvad kan jeg spørge om?
  Du kan spørge om alt hvad der vedrører din graviditet, fødsel og babys første tid. Har du andre typer af spørgsmål er du også velkommen til at forhøre dig om vi kan svare dig, eller om dette hører under en anden faggruppe.
 • Får jeg automatisk adgang til nye kurser og andet materiale som bliver lagt ind efter jeg har tilmeldt mig?
  Ja, så snart vi tilføjer nyt materiale vil du helt automatisk få adgang til dette.
 • Kan jeg kun tage kurserne 1 gang? Nej, du kan tage kurserne igen og igen. Dvs. at du kan tage hele kurset først, og så bagefter springe rundt mellem modulerne som du vil. Så er der noget bestemt du vil have gentaget, er det blot at se dette modul igen.
 • Hvor længe kan/skal jeg være medlem og hvornår kan det opsiges?
  Du kan være medlem lige så længe du ønsker det. Vi har ingen minimumsperiode og du kan opsige det når du ønsker det. Ved opsigelse løber abonnementet indtil den dag du har betalt for, og vil herefter lukke ned. Du kan altid tilmelde dig igen på et senere tidspunkt hvis du ønsker dette.
 • Hvordan opsiger jeg mit abonnement?
  Fra dit Dashboard trykker du på “Administrer konto” og gå ind under menupunktet “Mit medlemskab”. Her finder du en knap hvor du kan opsige dit medlemskab.
Logind

log ind

Velkommen tilbage😍