Online jordemoder Fødselsforberedelse hjemme i stuen
Har du brug for at snakke med en jordemoder om din fødselsforberedelse?

Online jordemoder konsultation

Af Jordemoder Berit
Af Jordemoder Berit

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Online jordemoderkonsultation – kort fortalt

Oline jordemoderkonsultation er din mulighed for hurtigt at få kontakt med en jordemoder.

Som gravid kan du føle, at du er overladt til dig selv med mange tanker og beslutninger. Hvis du er som de fleste, vil du forsøge at bruge nettet, til at finde svar på dine spørgsmål og afklaring på dine bekymringer.

Desværre bliver mange frustrerede i forsøget på at finde svar på spørgsmål via nettet. Årsagen er at faglige spørgsmål skal besvares af en fagperson, som er uddannet og velbevandret i det område man søger svar inden for.

Den altafgørende faglige hjælp, kan du få hos os. Så hvis du har spørgsmål der vedrører din graviditet, din fødsel eller din lille baby, Så står vores jordemødre og Sunshedsplejerske klar til at hjælpe dig og din familie. Kort sagt er vi en god støtte i hele dannelsen af jeres familie.

Med vores online jordemoder funktion, vil du få mulighed for at stille spørgsmål og sparre med en jordemoder, når DU har brug for det.

Kontakten kan foregå både via beskeder direkte imellem dig og din online jordemoder. Men du får også mulighed for at få en online video konsultation. Det er den samme jordemoder som møder dig hver gang og du er altid garanteret et svar inden for 24 timer.

Du kan bestille en enkelt konsultation hos vores jordemødre, eller du kan blive medlem hos Gravid.dk og få fri adgang til e-konsultationer og videokonsultationer.

Får du hvad du har brug for i det offentlige?

I Danmark er jordemoderkonsultationen sparet helt ind til benet, faktisk lever de slet ikke op til Sundhedsstyrelsens retningslinjer for svangreomsorg.
Dette kan, specielt i den tidlige graviditet, betyde, at mange selv må søge jordemoderhjælp. Hos Gravid.dk vil vi gerne tilbyde dig professionel hjælp lige fra begyndelsen af din graviditet.

Det at du er tryg og får svar på dine spørgsmål igennem din graviditet, kan få betydning for tilknytningen til din baby og hele starten på dannelsen af jeres lille familie. Derfor står vi altid klar til at give dig svar på dine spørgsmål eller en online samtale, så du kan skabe den bedste forudsætning for god tilknytning, til det lille liv der vokser i din mave.

Formålet med online jordemoderkonsultation er:

 • At du får hjælp til at forstå den verden, du pludselig befinder dig i
 • At du kan få gode råd om din graviditet, dine gener, din kost og motion, når du har brug for det
 • At du kan sparre med en jordemoder, når du har brug for det – og få hurtigt svar
 • At du hurtigt og nemt kan få kontakt med en jordemoder
 • At du kan få rådgivning og hjælp under din amning

Jordemoderkonsultation er relevant for dig der:

 • Føler dig frustreret over noget i din graviditet eller amning
 • Har brug for professionel sparring
 • Gerne vil møde den samme jordemoder hver gang
 • Af en eller anden årsag føler dig utryg i din graviditet
 • Er frustreret over at din offentlige jordemoder ikke har tid nok til dig

En online jordemoderkonsultation vil give dig:

 • Tryghed og ro
 • Afklarethed over et hvilket som helst emne vedrørende din graviditet
 • Mulighed for at få det bedste ud af din graviditet og barsel
 • Hjælpe jer godt på vej i dannelsen af jeres lille familie

Det siger de gravide om Berits konsultation:

Udtalelse malene

“I marts 2017 fødte jeg vores lille datter Sally.Som førstegangsfødende turde vi som udgangspunkt ikke andet end at følge lægernes, sygeplejerskernes og jordemødrenes anbefalinger. Dette indebar også fødselsforberedelseskurserne på Herlev hospital. Vi blev dog noget overraskede, da vi trådte ind i det store auditorium, hvor der sad op imod 300 andre kommende mødre og fædre. Det føltes særdeles upersonligt med den slags forelæsninger, og jeg må indrømme, at jeg ikke havde lyst til at stille intime og måske for andre dumme spørgsmål i så åbent et forum. Vi var derfor helt vildt glade for at få mulighed for at få en masse information af Berit, der både gennemgik fødselens faser, mulighederne for tilvalg og fravalg af smertestillende metoder, efter-fødsels-reaktioner og meget, meget mere. Og så fik vi naturligvis også svar på alle de små og store spørgsmål, vi havde. Berit er sød og super dygtig, og jeg kan kun anbefale hende til alle gravide.”

Malene Uhrbrand Sørensen, 1.gangsfødende

Vil du også have sikkerheden i altid at kunne komme i kontakt med en garvet jordemoder? Så bliv medlem af Gravidklubben, hvor du samtidig får en masse andre fordele. Læs mere om dette her.