fbpx

Babykurser

Alt dette og meget mere får du adgang til som medlem. Indmeld dig i dag.

5  moduler

BabyRytmik

0% Gennemført
0/0 Steps
Et kursus som stimulerer og styrker dit barns forskellige sanser. Her giver du dit barn en nærværende stund og får god inspiration til små lege.

19  moduler

Lær Babymassage

0% Gennemført
0/0 Steps
Lær hvordan du kan masserer din baby. Du kan bruge massagen både til at afhjælpe ondt i maven eller besværligheder med søvn, men også blot som ren velvære for dit lille nye vidunder.

7  moduler

Træn din bækkenbund

0% Gennemført
0/0 Steps
Træn din bækkenbund er det kursus som kan hjælpe dig med styrke i din graviditet, hvilket kan afhjælpes gennem simple effektive øvelser, som udføres regelmæssigt.

3  moduler

Boost dit indre

0% Gennemført
0/0 Steps
3 steps til at booste dit indre. Her får du 3 konkrete trin til at opbygge et godt selvværd. Bliver du i tvivl om du er god nok, giver du dig selv skylden og har svært ved at sige fra, så kan det være en ide at få kigget på selvværdet.

2  moduler

Tapping mod hovedpine

0% Gennemført
0/0 Steps
Slip af med hovedpinen via tapping. Livsglædementor Vibe Bendix forklarer hvorledes du på få minutter får en metode til at komme hovedpinen til livs, endda helt uden brug af piller.

1  modul

Efterfødselsyoga

0% Gennemført
0/0 Steps
Kurset her er et kort kursus som vil hjælpe din krop med at komme i balance ligeefter din graviditet og fødsel.

1  modul

Hjælp baby af med mavekneb

0% Gennemført
0/0 Steps
Hjælp til mavekneb er et kursus som vi har lavet i samarbejde med Lotte Raahauge som er uddannet jordemoder og babymassør. Kurset er udviklet med henblik på at give jer som forældre nogle redskaber i kan bruge hvis jeres lille baby døjer med mavegener.

11  moduler

Lær Tegn til Baby

0% Gennemført
0/0 Steps
Sådan kommer du i gang med tegn til baby (0-12mdr.) Når du laver tegn, vil du ud fra babys perspektiv i højere grad “snakke” til din baby og give din baby forståelse og ikke mindst opmærksomhed for dig og omverdenen. Tegn og fagter er din babys naturlige måde at kommunikere og skabe forståelse og relationer på.

1  modul

Den første tid med baby

0% Gennemført
0/0 Steps
Jordemoder Berit fortæller om hvad du kan forvente de første 24 timer af dit barns liv, hvilke reflekser dit lille barn fødes med samt hvordan du forholder dig til vigtige emner såsom babypleje og gulsot.

3  moduler

Amning

0% Gennemført
0/0 Steps
Jordemoder Berit fortæller om fordelene ved amning, samt hvad du skal være opmærksom på under din amning. Du får undervisning i forskellige ammestillinger, samt hvilke hjælpemidler der kan være nyttige når du ammer.

3  moduler

Bær med Rebozo

0% Gennemført
0/0 Steps
Lær hvordan du kan bruge din Rebozo til at bære dit barn som en vikle eller slynge. I samarbejde med Rebozo Copenhagen får du et par let tilgængelige videoer som viser dig hvordan du gør.

1  modul

Hypnoterapi: Kontakt til dig selv

0% Gennemført
0/0 Steps
Med denne hypnose lydfil kan du på kun 9 minutter, give dig selv og din familie, en mor eller far med mere overskud og ro i kroppen. Helt klart værd at bruge tiden på, når den lille sover.

2  moduler

Barnevognstræning

0% Gennemført
0/0 Steps
Sådan kommer du i gang med træning der har fokus på hele kroppen og tager hensyn til din krop efter en graviditet.

Logind

log ind

Velkommen tilbage😍