Jordemoderen bag

Ny luft under vingerne

Mit navn er Berit, jeg er uddannet jordemoder fra københavn i januar 2010. Lige siden min tid som jordemoderstuderende, har jeg brændt for den del af mit fag, som omhandler information og forberedelse.
Min store forkærlighed til at forberede kvinder på, hvad det vil sige at være gravid og fødende, og hvad det gør ved deres krop, var medvirkende årsag til, at jeg gjorde op med det offentlige system, og forlod min trygge jordemoderstilling på Roskilde sygehus i marts 2017.

Hvorfor Gravid.dk

Sparekniven blev simpelthen for meget for mig og forhindrede mig i at udføre den jordemodergerning, jeg brænder så inderligt for!

Ud fra det faktum, at gravide kvinder i dag søger mere og mere information på nettet og gennem de sociale medier, hvor der alt for ofte mangler professionel vejledning, besluttede jeg mig for at lave en portal, hvor jeg, som professionel, kan hjælpe gravide kvinder og nybagte mødre. Gravid.dk var en oplagt mulighed for at nå mit mål.
Muligheden for at blive jordemoderen bag Gravid.dk bød sig faktisk allerede tilbage i december 2016, hvor min mand og jeg købte hjemmesiden.

Min mand er IT-nørd og har igennem de sidste 20 år beskæftiget sig med IT og internettet. Det betyder, at han har alt det, jeg ikke har for at nå målet om at give information, vejledning og forberedelse til gravide og nybagte mødre.
Sammen har vi mange idéer og ønsker til, hvordan vi kan hjælpe bedst muligt og vi arbejder begge fuld tid på at udleve alle disse ønsker og idéer til glæde og gavn for alle jer.

Den vilde beslutning

Men for at få muligheden for at dedikere al vores arbejdstid til Gravid.dk, måtte vi tage en anden stor beslutning i processen. Nemlig beslutningen om at flytte virksomhed og familie til udlandet. Her rækker vores opsparede pengene nemlig længere, så vi begge på fuld tid har mulighed for at udvikle en portal som informerer og forbereder gravide i forhold til deres forestående fødsel.

Mig som mor

Privat har jeg selv født 3 drengebørn ind i denne verden. Mine fødsler var meget forskellige og fandt sted på tre meget forskellige tidspunkter i mit liv.
På egen krop har jeg erfaret, hvad det vil sige at være uforberedt førstegangsfødende, andengangsfødende med styrtfødsel og tredjegangsfødende med en lang og kompliceret fødsel.

Vores tanke og koncept

Vi er selv trådt ud af hamsterhjulet og har forladt en hektisk hverdag med 2 fuldtidsjob, egen virksomhed samt 3 børn, der alle kræver forskelligt af os. Så vi ved, hvor svært det kan være at finde tid i en travl kalender til at afsætte nogle aftener for at gå til fødselsforberedelse. Derfor lægger vi stor vægt på, at vores information og produkter skal være let tilgængelige 24/7, altså online.

Hvad finder du på siden?

Gravid.dk er en blanding mellem seriøse og mere underholdende artikler til dem, som ønsker at opnå graviditet, til gravide samt til dem med små børn. Med tanke på den store investering der ligger i at få og have små børn, gør vi hos Gravid.dk vores ypperste for altid at erhverve os forskellige ting, som udloddes i konkurrencer eller som giveaways. Med andre ord, der er mange investeringer at gøre her på vores side. Du kan finde mere om vores giveaways på vores Facebook side her.

Vi har også en klub

Vores klub, Gravidklubben, består af forskellige kurser, E-bøger, webinarer og online jordemoderkonsultation. Klubben er blevet til, for at hjælpe dig og din partner med at forberede jer på den forestående fødsel. For at være tro mod vores koncept, er kursusportalen tilgængelig døgnet rundt og du kan til enhver tid købe adgang til hele klubben.
Med tiden ønsker vi, at den henvender sig til både kvinder som ønsker graviditet, gravide og nybagte mødre. Du finder Gravidklubben her.

Berit Wolff Roed og familie