Velkommen til biblioteket

Ebøger og lynguides er tilgængelig som medlem af Gravidklubben.

E-bøger til graviditeten

What to do når veerne kommer

What to do - Når veerne kommer

Få en hurtig guide til hvordan I smertelindre veerne hjemme, samt hvad I kan bruge tiden på i fødslens første fase.

Få inspiration til, hvordan du kan smertelindre dine veer, samt kendskab til de medicinske smertelindringsmuligheder.

Dit første jordemoderbesøg

Bogen er en del af webinaret  “Dit 1. jordemoderbesøg”. Du bør derfor se webinaret inden du ser nærmere på denne bog.

Bliv klog på amning

Få information, anbefalinger og værktøjer som vil hjælpe dig igennem din ammestart. Bogen kan bruges både før og under amning.

Lær rebozo massage

En guide som lærer hvordan I kan udfører Rebozo hjemme i stuen. Find grundigere vejledning i  kursus ”Rebozo massage”

Indkøbsliste til baby

Få en liste med ting du ikke kan undvære, hvilke indkøb der er nødvendige samt hvilke du kan vente med til efter fødslen.

Positiv tanke forslagsliste

Dine tanker før og omkring din fødsel, vil få betydning for hvordan du klare dig igennem fødslen. Få gode råd til en positive tankegang.

Ønskeliste til min fødsel

Hent ønskelisten og udfyld den inden du printer den, så den er klar til din fødsel. Brug bogen som guide til at udfylde ønskelisten.

Gode ting til hjemmefødslen

Ting til din hjemmefødsel

En tjekliste til dig der skal føde hjemme, med forklaring på hvorfor de enkelte ting er en god ide at have i hjemmet, når fødslen foregår her.

Gode råd til øget tryghed

Gode råd

Din tryghed kan blive eksistentiel for, hvordan du vil opleve og huske din fødsel. I bogen får du gode råd til, hvordan du opnår tryghed til fødslen.

Skal mit barn have K-vitamin?

Skal mit barn have K-vitamin

Få et overblik over hvorfor dit barn tilbydes K-vitamin lige efter fødslen, og bliv klar til at tage stilling til om dit barn skal have K-vitamin.

E-bøger til tiden med nyfødt

Tommy Time

Tommy Time e-bog

Få viden om Tommy Time (når baby ligger på maven) samt gode Tommy Time øvelser, tilpasset dit barns alder.

Søvnudfordringer

Ebog om Søvnudfordringer

Oplever i udfordringer med den lille som ellers har sovet fint? Så læs her hvorfor der opstår søvnforandringer hos baby.

Søvntræning

Få hjælp til hvordan du får baby til at falde i søvn, samt sove hele natten igennem. En punkt for punkt guide.

Lynguides

Lige til at printe ud og hænge op.

Sådan skal du mærke baby

Fosterbevægelser

Tips og tricks til gode veer

Oxytocin boost guide