Jordemoder Charlotte

Jordemoder – individuelt fokus i dine vante rammer!

Book jordemoder Charlotte

Mit fokus som jordemoder er at bidrage til, at du og din partner får den bedste graviditet, fødsel og barsel, som I kan ønske jer. Jeg vil gøre mit bedste for, at vejlede jer udfra hvad I ønsker, men vil naturligvis også selv have oplagte emner med. I skal have en så god oplevelse som muligt, og jeg vil til alle tider respektere jeres tanker og følelser.

Udover at være uddannet jordemoder er jeg også uddannet skolelærer og kognitiv parterapeut. Pt. arbejder jeg udelukkende som jordemoder, men jeg bruger ofte mine erfaringer fra de andre uddannelser i jobbet. Jeg har siden jeg blev færdiguddannet jordemoder både arbejdet på fødegangen, på akutmodtagelsen for gravide, haft fast konsultation og kørt på hjemmebesøg efter fødslen. Derudover har jeg været ansat på en svangre -barselsgang i et års tid.

Privat bor jeg sammen med min mand og vores 4 børn, der aldermæssigt spænder fra 3-15 år.

Jeg ser frem til at møde dig/jer.

Her kan Charlotte bookes

Charlotte kører ud til alle i Region Hovedstaden. Er der mere end 20 km. fra Charlottes base i Rungsted til dit hjem tages der et kørselstillæg pr kilometer i overensstemmelse med statens takster (i 2020 er dette 3,52 kr.).

Book en tid med jordemoder Charlotte her

Region
Behandling
Jordemoder
Service Extras
Dato & tid
Recurring info
Information
Bekræft booking
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Mange tak for din booking
Du hører fra os snarest. Dit bookingnummer er: