Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder 25+ online videokurser videokonsultationer
Gravid.dk logo
Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder Berit 25+ online videokurser online videokonsultation

Ventetiden op til fødslen – hvad skal tiden gå med?

Hvad skal tiden gå med?

Du er måske lige gået på barsel og går og venter den sidste tid, inden babyen kommer til verdenen. Men hvad skal tiden gå med, og hvordan kommer du til at holde ventetiden ud? En god idé er at lave forskellige ting, som du ikke får tid til, når babyen først er kommet til verdenen. Læs med her om hvilke ting, du kan få tiden til at gå med, når du venter på babyens ankomst.

Forberedelser til babyen

En god ide at bruge tiden på, inden babyen melder sin ankomst, er at gøre de sidste ting klar. Hvad end dette er at finde ud af, hvad der skal med i pusletasken, sidste justeringer til værelset eller diverse udstyr, som skal ud og købes. Dette er en rigtig god ide at have styr på inden babyen kommer til verdenen, så det ikke bliver for stressende, når babyen først er der. Hvis du ønsker at gøre dig klar til fødslen, via forskellige kurser kan, kan du blandt andet læse om det her.

Hyg med veninderne

Med en lille ny på vej, vil din verden komme til at dreje rundt om dette lille væsen, som er på vej. Derfor er en god ide, at bruge ventetiden på at besøge dine veninder. Det er nemlig ikke sikkert, at du har tid til dette i babyens første tid, så derfor er det oplagt at bruge tid med veninderne inden. Måske dine veninder endda har arrangeret et babyshower til dig.

Spil og andre sjove ting

En ting, som man nødvendigvis ikke har tid til, når babyen først er kommet til verdenen, er at sidde og game diverse spil. Derfor er det en god ide at spille diverse spil, som du er vild med, inden babyen kommer til verdenen, fordi du ikke ved, hvornår du vil få tid til dette. Du kan finde f.eks. sjove, gratis spil til at fordrive tiden med ved at klikke ind på linket. En anden god ting at få tiden til at gå med, er at sørge for at opdatere og hente diverse programmer, som skal få dine spil til at køre hurtigere. Dette har du højst sandsynligt ikke tid til, når babyen kommer til verdenen. Et eksempel på sådan et program er DirectX, som er et nødvendigt program at have, for at visse spil kan køre på computeren. DirectX fra Microsoft kan også downloades via download.dk, så hent programmet i dag, for at gøre dine spil forbedret.

Del artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Andre læste også:
Tigerspring
Baby
De 10 Tigerspring

Tigerspring er en måde at dele babys udvikling op i nogle trin. Forskning på området har vist, at børns udvikling

Babysvøb
Baby
3 ting du skal vide om babysvøb

Babysvøb betyder, at du svøber din baby stramt ind i et klæde. Det er en teknik, som har været brugt