Jordemoder Marlene

Mit navn er Marlene Gryesten.

Jeg startede med 3 års mesterlærer som hjemmefødselsjordemoder i Californien og senere igen tog jeg den danske 3 årige jordemoderuddannelse på jordemoderskolen i Ålborg.
I 2004 bestod jeg uddannelsen som Traditionel Kinesisk Akupunktør og har siden behandlet mænd og kvinder for en stor variation af lidelser.

Jeg blev introduceret til yogaen som ganske ung, 14 år! Siden har jeg praktiseret og fordybet mig i mange stilarter som Hatha-Iyengar-Vinyasa-Triyoga-Restorativ yoga.

Jeg er mor til to voksne børn, og har haft fornøjelse af at varetage plejen selvstændigt for hundredvis af fødende familier. Min uddannelse med jordemoderi, yoga og akupunktur rundt om i verden, har givet mig en god blandet værktøjskasse med erfaring i at støtte dig gennem mange forskellige teknikker.

Jeg glæder mig meget til at møde jer ude i jeres hjem.

Her kan Marlene bookes

Marlene kører ud til alle i Region Midtjylland, samt Aalborg og Mariagerfjord kommune. Er der mere end 20 km. fra Marlenes base i Ørsted til dit hjem tages der et kørselstillæg pr kilometer i overensstemmelse med statens takster (i 2020 er dette 3,52 kr.).

Book en tid med jordemoder Marlene her

Region
Behandling
Jordemoder
Service Extras
Dato & tid
Recurring info
Information
Bekræft booking
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Mange tak for din booking
Du hører fra os snarest. Dit bookingnummer er: