Jordemoder Kristine

Jordemoder (2012) og bevægelsesunderviser (2002) Kristine Wellendorf 

Book jordemoder Kristine

Det er vigtigt for mig, at du kender dine valgmuligheder undervejs i mødet med det offentlige. Så snart du bliver gravid skal du træffe valg, og der kommer kun flere på rejsen mod forældreskabet. Jeg holder dig i hånden på din rejse og er din sparringspartner og brobygger, indtil du finder de valg, der er de rigtige for dig. Der må være balance imellem kroppen, følelserne og tankerne. Det ultimative mål er naturligvis at støtte dig i at komme godt fra start med dit eller jeres nye familiemedlem, uanset hvordan fødslen ellers forløber, og at du har følt dig set og respekteret under hele processen.  

Mit speciale er Rebozobehandling og fødselsforberedelse kombineret med en øget kropslig opmærksomhed. Har du født før og endt med en kop eller akut kejsersnit grundet manglende fremgang, kan jeg guide dig i kropslige øvelser, der skaber mere plads til din baby i bækkenet. 

Jeg arbejder deltid på en fødegang og deltid i privat regi.  

Her kan Kristine bookes

Kristine kører ud til alle i Region Hovedstaden. Er der mere end 20 km. fra Kristines base på Frederiksberg til dit hjem tages der et kørselstillæg pr kilometer i overensstemmelse med statens takster (i 2020 er dette 3,52 kr.).

Book en tid med jordemoder Kristine her

Region
Behandling
Jordemoder
Service Extras
Dato & tid
Recurring info
Information
Bekræft booking
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Mange tak for din booking
Du hører fra os snarest. Dit bookingnummer er: