Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder 25+ online videokurser videokonsultationer
Gravid.dk logo
Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder Berit 25+ online videokurser online videokonsultation

Derfor bør din jordemoder give dig tryghed hver gang?

Jordemoder Berit er altid online

Måske kender du følelsen af at din jordemoder har travlt, når du er til jordemoderkonsultation i det offentlige?

Hvis du gør, er det meget forståeligt. En jordemoder konsultation hos en jordemoder, som er tilknyttet det hospital, hvor du skal føde, har typisk kun mulighed for at bruge 20 minutter på dit besøg. Hertil kommer at hun skal skrive i din journal, og nogle gange også have styr på at en jordemoderstuderende også lærer noget af dit besøg.

Men det at være tryg efter et jordemoderbesøg, og generelt i sin graviditet, betyder mere end man tror. I artiklen her kan du blive klogere på hvorfor tryghed er vigtig, samt hvad du selv kan gøre for at være så tryg som mulig i din graviditet.

Indholdsfortegnelse

Derfor skal din jordemoder være med til at give dig tryghed

Tryghed er vigtigere end man tror under en graviditet. Det at du føler dig tryg og glad, er nemlig med til at skabe en god tilknytning til dit barn allerede gennem graviditeten, hvilket vil være en gave efter fødslen, hvor båndet mellem dig og dit barn skal blomstre endnu mere.

Tryghed skal blandt andet komme igennem svar på alle dine spørgsmål i graviditeten. Ikke kun de store spørgsmål, som man åbenlyst ringer til hospitalet for at få svar på, nej også alle de små spørgsmål, som for de fleste opstår dagligt, bør blive besvaret. Jo hurtigere du får et svar og en afklaring, jo hurtigere kan du føle dig tryg og have ro til at skabe en god tilknytning til din baby.

Hvis man har mange spørgsmål, eller har brug for lidt ekstra snak, eller bare ønsker at der er god tid til at gennemgå det, som er vigtigt for dig, så er det langt fra nok med de 20 minutter en normal jordemoderkonsultation byder på .
Desværre kan det efterlade dig, med en følelse af utryghed, når du ikke har mulighed for at få snakket om alt det, som er vigtigt for dig.

Her hos Gravid.dk har du mulighed for at få kontakt med en jordemoder, når som helst du har brug for det, 24 timer i døgnet hele året rundt, og så er det endda den samme jordemoder, som svarer dig hver gang. Grunden til det kan lade sig gøre, er fordi vi har valgt at alle vores services skal foregå online.

Derfor virker det med en online jordemoder

Mange har en forestilling om, at en online jordemoder ikke kan fungere helt så godt, som hvis man kunne møde sin jordemoder “in real life”. Men vores erfaring er, at vores kunder finder så stor tillid til os, at de ofte har et behov for at konsultere vores jordemoder, for lige at høre hendes mening om noget som er foregået hos en jordemoder “in real life”. Simpelthen fordi størstedelen af vores kunder finder stor tryghed ved Jordemoder Berit

Hvis du har en forestilling om, at man ikke kan finde tryghed og tillid hos en jordemoder online, så har vi altså brugt de sidste mange år på at modbevise dette, via de mange hundredevis af kvinder som har være igennem vores medlemsportal og fundet stor tryghed herinde.

5 gode grunde til at få tryghed gennem mere jordemoderkontakt:

  • Fordi du har brug for mere tryghed, end du får hos jordemoderen i det offentlige
  • Fordi du gerne vil have den samme jordemoder hver gang
  • Fordi du gerne vil have en jordemoder, som har god tid til dig
  • Fordi du og din baby fortjener lidt ekstra forkælelse
  • Fordi du vil have en jordemoderkonsultation når det passer dig

En erfaren jordemoder som altid har god tid til dig

Som medlem hos Gravid.dk får du mulighed for at komme i kontakt med vores erfarene jordemoder, som altid står klar til at give dig et hurtigt svar på alle dine spørgsmål. Selvom du er garanteret et svar inden for 24 timer, efter dit spørgsmål er stillet, bliver de fleste spørgsmål besvaret inden for meget få timer.

Hvis du har behov for at få mere kontakt med jordemoder Berit, sidder hun også klar til at møde dig på Zoom, hvor hun altid lægger stor vægt på at lytte til hvad du har behov for, og selvfølgelig sørge for, at du har fået lige præcis det ud af dit medlemskab, som du ønsker.

Faktisk får man endnu mere som medlem hos Gravid.dk

Først og fremmest har du altid mulighed for skriftligt at spare med en jordemoder eller en sundhedsplejerske. Det skal hjælpe dig med at få hurtigt svar på de spørgsmål der meget ofte opstår i løbet af en graviditet eller lige efter fødslen.
Når du får et hurtigt svar på dine spørgsmål, vil du undgå en masse usikkerhed og utryghed.

Men du får meget mere end det, med i prisen får du nemlig også adgang til hele vores online univers, Gravidklubben.

I vores online univers for du også adgang til en masse online videokurser.
Du finder både kurser, som kan hjælpe dig inden fødslen og efter fødslen. Du finder kurser inden for fødselsforberedelse, ammevejledning og både kurser, webinarer og eBøger med masser af gode råd omkring alt med den lille ny baby.

Så der er altså mange gode grunde til at vælge Gravid.dk, hvis du gerne vil forkæle dig selv med ekstra tryghed i din graviditet, og så er det endda på den nemmeste vis. Alt du skal gøre er at åbne din computer, så er jordemoderen klar til både at svare på dine spørgsmål, give dig online videokonsultationer samt gøre dig helt klar til fødslen og baby, og alle herlighederne finder du direkte i din stue når du har tid, lyst eller behov.

Del artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Jordemoder Berit
Jordemoder Berit
Hele Danmarks jordemoder, Berit Wolff Roed (1977) har arbejdet som jordemoder på sygehuse i Holbæk, Roskilde og Hvidovre, siden hun blev uddannet fra professionshøjskolen i 2010. I 2017 gik hun fuld tid ind på at gøre Gravid.dk til Danmarks bedste informationsside for gravide, og året efter startede hun medlemsklubben som er online forberedelse af gravide og nybagte forældre.
Andre læste også:
Tigerspring
Baby
De 10 Tigerspring

Tigerspring er en måde at dele babys udvikling op i nogle trin. Forskning på området har vist, at børns udvikling

Babysvøb
Baby
3 ting du skal vide om babysvøb

Babysvøb betyder, at du svøber din baby stramt ind i et klæde. Det er en teknik, som har været brugt