Jordemoder Janni

Jeg hedder Janni, og er uddannet jordemoder fra 2014, og har arbejdet med gravide, fødende og nybagte familier lige siden.

Jordemoder Janni

Behøver jeg sige, at jeg har verdens mest fantastiske arbejde?!

Jeg blev i 2016 desuden uddannet RAB-godkendt akupunktør, og har siden gjort akupunkturen til en stor del af min daglige praksis i mødet med de kommende forældrepar. Både som led i fertilitetsbehandling, for at forebygge og behandle graviditetsgener, som fødselsmodning, vendingsforsøg, som hjælp og støtte i fødslen samt for at fremme mælkeproduktion, give psykisk velvære og smertelindring i barselsperioden. Mulighederne er uendelige!

Samtaler med kommende forældrepar er noget af det, jeg brænder mest for. Vi tager i en konsultation udgangspunkt i Jer og Jeres behov, og laver indholdet i samtalen herefter. Det kan stå i stedet for det offentlige tilbud om jordemoderkonsultationer idet jeg tilbyder mange af de samme ydelser (lave fosterskøn, mærke hvordan barnet ligger, lytte hjertelyd, måle blodtryk, etc) Det kan også være et supplement til det offentlige tilbud med fx fokus på amning, fødselsforberedelse, etc. Det er helt op til Jer.

Jeg lægger vægt på, at I føler Jer hørt og mødt i Jeres situation, og at I får det ud af konsultationen, som I har ønsket. Er I i tvivl om, hvorvidt jeg kan hjælpe Jer med præcis de spørgsmål og ønsker, som i går med, så kontakt mig endelig.

Jeg glæder mig til at møde Jer.

Her kan Janni bookes

Janni kører ud til alle i Region Nordjylland, dog primært Aalborg, Frederikshavn, Brønderslev samt Hjørring kommune. Er der mere end 20 km. fra Jannis base i Hjørring til dit hjem tages der et kørselstillæg pr kilometer i overensstemmelse med statens takster (i 2020 er dette 3,52 kr.).

Book en tid med jordemoder Janni her

Region
Behandling
Jordemoder
Service Extras
Dato & tid
Recurring info
Information
Bekræft booking
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Mange tak for din booking
Du hører fra os snarest. Dit bookingnummer er: