Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder Berit 25+ online videokurser online videokonsultation
Gravid.dk på Trustpilot

Fødesteder i Danmark

Fødesteder i Danmark
Få et overblik over mulige fødesteder i Danmark.

Få en komplet liste over fødesteder i Danmark, fordelt efter region. Vær opmærksom på at tilbuddene til dig som gravid kan variere fra sted til sted.

Her bringer vi en komplet liste over de fødesteder, der er i Danmark fordelt efter region. Vær opmærksom på, at tilbuddene til dig som gravid kan variere fra sted til sted. Nogle fødesteder tilbyder allerede første jordemoderbesøg i uge 14, mens andre venter helt til uge 28. Ligeledes er der stor forskel på, om der tilbydes fødselsforberedelse samt omfanget af denne.

Hvis du ønsker en samtale med en jordemoder inden din tid i det offentlige system, har du mulighed for at købe dig til en jordemoderkonsultation. Dette kan du blandt andet gøre hos os til landets mest fordelagtige pris. Du har også mulighed for at tilmelde dig vores online fødselsforberedelse “Vejen til en Fantastisk Fødsel”. Her kan du finde mere information om alle vores kurser samt ubegrænset jordemoderkonsultation.

I danmark har du frit sygehusvalg, men hvis du ønsker at føde et andet sted end der, hvor du egentligt hører til, er det kun, hvis der er plads, at du får lov til at føde der. Husk, at alle i danmark har ret til jordemoderhjælp, hvis de ønsker at føde hjemme. Hvis du ønsker at vide mere om hjemmefødsel kan du finde mere information her.

Region Hovedstaden

Region Sjælland

Region Syddanmark

Region Midtjylland

Region Nordjylland

Del artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
Jordemoder Berit
Jordemoder Berit
Hele Danmarks jordemoder, Berit Wolff Roed (1977) har arbejdet som jordemoder på sygehuse i Holbæk, Roskilde og Hvidovre, siden hun blev uddannet fra professionshøjskolen i 2010. I 2017 gik hun fuld tid ind på at gøre Gravid.dk til Danmarks bedste informationsside for gravide, og året efter startede hun medlemsklubben som er online forberedelse af gravide og nybagte forældre.
Andre læste også:
Udflåd og svamp i skeden
Gravid
Lider du af udflåd og svamp i graviditeten?

Det er noget de færreste har lyst til at snakke om, men faktum er, at der under en graviditet sker en masse forandringer i skeden, som medfører forskellige gener så som øget udflåd og svamp. I artiklen kan du læse om, hvorfor, hvornår du skal søge læge og

Spa og sauna som gravid
Gravid
Må man gå i sauna og spa som gravid?

Spørgsmål om sauna og spa under en graviditet er et af de spørgsmål, som ofte bliver stillet i min konsultation. Derfor får du i denne artikel svar på, om din gravid krop kan tåle at gå i sauna og spa, hvad forskningen siger og hvilke forbehold du skal