Wall of Love

Det siger medlemmerne om klubben

Camilla Metelmann
Det var for mig som førstegangsgravid en jungle at finde rundt i de mange tilbud om fødselsforberedelse, der efterhånden findes. Men i mine øjne var det vigtigste, at jeg kunne få den nødvendige viden om min graviditet og fødsel på en nem og gennemskuelig måde. Derfor var Berit og Gravidklubben den perfekte løsning for mig. Her kunne jeg læse relevante artikler, se informerende videoer, lave små øvelser og i det hele taget blive rigtig godt klædt på til fødslen – lige præcis, når det passede mig. Jeg skulle bare være ved min computer.
Camilla
Som førstegangsmor og udlandsdansker (bosat i Indien) har denne klub været uundværlig for mig! Det har givet mig så meget hjælp og tryghed både før og efter fødslen, at have en dansk hjemmeside og en dansk jordemoder at kunne få råd og vejledning fra online!
Louise
Jordemoder Berit svarede hurtigt og fyldestgørende hver eneste gang (og der var mange gange - tro mig ;-) ). Det har været så rart, at have en “privat” livline, især når man, som jeg, havde en svær og kompliceret graviditet. Berit får mine varmeste anbefalinger.
Lotte
Rigtigt god klub! Absolut at anbefale.
Mari
Gravidklubben gav mig den fødselsforberedelse, som fra systemet er sparet væk.
Louise
Rigtigt godt indtryk af webinarerne. Man kommer igennem alt det basale man skal vide omkring emnerne, men åbner også op for muligheden for, at få mere specifik/detaljeret viden ved at stille spørgsmål under webinaret.
Marie Louise
Karina Blæsbjerg
Jeg har bestemt haft stor gavn af Gravidklubben. Især Berits kursus om vejrtrækning under fødslen hjalp mig rigtigt meget og fik mig igennem udvidelsesfasen kun med lattergas og pressefasen helt uden smertestillende. Derefter hjalp webinaret om amning mig rigtigt meget. Amning er en rigtig svær ting at forberede sig på, men Berit kom med nogle gode fif, som jeg har haft i baghovedet lige siden vores søn blev født. Nu hvor fødslen er veloverstået og rutinerne i hjemmet nogenlunde på plads, ser jeg frem til at prøve kræfter med Berits efterfødselsyoga for at få min krop i form igen.
Karina
Meget givende!
Terese
Har været super glad for det og føler jeg har fået en masse god viden osv som jeg kan bruge til en masse. Super dejligt at kunne skrive til jordemoder og få så hurtigt svar. Det er perfekt!
Mia
Gravidklubben råder over rigtig meget indhold og alskens info omkring fødsel og kroppen. Jeg synes det er en meget rimelig pris for den gode kvalitet!
Marie
Super fint kursus!
Ida
Det var virkelig en god støtte at være medlem af gravidklubben under min graviditet. Jeg var mest begejstret for “spørg jordemoderen”-delen. Der fik jeg hurtig svar på mit spørgsmål og fik ro i maven. Derudover så jeg de forskellige webinarer igennem når jeg havde tid. Klubben kan virkelig anbefales.
Mette
I Gravidklubben fandt jeg blandt andet ”Vejen til en Fantastisk Fødsel. Efter at jeg på nogle uger har gennemført kurset føler jeg mig helt klar til selve fødslen. Jeg er blevet mentalt forberedt og bruger nogle af øvelserne i min hverdag.
Shilea
Både min mand og jeg fik virkelig glæde og masser af viden ud af at være medlem af Gravidklubben. Uanset hvilket kursus jeg så, sad min mand med på sidelinien.
Sheila
Da jeg ikke havde mulighed for at komme til fødselsforberedelse, følte jeg at jeg måtte opsøge samme viden et andet sted og det har Gravidklubben hjulpet mig med. Jeg synes det er virkelig fedt, at der er så mange forskellige kurser og så er de onlinekursus vildt interessante. Jeg er blevet mere tryg ved tanken om fødslen og tiden efter, ved hjælp af et abonnement her; så tak for det!
Pernille
Rigtig godt flow i videoerne! Og dejligt at der ikke er så meget "fagsprog", men at man faktisk forstår hvad der bliver sagt ;)
Jeg vil klart anbefale det til andre!
Maria
Har nydt at se videoerne og skrevet noter, og det har været skønt at få genopfrisket det hele. Jeg glæder mig til jeg skal gå hjemme og nyde videoerne endnu mere og rigtig få slappet af til den mentale træning. Helt sikkert et kursus jeg vil anbefale andre.
Sara
Jeanette
Jeg fødte vores dejlige datter hjemme og det var bare en skøn oplevelse. Det foregik med stor ro og mentalt overskud netop fordi jeg var i stand til hele tiden, at vide hvad der foregik i min krop og hvad der skulle til. Det er min opfattelse at "Vejen til en Fantastisk Fødsel" i særdeleshed har bidraget til at jeg har kunnet finde den ro jeg skulle bruge under mit ve-arbejde, trods fødslen gik ret stærkt og var ret intens, men det skænkede jeg ikke en tanke; jeg arbejdede bare med! Tak!
Jeanette
"Vejen til en Fantastisk Fødsel" kan varmt anbefales
Irma
Var meget glad for yoga delen som jeg synes er rigtig fin med længde og fokus i øvelserne.
Dybdegående og hurtigt svar fra jordemoder Berit - betyder meget.
Anonym
Malene Sørensen
Som førstegangsfødende turde vi som udgangspunkt ikke andet end at følge lægernes, sygeplejerskernes og jordemødrenes anbefalinger. Dette indebar også fødselsforberedelseskurserne på Herlev hospital. Vi blev dog noget overraskede, da vi trådte ind i det store auditorium, hvor der sad op imod 300 andre kommende mødre og fædre. Det føltes særdeles upersonligt med den slags forelæsninger, og jeg må indrømme, at jeg ikke havde lyst til at stille intime og måske for andre dumme spørgsmål i så åbent et forum. Vi var derfor helt vildt glade for at få mulighed for at ha' kontakt til Berit, der både gennemgik fødslens faser, mulighederne for tilvalg og fravalg af smertestillende metoder, efter-fødsels-reaktioner og meget, meget mere. Og så fik vi naturligvis også svar på alle de små og store spørgsmål, vi havde. Berit er sød og super dygtig, og jeg kan kun anbefale hende til alle!
Malene

Gør som mere end tusinde andre gravide

Bliv medlem af Gravidklubben, og tag del i alle de mange goder du får adgang til.