Logo Gravid.dk
Søg
Close this search box.
Fødesteder i Danmark
Få et overblik over mulige fødesteder i Danmark.

Fødesteder i Danmark

Picture of Af Jordemoder Berit
Af Jordemoder Berit

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Få en komplet liste over fødesteder i Danmark, fordelt efter region. Vær opmærksom på at tilbuddene til dig som gravid kan variere fra sted til sted.

Her bringer vi en komplet liste over de fødesteder, der er i Danmark fordelt efter region. Vær opmærksom på, at tilbuddene til dig som gravid kan variere fra sted til sted. Nogle fødesteder tilbyder allerede første jordemoderbesøg i uge 14, mens andre venter helt til uge 28. Ligeledes er der stor forskel på, om der tilbydes fødselsforberedelse samt omfanget af denne.

Hvis du ønsker en samtale med en jordemoder inden din tid i det offentlige system, har du mulighed for at købe dig til en jordemoderkonsultation. Dette kan du blandt andet gøre hos os til landets mest fordelagtige pris. Du har også mulighed for at tilmelde dig vores online fødselsforberedelse "Vejen til en Fantastisk Fødsel". Her kan du finde mere information om alle vores kurser samt ubegrænset jordemoderkonsultation.

I danmark har du frit sygehusvalg, men hvis du ønsker at føde et andet sted end der, hvor du egentligt hører til, er det kun, hvis der er plads, at du får lov til at føde der. Husk, at alle i danmark har ret til jordemoderhjælp, hvis de ønsker at føde hjemme. Hvis du ønsker at vide mere om hjemmefødsel kan du finde mere information her.

Bliv medlem og læs videre

Gratis adgang til alle artikler i 7 dage.

Samtidig får du Live Sessioner, en personlig side der følger din graviditet og ugentlig GravidGuide fra jordemoder Berit.

Allerede medlem? Log ind her

Resten af artiklen er tilgængelig for betalende medlemmer.
Du kan se mere på vores hjemmeside.

Logo Gravid.dk
Søg
Close this search box.

Opret et gratis medlemskab

og få ugentlige gravidmails, din personlige gravidside og live sessioner samt 7 dages adgang til alle artikler.

Tilmelding Level1