Online jordemoder konsultation

Online jordemoder Fødselsforberedelse hjemme i stuen

Online jordemoderkonsultation – kort fortalt

Som gravid kan du føle, at du ofte er overladt til dig selv med mange tanker og beslutninger. Hvis du er som de fleste, vil du forsøge at bruge nettet, til at finde svar på dine spørgsmål og afklaring på dine bekymringer.

Desværre bliver mange af os frustrerede når vi forsøger at finde svar på vores spørgsmål eller afklaring på vores bekymringer via nettet. Årsagen er at faglige spørgsmål skal besvares af en fagperson, som er uddannet og velbevandret i det område man søger svar inden for.

Vi har sørget for, at du kan få den altafgørende faglige hjælp, når du bruger nette i forbindelse med spørgsmål der vedrører din graviditet, din fødsel og din lille baby, kort sagt hele dannelsen af jeres familie.
Med vores online jordemoder funktion, vil du få mulighed for at stille spørgsmål og sparre med en jordemoder, når DU har brug for det. For det meste foregår kontakten via beskeder direkte imellem dig og din online jordemoder, men du får også mulighed for at få en konsultation via Zoom. Det er den samme jordemoder som møder dig hver gang og du er altid garanteret et svar inden for 24 timer.

Får du hvad du har brug for i det offentlige?

I Danmark er jordemoderkonsultationen sparet helt ind til benet, faktisk lever de slet ikke op til Sundhedsstyrelsens retningslinjer for svangreomsorg. Dette kan, specielt i den tidlige graviditet, betyde, at mange selv må søge jordemoderhjælp og/eller sparring. Hos Gravid.dk vil vi gerne tilbyde dig professionel hjælp lige fra begyndelsen af din graviditet.

Det at du er tryg og får svar på dine spørgsmål igennem din graviditet, kan få betydning for tilknytningen til din baby og hele starten på dannelsen af jeres lille familie.

Formålet med online jordemoderkonsultation er:

 • At du får hjælp til at forstå den verden, du pludselig befinder dig i
 • At du kan få gode råd om din graviditet, dine gener, din kost og motion, når du har brug for det
 • At du kan sparre med en jordemoder, når du har brug for det – og få hurtigt svar
 • At du hurtigt og nemt kan få kontakt med en jordemoder
 • At du kan få rådgivning og hjælp under din amning

Jordemoderkonsultation er relevant for dig der:

 • Føler dig frustreret over noget i din graviditet eller amning
 • Har brug for professionel sparring
 • Gerne vil møde den samme jordemoder hver gang
 • Af en eller anden årsag føler dig utryg i din graviditet
 • Er frustreret over at din offentlige jordemoder ikke har tid nok til dig

En online jordemoderkonsultation vil give dig:

 • Tryghed og ro
 • Afklarethed over et hvilket som helst emne vedrørende din graviditet
 • Mulighed for at få det bedste ud af din graviditet og barsel
 • Hjælpe jer godt på vej i dannelsen af jeres lille familie

Det siger de gravide om Berits konsultation:

“I marts 2017 fødte jeg vores lille datter Sally.Som førstegangs fødende turde vi som udgangspunkt ikke andet end at følge lægernes, sygeplejerskernes og jordemødrenes anbefalinger. Dette indebar også fødselsforberedelseskurserne på Herlev hospital. Vi blev dog n Udtalelse malene oget overraskede, da vi trådte ind i det store auditorium, hvor der sad op imod 300 andre kommende mødre og fædre. Det føltes særdeles upersonligt med den slags forelæsninger, og jeg må indrømme, at jeg ikke havde lyst til at stille intime og måske for andre dumme spørgsmål i så åbent et forum. Vi var derfor helt vildt glade for at få mulighed for at få en masse information af Berit, der både gennemgik fødselens faser, mulighederne for tilvalg og fravalg af smertestillende metoder, efter-fødsels-reaktioner og meget, meget mere. Og så fik vi naturligvis også svar på alle de små og store spørgsmål, vi havde. Berit er sød og super dygtig, og jeg kan kun anbefale hende til alle gravide.”

Malene Uhrbrand Sørensen, 1.gangsfødende

Vil du også have sikkerheden i altid at kunne komme i kontakt med en garvet jordemoder? Så bliv medlem af Gravidklubben, hvor du samtidig får en masse andre fordele. Læs mere om dette her.

Om forfatteren

Jordemoder Berit

Jordemoder Berit

Hele Danmarks jordemoder, Berit Wolff Roed (1977) har arbejdet som jordemoder på sygehuse i Holbæk, Roskilde og Hvidovre, siden hun blev uddannet fra professionshøjskolen i 2010. I 2017 gik hun fuld tid ind på at gøre Gravid.dk til Danmarks bedste informationsside for gravide, og året efter startede hun Gravidklubben som er online forberedelse af gravide og nybagte forældre.

Prøv Gravidklubben gratis

Få jordemoderhjælp, kurser, e-bøger, lynguides, ugentlige live sessioner – ALT SAMMEN FOR GRAVIDE OG NYBAGTE FORÆLDRE

Læs mere om Gravidklubben her eller prøv den gratis i 7 dage

Halvårligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 99,- / MÅNED Betal kr. 595,- nu og spar 50% ift. et månedsmedlemskab
 • Personlig sparring med jordemoder Berit
 • Få kurser, konsultationer, e-bøger mm.
 • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser
Anbefalet

Månedligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 199,- / MÅNED Betal kr. 199,- pr. måned du er medlem
 • Personlig sparring med jordemoder Berit
 • Få kurser, konsultationer, e-bøger mm.
 • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser

Seneste artikler