Fødesteder i Danmark

Fødesteder i Danmark

Få en komplet liste over fødesteder i Danmark, fordelt efter region. Vær opmærksom på at tilbuddene til dig som gravid kan variere fra sted til sted.

Her bringer vi en komplet liste over de fødesteder, der er i Danmark fordelt efter region. Vær opmærksom på, at tilbuddene til dig som gravid kan variere fra sted til sted. Nogle fødesteder tilbyder allerede første jordemoderbesøg i uge 14, mens andre venter helt til uge 28. Ligeledes er der stor forskel på, om der tilbydes fødselsforberedelse samt omfanget af denne.

Hvis du ønsker en samtale med en jordemoder inden din tid i det offentlige system, har du mulighed for at købe dig til en jordemoderkonsultation. Dette kan du blandt andet gøre her hos Gravid.dk. Du har også mulighed for at tilmelde dig vores online fødselsforberedelse “Vejen til en Fantastisk Fødsel”, du kan finde mere information om alle vores kurser i Gravidklubben.

I danmark har du frit sygehusvalg, men hvis du ønsker at føde et andet sted end der, hvor du egentligt hører til, er det kun, hvis der er plads, at du får lov til at føde der. Husk, at alle i danmark har ret til jordemoderhjælp, hvis de ønsker at føde hjemme. Hvis du ønsker at vide mere om hjemmefødsel kan du finde mere information her.

Region Hovedstaden

Region Sjælland

Region Syddanmark

Region Midtjylland

Region Nordjylland

Om forfatteren

Jordemoder Berit

Jordemoder Berit

Hele Danmarks jordemoder, Berit Wolff Roed (1977) har arbejdet som jordemoder på sygehuse i Holbæk, Roskilde og Hvidovre, siden hun blev uddannet fra professionshøjskolen i 2010. I 2017 gik hun fuld tid ind på at gøre Gravid.dk til Danmarks bedste informationsside for gravide, og året efter startede hun Gravidklubben som er online forberedelse af gravide og nybagte forældre.

Prøv Gravidklubben gratis

Få jordemoderhjælp, kurser, e-bøger, lynguides, ugentlige live sessioner – ALT SAMMEN FOR GRAVIDE OG NYBAGTE FORÆLDRE

Læs mere om Gravidklubben her eller prøv den gratis i 7 dage

Halvårligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 99,- / MÅNED Betal kr. 595,- nu og spar 50% ift. et månedsmedlemskab
  • Personlig sparring med jordemoder Berit
  • Få kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser
Anbefalet

Månedligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 199,- / MÅNED Betal kr. 199,- pr. måned du er medlem
  • Personlig sparring med jordemoder Berit
  • Få kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser

Seneste artikler