fbpx

FÅ DIN PERSONLIGE JORDEMODER OG SUNDHEDSPLEJERSKE
-FØR, UNDER OG EFTER DIN GRAVIDITET

Forkæl dig selv og bliv helt klar til både fødslen og din baby.

Få ubegrænset adgang til jordemoder og sundhedsplejerske, samt mange onlinekurser i fx fødselsforberedelse, ammevejledning, yoga, rebozo, den første tid med baby og meget mere.

Få vejledning, rådgivning samt selvtillid og selvværd til at klare graviditeten og fødslen.
Alt sammen hjemme hos dig selv, lige når det passer dig.

Bliv medlem af Gravidklubben nu for
kun kr. 199,- pr. md.

Ingen binding – ingen opsigelsesperiode

Gravidklubben

Sheila var bange for fødslen

Sheila Wiinblad

“Min fødsel blev hård, med mange komplikationer, men med de teknikker jeg lærte her i Gravidklubben, var jeg alligevel i stand til at holde fokus.”

Sheila var bange for fødslen

Jeg var utrolig bange for fødslen, indtil jeg blev medlem.

“Noget af det som gjorde den helt store forskel for mig, efter jeg blev medlem hos Gravid.dk, var at jeg ikke længere frygtede, at jeg skulle føde vores barn.

Så var det for mig, helt fantastisk at det hele foregår online. Men på trods af at alt er online, syntes jeg stadig det hele er utrolig personligt i Gravidklubben.

Min fødsel blev hård, med mange komplikationer, men med de teknikker jeg lærte her i Gravidklubben, var jeg alligevel i stand til at holde fokus – Så 1000 tak for det!

Jeg vil til enhver tid anbefale mine nærmeste at gøre brug af Gravidklubben.”

– Sheila Wiinblad, 

1. gangsfødende

Du Får Adgang Til Alt

Bliv medlem og få adgang til det hele
199,-
kr/mnd.
  • Alle 14 kurser
  • Alle 10 webinarer
  • Alle 9 e-bøger
  • Ubegrænset hurtig jordemoder hjælp
  • Ubegrænset hurtig sundhedsplejerske hjælp

Vores mest populære kurser

Online fødselsforberedelse - Vejen til en Fantastisk Fødsel

Vejen til en Fantastisk Fødsel

Fødselsforberedelse med mental og fysisk træning. Vores meget roste fødselsforberedelse som tager dig med på en 4 ugers rejse så du er klar til fødslen.

Læs mere >>>

Kursus: Hvad er en fødsel?

Hvad er en fødsel?

Et kursus som helt basalt forklarer dig, hvad der sker i din krop, når du er i fødsel. Bliv forberedt på hvordan din fødsel kan starte og signalerne på dette.

Læs mere >>>

Forbudt for kvinder

Forbudt for kvinder

Fødselsforberedelse til far. På kurset her får du redskaber til, hvordan du som kommende far kan støtte din gravide partner bedst muligt under fødslen, så I får en fantastisk fødsel.

Læs mere >>>

Hør hvordan Louise fik tryghed

Louise var medlem af Gravidklubben

“Gravidklubben har været en kæmpe hjælp for mig – både i forhold til kurserne, men også i forhold til den faglige sparring man får.”

Hør hvordan Louise fik tryghed

Jeg vidste slet ikke, at det kunne lade sig gøre online

“Jeg vidste slet ikke, at det kunne lade sig gøre, at man kunne få alt samlet på et sted, og så ovenikøbet sidde hjemme hos sig selv og blive hjulpet og forberedt til fødslen, det var lige noget for mig.

Jeg synes pengene er givet rigtig godt ud, fordi jeg fik både faglig viden og information, som giver tryghed for især 1. gangsforældre.

Det var super nemt at jeg på en hurtig måde, altid kunne gå ind og finde lige det, jeg manglede som f.eks yogaøvelser, vejrtrækning mm.

Før jeg blev medlem, var jeg lidt forbeholden på, hvor hurtig man fik svar på sine spørgsmål, og om onlinekommunikation overhovedet kunne fungere, men det fungerer faktisk super godt.

Faktisk har jeg et par gange meldt mig ud, men hver gang fandt jeg ud af, at jeg alligevel fortsat kunne bruge klubben til noget, og meldte mig ind igen.”

– Louise Katrine Lyngbye,
1. gangsfødende

Jordemoder Berit
Jordemoder Berit
Sundhedsplejerske Dorte
Sundhedsplejerske Dorte
Christina
Yogalærer Christina
Tanja
Psykomotoriskterapeut Tanja
Rikke
Fysioterapeut Rikke

Mød nogle af underviserne

Undervisning af høj faglig kvalitet

Det siger andre medlemmer

Jeg fødte en sund og rask pige. På fødestuen spurgte jordemoderen nysgerrigt, om jeg havde gået til noget fødselsforberedelse. Jeg kunne så fortælle hende, at jeg havde taget nogle kurser online (Vejrtrækningsøvelse, Visualiseringsøvelse og Vejen til en fantastisk fødsel) samt gået til yoga, så længe jeg kunne gøre øvelserne for maven.
Jeg følte mig meget velforberedt til fødslen, og den gik bare så fint! Kan kun anbefale at blive medlem af Gravidklubben!
Karina Byrialsen Fragtrup
Karina Byrialsen Fragtrup
1. gangsfødende
Jeg fødte vores dejlige datter hjemme, og det var bare en skøn oplevelse.
Det foregik med stor ro og mentalt overskud netop fordi jeg var i stand til hele tiden, at vide hvad der foregik i min krop og hvad der skulle til.
Det er min opfattelse, at Find vejen til en Fantastisk Fødsel i særdeleshed har bidraget til, at jeg har kunnet finde den ro jeg skulle bruge under mit ve-arbejde, trods fødslen gik ret stærkt og var ret intens, men det skænkede jeg ikke en tanke;
jeg arbejdede bare med! Tak!
Jeanette
Jeanette Sørensen
2. gangsfødende

Er du i tvivl?

Kontakt jordemoder Berit

77 34 77 32

Mellem 10:00 – 17:00

Address 3212 River Rd, Frankfort, MI, 49635

E-mail: klubben @ gravid.dk

Vi støtter og er medlem af

Få adgang til fordelene

Opret et medlemskab nu og få adgang til samtlige kurser, e-bøger, webinarer samt jordemoder og sundhedsplejerske.

Du Får Adgang Til Alt

Bliv medlem og få adgang til det hele
199,-
kr/mnd.
  • Alle 14 kurser
  • Alle 10 webinarer
  • Alle 9 e-bøger
  • Ubegrænset hurtig jordemoder hjælp
  • Ubegrænset hurtig sundhedsplejerske hjælp

F A Q

Ja, er det korte svar. Vores klub er langt mere nærværende end et stort auditorium med 2-300 deltagere. Der er en ægte jordemoder og sundhedsplejerske du kan spørge til hver en tid. Du er IKKE overladt til dig selv, og samtlige kurser, eBøger og webinarer er lavet af fagfolk hvor hele online delen er tænkt ind.
Læs udtalelserne fra vores medlemmer – de taler deres klare sprog.

Som regel indenfor få timer, og formentlig kun éen. Så snart du har sendt din besked via klubbens interne system, går processen med at finde det bedste svar til dig, i gang. 

Alt efter kompleksiteten af dit spørgsmål, kan der gå op til max. 24 timer, men aldrig mere end det… og faktisk er det ikke sket endnu.

Ja absolut! Faktisk viser vores statistik at de gravide som får mest ud af sit medlemskab er dem som har meldt sig ind tidligt.

De får masser af ro og tryghed da de hele tiden har muligheden for at spørge en jordemoder i stedet for at Google sig til svar som aldrig rigtig passer helt på sin egen situation.

Nej! Lidt forberedelse er bedre end ingen forberedelse. Vores store fødselsforberedelseskursus, Find vejen til en Fantastisk Fødsel, tager normalt 4 uger at gennemføre, men skriv til os så kan vi gøre det hurtigere for dig.
Der er desuden mange andre kurser der er med til at forberede dig, og når du har født har vi kurser for nybagte mødre, samt en sundhedsplejerske som står parat til at guide dig.
Forberedelse giver viden, og viden giver tryghed. Tryghed er VIGTIGT for din fødsel!

Nej, du kan tage kurserne igen og igen. Fx kan du tage hele kurset først, og så bagefter springe rundt mellem modulerne som du vil. Så er der noget bestemt du vil have gentaget, er det blot at se dette modul igen.

Du kan opsige lige når du vil! Vi går ikke ind for at binde folk til noget de ikke ønsker at betale for. Derfor er der ingen bindingsperiode, opsigelsesperioder eller lign.
Ved opsigelse løber dit medlemskab indtil den dag du har betalt for, og stopper herefter. Ganske simpelt. Du kan altid melde dig ind igen, hvis du ønsker det.

Det med småt

Al betaling i Gravidklubben.dk er inklusiv moms. Ved et medlemskab er der tale om en månedlig betaling, som trækkes automatisk på det oplyste betalingskort, medmindre en fast månedspakke er købt.

Ved indmelding i klubben er der ingen binding eller gebyrer og du kan til enhver tid opsige dit medlemskab.
Ved opsigelse af dit medlemskab fortsætter din adgang indtil den betalte periode ophører. Opsigelse af klubben skal ske min. 48 timer inden udgangen af indeværende periode.

Læs mere i vores privatlivspolitik og medlemsbetingelser.

Har du spørgsmål?

Så ring 77 34 77 32