Book en jordemoder

Læs mere om alle fordelene herunder 👇

Region
Ydelse
Jordemoder
Service Extras
Dato & tid
Recurring info
Information
Bekræftelse
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Mange tak for din bestilling!
Du hører fra din jordemoder så hurtigt det er muligt.

Derfor skal du booke en jordemoder fra Gravid.dk

Hos Gravid.dk har vi et landsdækkende netværk af jordemødre, og hos os får du meget mere end blot besøg af en jordemoder.

Når du booker hos Gravid.dk, får du ikke blot en super kompetent og nærværende jordemoder hjem i dine egne hyggelige og trygge omgivelser, du får nemlig en hel pakke af forkælelse.

Når du booker en ydelse hos os, får du med i pakken, adgang til vores medlemsklub, Gravidklubben. På den måde kan du efter dit besøg af vores jordemoder, få endnu mere rådgivning, forberedelse og tryghed. Men det stopper ikke her. Du får nemlig også et opkald af hele Danmarks jordemoder Berit.

En uge efter du har haft besøg af en jordemoder fra Gravid.dk, vil du blive ringet op af jordemoder Berit. Dette giver en ekstra tryghed. Det er nemlig ikke så sjældent at et jordemoderbesøg kan give anledning til spørgsmål. Det kan være du siden besøget er blevet i tvivl om noget, eller har opdaget at du glemte at spørge om noget. Uanset kan du under din opfølgende telefonkonsultation få svar på det du har behov for, og det er helt uden at det skal koste dig en krone ekstra.

Jordemoder Berit

Hos Gravid.dk lægger vi stor vægt på at vores jordemødre er hjertevarme og at alt foregår på afslappende vis, og alt kommunikation er letforståelig, uden faglige termer som ikke bliver forklaret. Derfor vil du føle dig forstået og fyldt med selvtillid til dig selv og din krop, når du har haft besøg af vores jordemødre.

Langt størstedelen af alle vores jordemødre har været i faget i mange år, og har al den erfaring som kræves, for at kunne rådgive dig på en kærlig og letforståelig måde, både i din graviditet og under din barsel.

Hvor stor er baby nu?

Hos os får du

  • Besøg af hjertevarm & kompetent jordemoder hjemme hos dig selv
  • Adgang til vores medlemsklub i 2 måneder
  • Et telefonopkald af jordemoder Berit en uge efter dit besøg

Hvilke ydelser tilbyder Gravid.dk's jordemødre?


Når behovet for en jordemoder opstår, kan det være på alle tider af en graviditet.
Måske er du blevet usikker på om alt nu er som det skal være, eller måske er du blot nysgerrig for om barnet nu også er så stort, som din offentlige jordemoder sagde forleden.
Eller måske har du bare brug for en snak med en jordemoder, som har god tid til dig og det du gerne vil snakke om.

Det kan også være du efterhånden er lidt utålmodig, og gerne vil have hjælp til at sætte naturligt skub i en fødsel, så du kan føde – bare en smule hurtigere. Hvis det lyder som noget du kan nikke genkendende til, så kan vi varmt anbefale at du booker akupunktur, rebozo og/eller hindeløsning.

Alle disse ydelser kan du bede vores jordemødre om, og det er super nemt for dig, lige når det passer dig, hjemme hos dig selv.

Hvad koster det?

  • Konsultation omkring din graviditet – 1.395,- (Læs mere)
  • Amme/barselsbesøg – få hjælp til amning og sparring omkring den første tid med baby – 1.795,- (Læs mere)
  • Akupunktur og hindeløsning – 995,- (Læs mere)
  • Rebozo og hindeløsning – 995,- (Læs mere)
  • Rebozo, akupunktur og hindeløsning – 1.495,-
  • Der er et tillæg på 500,- pr. ydelse efter kl. 17:00 samt i weekend

 

Hertil kan komme et evt. kørselstillæg hvis din adresse er mere end 20 km. fra din jordemoder. Dette vurderes fra gang til gang, og vil blive takseret efter statens gældende takster (i 2020 er dette 3,52kr. pr. km.). Du vil altid blive adviseret om dette gælder dig inden din jordemoder bekræfter din booking.

 

HUSK at hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark” kan du få tilskud på 300 kr.

 

Når du har udfyldt booking skemaet og betalt via kreditkort, vil du få en e-mail som opridser din booking. Din jordemoder skal nu godkende bookingen, så alle er helt sikre på at i mødes på det aftalte tidspunkt.
Så snart det er gjort, får du en bekræftelse, og så er det blot at vente og glæde dig til, at din helt egen jordemoder kommer hjem til dig.

Alexandra

Du kan møde disse jordemørdre

Jordemoder Berit

Jordemoder - Berit

Som bruger af Gravid.dk kender du nok hele Danmarks jordemoder. Nu har du muligheden for at få Berit hjem i den egen stue, hvis du bor på Sjælland. 
Læs mere om booking af Berit her

Jordemoder Kristine

Jordemoder - Kristine

Jordemoder Kristines speciale er Rebozo og fødselsforberedelse kombineret med en øget kropslig opmærksomhed.
Kristine har mere end 8 år i faget.
Læs mere om booking af Kristine her

Jordemoder Susanne

Jordemoder - Susanne

Jeg har stor respekt for den ekspertviden, du som gravid har om egen krop eller I som familie har om jeres nyfødte. Det er altid herfra jeg tager udgangspunkt.
Læs mere om booking af Susanne her

Jordemoder Charlotte

Jordemoder - Charlotte

Mit fokus som jordemoder er at bidrage til, at du og din partner får den bedste graviditet, fødsel og barsel, som I kan ønske jer.
Læs mere om booking af Charlotte her

Jordemoder Cecilie

Jordemoder - Cecilie

Jeg finder det vigtigt, at kunne hjælpe dig som gravid og kommende mor, med at bevare roen og styrke den udvikling du gennemgår.
Læs mere om booking af Cecilie her

Har du nogle spørgsmål?
Så kontakt os endelig

Alle hverdage mellem 8:30 – 17:00