Jordemoder Susanne

Jeg har ville være jordemoder siden jeg var barn – og her efter mere end 15 år i faget – brænder jeg stadig for at hjælpe gravide, fødende og barslende kvinder og deres familier.

Jeg har arbejdet 12 år på fødegang og 4 år på på privat fødeklinik. Jeg har undervist fødselsforberedelse i mange år og er uddannet ammekonsulent. Arbejder endvidere med akupunktur og rebozo.
Jeg møder familier med ro og nærvær og tager udgangspunkt i jeres ønsker og tanker. Den bedste succes følelse for mig som jordemoder, er når I som familie opdager egne ressourcer og går styrket fra en Konsultation/ vejledning.

Jeg har stor respekt for den ekspertviden, du som gravid har om egen krop eller I som familie har om jeres nyfødte. Det er altid herfra min faglige vejledning tager udgangspunkt.

Nærvær, ro, empati og rummelighed er nøgleord for mig.

Her kan Susanne bookes

Susanne kører ud til alle i Region Hovedstaden samt Region Sjælland. Er der mere end 20 km. fra Susanne’s base i Roskilde til dit hjem tages der et kørselstillæg pr. kilometer i overenstemmelse med statens takster (i 2020 er dette 3,52 kr.).

Book en tid med jordemoder Susanne her

Region
Behandling
Jordemoder
Service Extras
Dato & tid
Recurring info
Information
Bekræft booking
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Mange tak for din booking
Du hører fra os snarest. Dit bookingnummer er: