Jordemoder Line

Er uddannet jordemoder i 2007.

Book jordemoder Line

Jeg har siden jeg blev færdiguddannet arbejdet på fødegangen på Nordsjællands Hospital, hvor jeg i flere år har varetaget jordemoderkonsultationer og været en del af det elektive sectioteam.

Jeg brænder for at give dig og din partner en rigtig god fødselsoplevelse, da jeg tror på, at dette er en vigtig del af fundamentet for en god familiedannelse. Vejen til den gode fødsel og dermed den gode fødselsoplevelse kan gå både ligeud, ad smutveje, men også omveje og jeg synes det er vigtigt, at I er klædt godt på og har realistiske forventninger til den forestående fødsel.

Jeg vil elske at følge dig gennem din graviditet og vil være ydmyg og lyttende overfor jeres behov og ønsker, når jeg kommer i jeres hjem til en hjemmekonsultation. Min fornemmeste opgave er at sørge for, at I føler jer i trygge og kompetente hænder.

Privat er jeg gift og sammen med min mand har jeg 3 børn på 10, 12 og 15 år.

Glæder mig til at møde jer

Her kan Line bookes

Line kører ud til alle i Region Hovedstaden. Er der mere end 20 km. fra Lines base på Fredensborg til dit hjem tages der et kørselstillæg pr kilometer i overensstemmelse med statens takster (i 2020 er dette 3,52 kr.).

Book en tid med jordemoder Line her

Region
Behandling
Jordemoder
Service Extras
Dato & tid
Recurring info
Information
Bekræft booking
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Mange tak for din booking
Du hører fra os snarest. Dit bookingnummer er: