Ammehjælp og barselsbesøg hjemme hos dig selv

Ammehjælp hjemme i stuen

Når man er nybagte forældre, kan man nemt få brug for råd, vejledning og ammehjælp, derfor kan det være en stor hjælp af få amme- og barselsbesøg fra en fagperson, hjemme hos dig selv.

Se her hvad I får ud af at booke et amme- og barselsbesøg hos Gravid.dk

Derfor skal I vælge at få et amme- og barselsbesøg:

 • Fordi I vil være på forkant med de udfordringer der kan opstå
 • Fordi I står med ammeudfordringer som kræver professionel hjælp og vejledning
 • Fordi jeres familie fortjener den bedste start
 • Fordi I har brug for hjælp til selvhjælp

Amme- og barselsbesøg er for jer der:

 • Har brug for ammehjælp
 • Har brug for at blive guidet i amning og barselspleje
 • Der gerne vil være på forkant med de udfordringer man kan møde i barselsperioden
 • Fortjener en god start på familielivet

Alt dette for i med ved et amme- og barselsbesøg

 • Hjælp til at få etableret amningen
 • Hjælp til alle de udfordringer I står i med den lille
 • Tryghed og viden, så I selv bliver klar til at give den lille en god start
 • Adgang til et kæmpe online univer

Ved amme- og barselsbesøg får du ammehjælp fra en erfaren jordemoder

I dag sendes man meget hurtigt hjem fra hospitalet hvis man har haft en ukompliceret fødsel. Men det betyder ikke at man føler sig klar og rustet nok til at klare de udfordringer man møder med et lille nyfødt barn. Hos Gravid.dk sætter vi en stor ære i altid at stå til rådighed for råd, støtte og vejledning. Derfor har alle nybagte familier nu mulighed for at booke et besøg fra en af Gravid.dks erfarne og kompetente jordemødre.

ved et amme- og barselsbesøg fra en af vores jordemødre vil du altid opleve at jordemoderen har god tid, til at hjælpe jer med de udfordringer i har efter hjemkomsten med den lille ny.
uanset om I har behov for ammehjælp eller har brug for vejledning og tryghed i de situationer som kan opstå hjemme, vil vores kompetente jordemødre stå klar til at give jer lige det I har brug for, for at blive tryg i situationen.

Amning- og barselsbesøg med fokus på ammehjælp

Når du booker et amme- og barselsbesøg med fokus på amning, vil en jordemoder med god erfaring i ammehjælp komme hjem til jer. I jeres egne omgivelser vil i få vejledning og rådgivning med udgangspunkt i de udfordringer I oplever under amning.

Jordemoderen har rigtig god tid til at sikre sig at I anvender den rette sutteteknik under amningen. Inden hun går er I blevet vist flere forskellige mulige ammestillinger, som kan hjælpe jer igennem den svære fase en ammeetablering kan være.

Herudover får I adgang til online undervisningsmateriale I kan tilgå hvis I bliver I tvivl efter besøget, men I vil også have mulighed for at komme i kontakt med både jordemoder og sundhedsplejerske efter besøget. I vil også få en opringning en uge efter besøget, så alle er sikre på at I ikke er efterladt med ubesvarede spørgsmål.

Faktisk får I endnu mere når I booker et amme- og barselsbesøg hos Gravid.dk

Med i prisen får du nemlig adgang til hele vores online univers, Gravidklubben.

Her har I en masse muligheder, som skal hjælpe jer efter besøget.

Det er også herigennem I får mulighed for at spare med både jordemoder og sundhedsplejerske. Det skal hjælpe jer til at få hurtigt hvis I oplever flere udfordringer i amme- og barselsperioden.

I vores online univers for I også adgang til en masse online kurser. I finder blandt andet kurser med masser af gode råd omkring alt med den lille ny baby. I får også et helt særligt kursus, hvor I lære hvordan I kan afhjælpe mavekneb hos den lille.
Når I har mod på det, kan I også lære alt om babymassage og på vores “Babyrytmik kursus” finder i svar på hvordan I stimulere den lilles sanser igennem leg.

Så der er altså mange gode grunde til at vælge Gravid.dk, hvis I har oplever alt for mange udfordringer i barselsperioden og det bedste af det hele er at I ikke skal ud af døren, men blot lade hjælpen komme hjem til jer.